Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
收藏品討論版>十幾蚊(至十幾萬)一個啤令....
亍 ◣ 09:41 PM 05-16-17
http://hobby.dengeki.com/news/380649/

其實有咩好玩,攪到通街都係??
ゆり 09:42 PM 05-16-17
"人地"話舒壓
Tano 10:30 AM 05-17-17
原來其他三粒係裝飾?
野良猫 10:36 AM 05-17-17
前幾日見同事拎出嚟玩,第一眼以為手裡劍嚟
半人馬-RigiL- 10:50 AM 05-17-17
其實唔止十幾蚊, 我見報紙檔都有賣
另一救亡貨品
Gundam MK-2 11:08 AM 05-17-17
其實咩黎架?
點玩?
有無片?
野良猫 11:16 AM 05-17-17
作者: Gundam MK-2:
其實咩黎架?
點玩?
有無片?
https://youtu.be/QWTDyjzRjsY
係咪想好想買嚟轉呢

話解壓用,不如話拎嚟响老細面前轉俾壓力老細作用會大啲
Gundam MK-2 11:20 AM 05-17-17
作者: 野良猫:
https://youtu.be/QWTDyjzRjsY
係咪想好想買嚟轉呢

話解壓用,不如話拎嚟响老細面前轉俾壓力老細作用會大啲

不過覺得好易整親自己
所以唔會反
axe1292 11:54 PM 05-17-17
好似話轉呢個唔使思考(同從前D老人家拿2個鐵球喺手轉一樣?)
同埋幫助集中注意力喎
Shirley Sheila 02:58 AM 05-18-17
手指陀螺...?
( ゚ω゚)? 05:09 AM 05-18-17
測試係陶瓷bearing轉得耐啲

大覺屋師真 10:24 AM 05-18-17
作者: axe1292:
好似話轉呢個唔使思考(同從前D老人家拿2個鐵球喺手轉一樣?)
同埋幫助集中注意力喎
兩個球果D可能或者應該會按摩下D穴位,依個反而係整傷自己
不過算啦,藍鯨都有人玩,依家個世界係咁,會整傷自己先叫型

集中力, 係咪明明同樣速度, 每日咁望下望下,久而久之會見到越轉慢達至子彈時間嘅境界
Tano 02:08 PM 05-18-17
作者: 大覺屋師真:
兩個球果D可能或者應該會按摩下D穴位,依個反而係整傷自己
不過算啦,藍鯨都有人玩,依家個世界係咁,會整傷自己先叫型

集中力, 係咪明明同樣速度, 每日咁望下望下,久而久之會見到越轉慢達至子彈時間嘅境界
動態視力同集中力其實有冇直接關係?
J+1 02:10 PM 05-18-17
,隨時你get左動態視力反而冇咁集中
由手機版發出
axe1292 02:09 AM 05-19-17
作者: J+1:
,隨時你get左動態視力反而冇咁集中
由手機版發出
職業進化分歧
J+1 05:17 PM 05-28-17
即使扮到幾型都係理解不能

由手機版發出
Rance 05:53 PM 05-28-17
1500yen一個,傻的嗎?
野良猫 06:02 PM 05-28-17
作者: Rance:
1500yen一個,傻的嗎?
三四千円都有
鳳熾魂 07:35 PM 05-28-17
其實只係同以前大人睇我地玩搖搖一樣Je
見過人地都覺得幾有趣,但應該唔會玩下變左手裡劍飛出去丫
亍 ◣ 08:48 PM 05-28-17
作者: 鳳熾魂:
其實只係同以前大人睇我地玩搖搖一樣Je
見過人地都覺得幾有趣,但應該唔會玩下變左手裡劍飛出去丫
點同,,,,搖搖有花式玩,呢個真係點除左掉上掉落完全冇技術可言...
martinnitram 08:54 PM 05-28-17
作者: 亍 ◣:
點同,,,,搖搖有花式玩,呢個真係點除左掉上掉落完全冇技術可言...
樓上段 youtube 片都算玩花式吧
亍 ◣ 09:02 PM 05-28-17
作者: martinnitram:
樓上段 youtube 片都算玩花式吧
基本你可以用豆袋取代個啤令都一樣做到呢堆動作
鳳熾魂 09:39 PM 05-28-17
作者: 亍 ◣:
基本你可以用豆袋取代個啤令都一樣做到呢堆動作
人地個野係接完都要繼續轉
BRA武藏 02:36 AM 06-05-17
小學雞蝴蝶刀 XD
winsonhei 03:26 AM 06-05-17