Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-07-18, 05:39 PM   #12676
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
突然又擊退...遲左半個鐘出擊
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-18, 11:15 PM   #12677
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
白NU凸2開技了,試下攻人好唔好用先 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 10:38 AM   #12678
ShinDou

白nu鬥滅真係好堅,lv3大佬1次打左4百萬出黎,之前好似點都唔過2百萬

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 05-08-18, 01:04 PM   #12679
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 05-08-18, 01:09 PM   #12680
ShinDou

原來打到紫buff陣唔駛避喎,紫ks,威龍,盾筆buff翼霸,炎龍號,全凸爆,之前成日見到唔敢打番佢

舊 05-08-18, 01:11 PM   #12681
J+1
望過黎呀!!!!!!

冇拆甲都係新古無雙啦....除非超低命中...
由手機版發出
舊 05-08-18, 01:15 PM   #12682
ShinDou

新古要搵人幫佢減傷罩囉,我冇號得12妹30%,諗諗下可能凸埋erica企後面多20%仲好喎,減100%俾人下下扣十,而家凸左佢先,反正d石又射晒佢出咩神機都係得個睇字

D錢由幾百萬玩到得番幾廿萬

舊 05-08-18, 02:43 PM   #12683
J+1
望過黎呀!!!!!!

企後面都危險,直線map都會打到...有冇太陽之牙?
由手機版發出
舊 05-08-18, 02:56 PM   #12684
ShinDou

冇呀新古開局過晒啦 XD 有就易搞好多

舊 05-08-18, 07:28 PM   #12685
ShinDou

而家先知RENEW左精霸 @@ 平時唔係完左活動先RENEW精霸之後果日再開活動咩﹖

好正,凸左ERICA之後用新古又打得贏D以前新古單騎打唔到既陣了,其他幾隻死晒都冇所謂,最緊要第1波晒晒佢D珠同魂,之後反擊補血都補得切,中威龍強化SLOW都郁到,1野縮退完場 XD

精飛3百幾了,轉左PICKUP先夠3百冇得搏報喪,淨番成個月都係出垃圾機 @@ 唔知做乜可以放咁多舊機落精POOL,又唔放D新少少既機 @@

有左白NU之後精VS1個陣唔執位AUTO可以去到26C先要轉陣 @@ 好屈

精VS冇改,過埋30,又有限凸了 XD 等多粒先諗凸唔凸埋織姬先 @@

此篇文章於 05-08-18 08:57 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-08-18, 09:33 PM   #12686
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
N26A有新古前面一隻坦後面係咁射就過了....回想以前.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 09:42 PM   #12687
ShinDou

普通精變番A﹖唔記得以前D版添,唔知而家夠唔夠機過 @@
舊 05-08-18, 09:44 PM   #12688
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有幾版變番A...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-08-18, 10:25 PM   #12689
ShinDou

又係1個陣AUTO去到普通精25先要轉陣,而家精25出晒疾燒機唔駛死機唔駛開必同精神都過到 XD 不過要控

又夠30石射第3次復刻都係冇盾筆,晒左90石得隻天意,又冇多30石射保底 @@ 蝕晒添
舊 05-08-18, 10:30 PM   #12690
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

N30A...由於個幾月前已經突滿了死神,所以可以用反擊麻來打....又係有新古坦住兩條線好輕鬆一take攪掂....又係回想當年要同時map 16隻麻+爆擊o既情況......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-08-18 10:42 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 05-08-18, 10:33 PM   #12691
ShinDou

而家個守陣好似幾正,點幾凸左ERICA之後到而家十點半得LON同另外3個高分人打我,全部送番分俾我,之前俾人打密好多,而且得1半反到,仲有機會炒

而家鬥雞真係改得正左好多,起碼贏同輸都係1開波行幾步已經知,好快分勝負,唔駛好似以前咁GB鬥踢慢慢磨,不過而家冇UC3連星基本上冇得打咁濟,除非有盾筆同1隻神MAP砲再加3隻屈機指炸晒佢,不過要起到隊咁既隊仲難過就咁360石3連星

睇黎營運唔打算打殘UC3連星,定係已經出到唔知可以點樣打殘佢而又唔會1隻屈晒好似出新古果陣咁迫成堆抽唔到既即棄

黎緊應該都係會狂出機俾3連星夾,多D唔同組合﹖

清完珠1514排11 @@ 而家D高分人都好易打,俾低分人打唔反了,晒珠 XD

第2彈復刻出號 @@ 不過本身都唔夠120石都係得個睇字

此篇文章於 05-08-18 11:26 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-09-18, 12:56 AM   #12692
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
真係多謝佢幾關變番做A
輕鬆又兩粒

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 08:22 AM   #12693
ShinDou

中大佬跌野好似仲好過大佬咁既?好多飛,頭先金箱出1石,以前仲完全唔打中大佬留黎打大佬添,而家唔駛留了,1次打2百零萬,打3下都係千5en,反正d大佬成日俾人速食掂都掂佢唔切

舊 05-09-18, 11:15 AM   #12694
J+1
望過黎呀!!!!!!

中boss我係第一隻落單體速刷,第二隻先重火...否則第一隻重火好易打唔到第二隻....
由手機版發出
舊 05-09-18, 02:34 PM   #12695
ShinDou

好似以前既精26a易d?以前好似是但出晒d異常機full auto過到,而家要控,雖然都唔係難

舊 05-09-18, 02:38 PM   #12696
ShinDou

精27b係新野黎?要上盲打?要1出晒射機?

Guest紫v2ab成5百幾萬戰力,原來d大佬打1下十萬,都係50下就死@@

舊 05-09-18, 02:50 PM   #12697
ShinDou

原來我冇射機上盲,要rare覺醒換隻優子番黎先可以再試

舊 05-09-18, 03:11 PM   #12698
ShinDou

中大佬真係狂跌飛喎好正,而家轉左去間好似棄左既房咁,lv1仲未出,仲好冇人同我爭食中大佬,打中大佬仲好過大佬

舊 05-09-18, 06:32 PM   #12699
J+1
望過黎呀!!!!!!

才才毛

http://dengekionline.com/elem/000/001/724/1724025/
由手機版發出
舊 05-09-18, 06:37 PM   #12700
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ShinDou 查看文章
精27b係新野黎?要上盲打?要1出晒射機?

Guest紫v2ab成5百幾萬戰力,原來d大佬打1下十萬,都係50下就死@@

幾個月啦

正攻法係入boss wave計夠8珠比v2 map炮,不過前兩波再考慮如何全員生還....

另外如果有重戰機可以玩超迴避流反殺..你管有片....
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:35 PM

手機版 | APP版