Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
~清談館~>移動炸旦~"警試用國產鐵馬"~
(=v=)b 07:09 AM 02-22-14
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...40222/52213185

第日見到警馬~就自己行遠d啦~想死除外~
IDGAF 07:29 AM 02-22-14
只需緊記成龍的"沉住氣最少保持兩秒距離"及"中國的會爆炸"就可保平安~!
N0T51B 07:45 AM 02-22-14

david 07:57 AM 02-22-14
應該係為同遊行示威O既東東濫炒作準備吧。
野良猫 08:17 AM 02-22-14
春風唔夠型,叫爆風霸氣d
Tano 10:01 AM 02-22-14
見到佢係高速公路超速都走得甩
Thaws 10:57 AM 02-22-14
叫個姓曾o既坐左上去先啦
由手機版發出
呂鳳仙 12:56 PM 02-22-14
作者: Tano:
見到佢係高速公路超速都走得甩
所以我都支持警犬換車~~

車呢家野貴就貴左高速時候o既穩定性,
我相信騎住佢個班交通警都唔敢搵自己條命較飛開盡全速~

PS:但日後超速走數得益o既係普通本地飛車黨定……國內土豪就好難講~
Tano 01:58 PM 02-22-14
作者: 呂鳳仙:
所以我都支持警犬換車~~

車呢家野貴就貴左高速時候o既穩定性,
我相信騎住佢個班交通警都唔敢搵自己條命較飛開盡全速~

PS:但日後超速走數得益o既係普通本地飛車黨定……國內土豪就好難講~
上世紀末本田起圍快,寶馬極速高,過半數得兩個轆走得甩

交警似乎對新橙色白鴿籠好有信心
怪盜小G 03:37 PM 02-22-14
一早話左政府內好多野都由國際名牌轉支那貨

隻支那牌A4紙JAM到9彩
陸奧 貴志 03:40 PM 02-22-14
點解有人係認為追車用?點睇都係鐵馬閘車用架啦
Super Bus 04:24 PM 02-22-14
我美國 San Diego 警察同 CHP 用尐電單車都係用 BMW

如果連佢地都試用大陸電單車嘅話, 完蛋啦!!
david 04:43 PM 02-22-14
作者: 怪盜小G:
一早話左政府內好多野都由國際名牌轉支那貨

隻支那牌A4紙JAM到9彩
質素低劣之餘仲要唔係平啦一定...
BRA武藏 05:23 PM 02-22-14
買定離手 幾時出事
James7s 05:39 PM 02-22-14
必殺技︰ 自爆

場面失控、發動自爆技能清場—﹗

事後︰ 這次在示威人群中爆炸純屬事故,警方會向改善爆炸力的方向改進。
小嘉 05:42 PM 02-22-14
呢架車好垃圾!
捲毛老爺 06:58 PM 02-22-14
祝 一路順風 \
小草 06:59 PM 02-22-14
爆炸係主動技對示威者用
隊長技係失控,隨時一個轉彎撞死幾件
Tano 07:57 PM 02-22-14
作者: 陸奧 貴志:
點解有人係認為追車用?點睇都係鐵馬閘車用架啦
閘車用路障使用一般車閘,根本是對遊行人仕用地圖武器
ZlWS 11:15 PM 02-22-14
騎開寶馬的交警,有犯錯須轉用(哭哭
小特特 01:26 AM 02-23-14
等睇爆炸
david 01:37 PM 02-23-14
作者: ZlWS:
騎開寶馬的交警,有犯錯須轉用(哭哭
咁同被判死刑有咩分別?

呀,應該係話被召入去神風隊玩攬炒先啱。
佐佐木莊尼 01:47 PM 02-23-14
[妄想] 國產鐵馬安全問題頻頻, 交警身受其害怨聲載道, 成為警隊中率先加入反香港大陸化陣營的部門 [/妄想]
Cowlex 08:33 PM 02-23-14
示威者遠遠見到部咩風就嚇到散場啦, 明屈機
呂鳳仙 10:38 PM 02-23-14
作者: david:
質素低劣之餘仲要唔係平啦一定...

HEHE~~~

上星期初突然回南天2日o的紙已經濕晒……唔敢想像真係到春天點算
1 2 

返回主題版面