Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-14-05, 03:52 PM   #1
單眼皮男孩
Game Master

註冊日期: Oct 2003
80%香港男仔...

80%香港男孩子

1.大肚腩
2.有煙屎牙
3.唔剃鬚
4.無錢
5.成日話無錢唔結婚, 但有錢換車 / AV 產品
6.唔理好醜, 但求就手; 不理老嫩, 但求自願
7.關心同自己約會的女人上圍係幾多, 著件衫有冇走光
8.矮
9.喜歡日本AV女郎
10.不塗止汗劑
11.一般咸濕的表情, 以為自己係明星, 好可愛
12.被問及女人要點先吸引, 會答 "38" 而唔係 "內涵
13.用翻版 software / VCD
14.在床上只有三分鐘以個人
15,扮型
16.說話聲線故作是顏聯武 (懶感性)
17.毛手毛腳以引起身身邊女士的注意
18.穿低腰褲子時透出國產內褲邊, 其實應該穿 Calvin Kelin
19.拍拖地方和談情方法沒有創意
20.返工永遠藍/白色恤衫加黑色西褲
21.深信各種誇大宣傳的 Tips (包括財經/馬經) , 為這些刊品大灑金錢
22.如果你和男性朋友出街,你們一定有路 ;如果他 和女性朋友出街,這只是正常社交活動
23.淨係識食
24.比很多女人更八卦, 係公司掛住收料又唔做自己的工作
25.穿黑色透視裝扮明星 ,以為自己很 cool
26.在公眾場所撩鼻屎
27.喜歡看 4 仔
28.在女生面前故作有愛心, 但其實, 自己最憎寵物
29.經常鼻哥有條鼻毛突出黎
30.入電梯永遠不按電梯掣
31.喜歡聯群結黨去溝女
32.高價收購大量唔等駛的刀, 劍, 波衫, 成 日話有錢賺 , 但次次都係擺係屋企封塵
追加
(感謝HikariY提供 )
33.日夜打機, 好似打機可以當飯食
34.脾氣暴燥, 動不動爆粗
35.成日睇靚女, 唔靚就避得就避
36.關心自己的女人有沒有身材, 又嫌呢個肥那個瘦
37.在 icq裡結識女仔
38.婆婆媽媽, 沒有主見
39.日日都gel頭, 唔gel頭就唔駛見人啦?
40.食煙, 逼人吸二手煙
41.喝酒, 同人講野就有成口酒味
42.從來不幫忙做家務
43.沈迷偶像
44.四眼
45.放假的活動只是落d去p
46.明明樣衰仲要話自己靚仔
47.膽大妄為/膽小如鼠
48.成日吹水
49.雜物凌亂又唔肯執
50.在女生面前扮豪, 其實又唔係有錢
51.喜歡玩弄感情, 玩厭就飛左佢/一腳搭兩船
52.沒有深度, 不會禮讓
53.塊面好多油, 又有好多暗瘡
54.拍拖前口甜舌滑,拍拖後口臭到爆
55.口唇成日甩皮
56.在街上一見到靚女就眼甘甘
57.不嘗試貴的食店...每次也去茶餐廳,點每日不同的套餐
58.自大
59.一面食煙一面講溝女經,別人聽見都想嘔,而且煙灰還會四圍彈

==============================================
我衰左 4,10,13,27

此篇文章於 06-14-05 04:33 PM 被 單眼皮男孩 編輯。
單眼皮男孩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 03:56 PM   #2
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
中得少少
究竟係, 我唔係香港人
定唔係男孩子?(佬?)

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 03:58 PM   #3
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

註冊日期: Jul 2004
我記得唔上咁少!!起碼過一百的...
重有一個"80%香港女孩"~~~
睇下我搵唔搵得返先~~~~
HikariY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:00 PM   #4
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
3,4,19,20,23,32(not swords..but figures....)

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:01 PM   #5
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
1,4,10,23,27.....
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:04 PM   #6
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
3,4,9,10,12,13,
一共6分
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:05 PM   #7
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

真係搵到之後個0的... "

引用:
日夜打機, 好似打機可以當飯食
脾氣暴燥, 動不動爆粗
成日睇靚女, 唔靚就避得就避
關心自己的女人有沒有身材, 又嫌呢個肥那個瘦
在 icq裡結識女仔
婆婆媽媽, 沒有主見
日日都gel頭, 唔gel頭就唔駛見人啦?
食煙, 逼人吸二手煙
喝酒, 同人講野就有成口酒味
從來不幫忙做家務
沈迷偶像
四眼
放假的活動只是落d去p
明明樣衰仲要話自己靚仔
膽大妄為/膽小如鼠
成日吹水
雜物凌亂又唔肯執
在女生面前扮豪, 其實又唔係有錢
喜歡玩弄感情, 玩厭就飛左佢/一腳搭兩船
沒有深度, 不會禮讓
塊面好多油, 又有好多暗瘡
拍拖前口甜舌滑,拍拖後口臭到爆
口唇成日甩皮
在街上一見到靚女就眼甘甘
不嘗試貴的食店...每次也去茶餐廳,點每日不同的套餐
自大
一面食煙一面講溝女經,別人聽見都想嘔,而且煙灰還會四圍彈
舊 06-14-05, 04:08 PM   #8
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: HikariY
真係搵到之後個0的... "
呢個中5樣

日夜打機, 好似打機可以當飯食
成日睇靚女, 唔靚就避得就避
四眼
雜物凌亂又唔肯執
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:10 PM   #9
單眼皮男孩
Game Master

衰多4樣

四眼
成日吹水
不嘗試貴的食店...每次也去茶餐廳,點每日不同的套餐
舊 06-14-05, 04:12 PM   #10
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
我想問下四眼有乜咁衰?
香港大把人要戴眼鏡架喎

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:16 PM   #11
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
作者: Coquelicot
我想問下四眼有乜咁衰?
香港大把人要戴眼鏡架喎
呢篇0野...打個位女仔一定勁憎四眼人士...
舊 06-14-05, 04:18 PM   #12
單眼皮男孩
Game Master

引用:
我想問下四眼有乜咁衰?
香港大把人要戴眼鏡架喎
篇野只係講80%hk男仔用咩特徵姐
不過我都懷疑有冇80%男仔咁多
舊 06-14-05, 04:18 PM   #13
驚寂
Game Master

冇野中
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:19 PM   #14
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
我想問下四眼有乜咁衰?
香港大把人要戴眼鏡架喎
topic名冇話係衰, 只係特徵o者

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:23 PM   #15
單眼皮男孩
Game Master

引用:
作者: 驚寂
冇野中
真係咁勁 ?
唔睇4仔 唔望靚女 ?
舊 06-14-05, 04:24 PM   #16
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

引用:
冇野中
竟然有其中既20%...
舊 06-14-05, 04:25 PM   #17
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
one more...四眼

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:27 PM   #18
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
冇野中
33.喜歡說謊 a
舊 06-14-05, 04:27 PM   #19
江楓隨波流
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
先中2樣
4.無錢

再中2樣
從來不幫忙做家務
四眼
江楓隨波流 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:29 PM   #20
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

第一篇中 : 4, 10, 13
無錢我都無計
唔塗止汗膏係因為無咁既需要, 平時都無乜點出汗, 所以無汗味
13方面就無野好講
16的話, 我鍾意扮池田秀一既馬沙式說話
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 04:32 PM   #21
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

以我所知,27其實唔係好多人係............
舊 06-14-05, 04:33 PM   #22
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
1.大肚腩

4.無錢

7.關心同自己約會的女人 著件衫有冇走光
yeah
8.矮
I just 179cm
9.喜歡日本AV女郎

但玩正版PS2 game
23.淨係識食
民以食為天
26.在公眾場所撩鼻屎
只會在家撩
27.喜歡看 4 仔

28.在女生面前故作有愛心, 但其實, 自己最憎寵物
我愛貓貓
32.高價收購大量唔等駛的刀, 劍, 波衫, 成 日話有錢賺 , 但次次都係擺係屋企封塵
我冇話有錢賺wo 封塵

舊 06-14-05, 04:38 PM   #23
驚寂
Game Master

開埋下面果d有野中

引用:
作者: 小伙子
真係咁勁 ?
唔睇4仔 唔望靚女 ?
睇=生理需要
唔鐘意睇