Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-26-09, 09:32 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
大人的科學

http://otonanokagaku.net/index.html

每期送o既野都好似幾好玩...上期送雙眼相機一部.....新o個期送電結他仔一支
真係彈到

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-26-09 09:37 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 09:41 PM   #2
kinkinpun
Insane Gamer
唉呀~又過一天了

註冊日期: Aug 2003
呢本野好多好玩野
不過我次次都冇錢買orz
-
你提一提先知vol25有相機...
搞到我想入手
kinkinpun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 09:52 PM   #3
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

25期之前7仔都番過....

下期出Arduino板??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-26-09 09:55 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 12-26-09, 09:53 PM   #4
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
唔敢想像幾錢

舊 12-26-09, 09:54 PM   #5
kinkinpun
唉呀~又過一天了

引用:
真!?
應該得個別7-11先有?
我打算去吉吉島睇下有冇~
kinkinpun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-09, 09:57 PM   #6
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
唔敢想像幾錢
又唔係貴喎....冇記錯好似3,4百左右....

引用:
作者: kinkinpun 查看文章
真!?
應該得個別7-11先有?
我打算去吉吉島睇下有冇~
算啦....出左成兩個月而家都幾難搵

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-26-09 09:59 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 12-26-09, 10:43 PM   #7
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
知唔知where有得買???

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-09, 01:50 AM   #8
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
引用:
http://otonanokagaku.net/index.html

每期送o既野都好似幾好玩...上期送雙眼相機一部.....新o個期送電結他仔一支
真係彈到
彈緊「畢打自己人」主題音樂?

小學五年級的女生…絕對領域…
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-09, 01:58 AM   #9
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 0001 查看文章
SOGO, ANIMATE, APITA

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-09, 10:22 AM   #10
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
Page One
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-09, 11:27 AM   #11
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
25期一定冇啦
老早有組織地俾人掃晒

舊 12-27-09, 11:28 AM   #12
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: メソウサ 查看文章
25期一定冇啦
老早有組織地俾人掃晒
咁我係唔係好笨....見到都冇入/\

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-28-09, 08:58 AM   #13
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
引用:
Sogo, One page.

呢本野出左好耐, 曾送過留聲機, 靜電球等, 但因不懂日文又太貴所以冇買.

7仔賣幾錢?

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-09, 11:01 AM   #14
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
7仔賣幾錢?
當時,$300

舊 12-28-09, 11:23 AM   #15
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:

真係彈到
有性趣

舊 12-30-09, 02:39 PM   #16
FEMC IIII
/人◕‿‿◕人\

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagedelweiss39
25期 TLR TST 某上樓日文書店琴晚番左貨...

26期 Sogo賣得好貴...
FEMC IIII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-09, 02:47 AM   #17
Game Master
狙擊王

已入手~~~
響信和入~~~
385....
now調緊音...

舊 12-31-09, 02:42 PM   #18
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
已入手~~~
響信和入~~~
385....
now調緊音...
信和都有??
唔知仲有多唔多貨呢??
果4條弦係咩音架??
同埋neck有幾多格架??

舊 12-31-09, 03:27 PM   #19
Game Master
狙擊王

引用:
作者: kohta 查看文章
信和都有??
唔知仲有多唔多貨呢??
果4條弦係咩音架??
同埋neck有幾多格架??
間野我見仲有1本...

咩音...唔知點講

舊 12-31-09, 03:44 PM   #20
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
間野我見仲有1本...

咩音...唔知點講
~skip~
我去睇吓先
響荃灣我都見到有得買
不過420蚊,好似貴貴地,所以冇買到
好似幾得意咁
想買黎玩吓,彈吓歌仔再拍片放去youtube~haha

舊 12-31-09, 04:00 PM   #21
Game Master
狙擊王

我識彈既話我尋晚放左上網啦~~
間野...響莫記旁的~~~

舊 12-31-09, 11:43 PM   #22
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今期7仔都番左貨了....不過唔係好多見到有....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-01-10, 12:33 AM   #23
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
要駁amp才響?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-10, 09:48 AM   #24
kinkinpun
唉呀~又過一天了

引用:
作者: mikemike 查看文章
要駁amp才響?
有內置喇叭的...
上nico聽完