Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-23-09, 07:49 PM   #26
叉燒飯
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
先唔理人設係邊個....................

返而想知"武器屋"果個波大過頭既阿媽出唔出到場先................
怕咩, 反正佢D卡Game(定係畫集 )都係全年齡

舊 04-02-09, 02:05 PM   #27
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
任何人都不可POST露點圖
意識不良 就算冇露點都唔POST得
否則即BAN

舊 04-02-09, 04:47 PM   #28
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
釘宮應該冇禁快退場吧!?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 05:17 PM   #29
zurg
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
呢套野果然好糟糕
居然濕了
zurg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 06:08 PM   #30
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
千變射溶解液..........蕾娜失禁...........真係超曬尺度

原畫梅津泰臣有份

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 06:15 PM   #31
織田信長

註冊日期: May 2002
隻觸手怪好正!!

舊 04-02-09, 06:20 PM   #32
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
好一個戰術,逆流->爆
dvd修正應該都是畫返好個輪廓同上返d色吧.
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 07:02 PM   #33
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
仲以為睇緊h動
下集有能登未呢...?

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 07:46 PM   #34
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
這不是釘宮,這不是釘宮

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 08:21 PM   #35
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
釘咁就死左?a

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 08:21 PM   #36
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
川澄 近似「灼眼的夏娜」吉田一美
釘宮 可愛加暴力混合 (感覺半新不舊)
水橋 平時好少留意 所以不評論
田中 好似「攻殼機動隊」素子
甲斐田 呆... 佢同廣橋涼一樣可怕 (變聲程度)
平野 又來了...「死亡筆記」彌海砂

旁述是本田貴子(「地獄少女」骨女) 有點意料之外

「魔物」應該不會這樣就退場吧... (一話份?)

下一話肯定看到能登了 (武者巫女)
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 08:21 PM   #37
叉燒飯

註冊日期: Jun 2005
釘宮戲份‧完

究竟我睇緊D咩

舊 04-02-09, 08:29 PM   #38
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
釘宮
套野應該唔會追 真係唔知佢講咩
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 08:34 PM   #39
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
作畫一流 

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 08:35 PM   #40
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
啲cv聽到我對眼流汗

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 09:10 PM   #41
shuzi
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDAstery
引用:
作者: カズキ 查看文章
好一個戰術,逆流->爆
睇到呢part爆笑左出嚟

舊 04-02-09, 10:00 PM   #42
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
釘宮呢個角色設定其實係一隻史萊姆怪黎o既,爆左至多合返埋o既o者

舊 04-02-09, 10:01 PM   #43
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
好多好奇怪角度o既鏡頭

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 10:03 PM   #44
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
好多乳
件家傳之寶咁就污糟左

聲優眾做乜會(唔用別名情況下)接哩d job

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 10:16 PM   #45
greatultraman
Crazy Gamer
黒き悪夢ナナリー

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 真!DC 查看文章
好多乳
件家傳之寶咁就污糟左

聲優眾做乜會(唔用別名情況下)接哩d job
川澄同能登最近都配唔少 動畫, 所以一d都唔意外
係某釘同平野出奇左d遮

舊 04-02-09, 10:20 PM   #46
gotoho

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: greatultraman 查看文章
川澄同能登最近都配唔少 動畫, 所以一d都唔意外
係某釘同平野出奇左d遮
釘宮之前配記憶女神Mnemosyne都比阿濕蘭騎過了, 唔出奇

係平野同日奈森出奇D
gotoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 10:20 PM   #47
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
總覺得套野每個角色都逃不過露的命運....囧

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 11:03 PM   #48
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
好落本得黎又無交行貨
絕對係一流作品

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-09, 11:29 PM   #49
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: Kewellma 查看文章
總覺得套野每個角色都逃不過露的命運....囧
能登0係所謂0既「第0話」唔止露 仲有觸手...

指定俾AT-X限定 梗係有理由0既...
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-09, 12:40 AM   #50
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
陰公...睇怕都有一排對奶類製品有抗性b

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:19 PM