Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-18, 04:46 PM   #2051
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
最後對決雖然變身吸血鬼咬死日笠,可惜被一直匿埋嘅第三隊漁人得利。呢隊冠軍最後換嚟被觀眾狂噓。XD

唔係話小蓮冇主角威能,但起碼唔會好似正傳桐子咁誇張,而家大賽居然會被人執死雞輸埋,屈居第二。 換咗係桐子會即刻神速避開然後秒殺佢哋啦。

M原來係人如其名,失敬失敬。 仲要係多得佢嘅M性格先可以減肥成功。

為咗混淆視聽,故意搵埋日笠去配埋神崎艾莎嘅經理。不過呃唔到觀眾,亦當然呃唔到香蓮。啲伏線實在太明顯了。第一次SJ日期撞正艾沙嘅演唱會,同埋只係香蓮寫歌迷信透露晒自己喺GGO嘅資料,俾M可以聯絡到香蓮幫手。

艾沙一見香蓮即刻唔客氣奪去香蓮初吻。

呢對身高差百合唔錯,仲要係攻方係矮嗰個。

唔錯嘅外傳,希望有二期。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 09:19 PM   #2052
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
能成為死敵與密友大概總帶著愛
啲online game 係咪要加入咬咬取代CQC

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 09:25 PM   #2053
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
個結局唔係鼓勵肥宅去犯罪咩?

尾行合法幼女可以瘦身變潮潮仲日日可以受到"獎勵"

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 11:13 PM   #2054
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
最後對決雖然變身吸血鬼咬死日笠,可惜被一直匿埋嘅第三隊漁人得利。呢隊冠軍最後換嚟被觀眾狂噓。
不用自己浪費時間睇,已有人講出賽果,很好很好
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 08:21 AM   #2055
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
D觀眾個反應應該俾上次BOB詩乃桐子囉
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 12:30 PM   #2056
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
D觀眾個反應應該俾上次BOB詩乃桐子囉
上次係主角嘛,睇開D啦。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 03:04 PM   #2057
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
觀眾睇完應該唔會再有人想比蓮近身........
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 03:18 PM   #2058
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
艾莉莎同場地負責人麗姐既CV一樣,但真係聽唔出艾莉莎係日笠,日笠既蘿莉聲好強
現實既不可好可愛,點會搵唔到男人

此篇文章於 07-02-18 03:20 PM 被 Lamsze 編輯。
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 09:03 PM   #2059
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Lamsze 查看文章
現實既不可好可愛,點會搵唔到男人
佢唔係搵唔到,係成日換畫+成日要預d時間出黎做網遊廢人比仔飛

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
ソードアート・オンライン, 刀劍神域

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 劇場版「ペルソナ3」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 268 02-01-24 05:12 AM
[動畫] 川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」総合THREAD丨 二期確定?! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1008 01-14-24 06:11 PM
[動畫] 梅津泰臣監督「ガリレイドンナ」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 88 06-29-19 02:22 PM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第19話「ルグルー回廊」丨 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1000 11-14-12 09:25 AM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第7話「心の温度」丨OP:LiSA ED:戸松遥 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1001 09-02-12 11:10 AM

現在的時間是 06:13 PM

手機版 | APP版