Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-11-16, 02:20 PM   #326
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
咁死個廢青囉

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-16, 04:53 PM   #327
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

森島 範子@noriko_mrsm
今夜放送のクロムクロ24話、参加してます!宜しくお願いしますm(_ _)m
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-16, 11:34 PM   #328
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
某人向某人既求婚
蘇菲神回覆

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 12:13 AM   #329
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
果然死要見屍

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 09:30 AM   #330
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
真是又燃又閃的一集!

有主場之利果然很重要,大家互相合作也很讚

某人真的無事還變型了

結果最後主力艦隊總有一天還是會來到地球啊……算了,劍之介你還是先好好討好岳母的歡心同意你和由希奈的緍事吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 10:51 AM   #331
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
睇到隻鬼插咗一刀落BOSS身度,

突然有個感覺係驚咗一驚,

唔通係你!!! 隻鬼先係最後BOSS???

不過睇埋之後對話, 佢應該仲係好人既,

除非下集.....佢.....
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 11:22 AM   #332
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: harakuma 查看文章
睇到隻鬼插咗一刀落BOSS身度,

突然有個感覺係驚咗一驚,

唔通係你!!! 隻鬼先係最後BOSS???

不過睇埋之後對話, 佢應該仲係好人既,

除非下集.....佢.....
+1, 我仲以為隻鬼係計劃tony 做lass boss

戰左24集既敵人一集就全滅, 總覺得好弱

結果連肥佬都生還, 皆大歡喜bbq
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 12:10 PM   #333
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
PA本質都係唔會做到絕……
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 12:49 PM   #334
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
某人根本變左肥版蛇叔
蘇菲神回
直接跳到200年後定二期?

舊 09-16-16, 01:00 PM   #335
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
鬼果下真係心寒,因為佢比其他人早到
但今集有D趕收工
甘樣已經打唔到,都講明要224年後先打,續作?
肥工出現真係差D哭左出黎
Lamsze 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 01:05 PM   #336
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
睇咗咁多集,今集終於令我有「想快D睇下一集」的感覺。
P.A.Works真係要在劇本下點工夫....
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 01:38 PM   #337
Terri
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
估唔到血戰一集打完, 不過的確舊石用途只係大軍黎快 D 定慢 D 分別, 問題未解決
肥佬再現令人喝采
男主應該係向蘇非求婚先對吧, 同為武士
Terri 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 02:20 PM   #338
HM

註冊日期: May 2007
上集日常取消,改為連續打兩集咪唔駛咁頹
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 03:09 PM   #339
事丫娃些
京アニに祈りを

【ブルーレイ第一集】展開図を公開しました!
舊 09-16-16, 05:59 PM   #340
事丫娃些
京アニに祈りを

店舗別特典
舊 09-16-16, 06:00 PM   #341
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
一集就ko哂對家,下集應該又是日常回了
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 07:36 PM   #342
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
第二期應該係224年之後。

(當然唔排除如樓上所講,佢哋嘅母星喺呢450年冇聯絡嘅時候已經因為某天災人禍而滅咗都未定,咁大家就虛驚一場。

劍之介,快啲同由希奈結婚生多幾個BB繁衍後代,然後培育佢哋去保衛地球啦。

蘇菲神回覆 X2

管家冇死到,仲要變身做咗肥蛇。XD

啲敵人得番嗰個女嘅冇死到,期待由複製公主調教情報。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 08:19 PM   #343
HM

我反而覺得無必要拍二期,二期已經會變左另一套野
舊 09-16-16, 09:07 PM   #344
真!DC
Banned User
奉行我道

仲有四百年前發生乜事未講清楚
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-16, 10:05 PM   #345
HM

引用:
作者: 真!DC 查看文章
仲有四百年前發生乜事未講清楚
由手機版發出
鷺羽一族應該同艾德菲爾格無咩關係
純粹係當年艾德菲爾格打過黎,鷺羽一族挺身對抗,俾人滅族之後又俾人用佢地d人做藍本整複製人
公主被捉又帶部黑骸走番出黎就因為鬼叔救人

老實講解謎果度好失望

此篇文章於 09-16-16 10:08 PM 被 HM 編輯。
舊 09-16-16, 10:31 PM   #346
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
Boss 好弱...

引用:
作者: HM 查看文章
鷺羽一族應該同艾德菲爾格無咩關係
純粹係當年艾德菲爾格打過黎,鷺羽一族挺身對抗,俾人滅族之後又俾人用佢地d人做藍本整複製人
公主被捉又帶部黑骸走番出黎就因為鬼叔救人

老實講解謎果度好失望
樞石點解會散?

舊 09-16-16, 10:41 PM   #347
HM

引用:
作者: Gallardo 查看文章
Boss 好弱...

樞石點解會散?
記得無講過
舊 09-16-16, 10:46 PM   #348
真!DC
Banned User
奉行我道

點解四百年粒石會散左去世界唔同地方班外星人會撤退冇講
故事中班人又奇怪唔問鬼大叔當年發生咩事
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 12:11 AM   #349
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
開機體要簽契約,即時諗起革命機..
依家地球捕獲左隻母船,應該可以吸收埋外星科技為將來做準備

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 01:49 AM   #350
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
今次PA只係機人殼,
實質都係賣內心戲
將個故事當成係劍與油雞的成長日記,其實就合格收貨
個結尾都係劍搵到人生目標,然後地球人為224年後作準備就完得
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
佐藤順一「M3-ソノ黑キ鋼-」第二十四話 (終)「原罪、カコミライ」 supermanlady 日本動漫畫討論版 7 04-22-14 02:53 AM
咩問題?it works? 豆腐多 GAF告示版 2 09-14-10 08:14 PM
Share my works pls have a look! Dingo Cosplay同人MIX討論區 0 10-07-07 06:55 PM
[PS2]Choro Q Works neo2046 電視遊戲討論版 13 04-12-05 12:46 PM
microsofe works msz006 手機資訊/電腦軟硬討論 2 08-21-03 04:45 PM

現在的時間是 07:56 PM

手機版 | APP版