Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-11-14, 05:33 PM   #1326
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
集集有驚喜,嗰兩個入十二支邊個估到

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 05:38 PM   #1327
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
343回
望一下steve jobs 同 tim cook
好似理解到柏利斯通o既想法...

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 05:46 PM   #1328
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: ayato 查看文章
痴線佬連環拳

D作畫好到..富奸你唔好再停LA求下你
FF新作未出,先咁閒之嘛。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 05:51 PM   #1329
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
呢條粉腸緊係吊哂你地癮之後先至暫時休刊
我覺得差唔多出發果陣就開始休

舊 06-11-14, 05:52 PM   #1330
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
即係原本古拿比加個BOSS收左皮自己起左個組?

舊 06-11-14, 05:54 PM   #1331
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: casio 查看文章
集集有驚喜,嗰兩個入十二支邊個估到
第一個估唔到

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 05:57 PM   #1332
Sar8
The One

果個boss自從個女比團長偷左預言好似就破產咁既款

舊 06-11-14, 06:41 PM   #1333
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
真係估佢唔到

終於到佢2個擔正?

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 06:45 PM   #1334
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
鬼隱咁耐個位都出返來,睇來富奸真係認真畫。不過你唔好係呢種狀況停呀……

舊 06-11-14, 07:12 PM   #1335
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
鬼隱咁耐個2位出返黎
到原本主角果2位鬼隱
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 07:19 PM   #1336
Sar8
The One

小岡比佢老豆點左要收多D同伴丫麻
可能下次出來係團隊咁出
基路亞果邊要陪細佬周圍行,應該冇咩可以寫住

舊 06-11-14, 07:25 PM   #1337
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
收埋基路亞+個最強補師一齊去

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 07:27 PM   #1338
問天小肥
Crazy Gamer
~(‵▽′)ψ

註冊日期: May 2004
估唔到咁樣拉返古拿比加出黎......
話說回來....里昂里奧既能力都頗在意呢....

我が前に立ち塞がりし すべての愚かなるものに
我と汝が力もて 等しく滅びを寫えんことを
問天小肥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 07:27 PM   #1339
Sar8
The One

唔係穿透能力咩

舊 06-11-14, 07:47 PM   #1340
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
343 終於明白上期講的奇美拉兵係咩一回事
而果隻娃娃同基妹好似?
但見到作畫好擔心....

尾田遲出會擔心佢病左 OR 覺得係翻譯遲左
富奸遲出 會直接覺得條友係咪又打機休刊 wwww
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 08:16 PM   #1341
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

唔知旅團有無份出場呢~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 10:07 PM   #1342
Hunter

註冊日期: Jan 2002
二位唔洗鬼隱出番黎
不過我怕一入暗黑大陸, 富奸就派便當俾佢二個

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 10:12 PM   #1343
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
個人都幾憎古拿比加呢個角色
又煩,人都死左又係都要揾返 d 眼返黎 ...
跟住個設定又屈,紅眼 mode 就全系統 max
對旅團仲要有得屈絕

里昂里奧應該戰鬥力唔強掛?
上次個下隔空拳都無乜特別咁

最希望見到希索加 + 團長

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 10:31 PM   #1344
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
估唔到要拉番呢兩個人
富奸真係...唔好咁快停啊

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 10:41 PM   #1345
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
拉呢兩個真係有D夾硬......無德無能就連去暗黑大陸我都係唔覺佢兩個夠班......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 10:46 PM   #1346
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
拉呢兩個真係有D夾硬......無德無能就連去暗黑大陸我都係唔覺佢兩個夠班......
有冇認真睇
拉里昂里奧係貪佢夠人氣(之前打左幽助一拳,極多人buy佢),協會叫佢加入唔奇,做事會方便
古拿比家鬼隱左咁耐,點知佢又學左d乜
而且又係里昂里奧指定佢去

hxh入面打得唔一定適應黑暗大陸

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 10:53 PM   #1347
凍檸茶
The One
青龍使用者

根本就係魔界統一篇
今次冇將桑原忘記係件好事

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 10:53 PM   #1348
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
其實當連會長都覺得暗黑大陸危險,有幾多人真係夠班去

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 11:05 PM   #1349
尼路
The One

引用:
作者: casio 查看文章
其實當連會長都覺得暗黑大陸危險,有幾多人真係夠班去
pvp同pve配點唔同,好難作準吧。

舊 06-11-14, 11:59 PM   #1350
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
里奧利奧我諗應該之後會有好大進步?狗女雖然話係評佢分,但我諗都會教里奧利奧點樣用念去醫人
分分鐘仲會真係開發埋做御用除念師?

旅團我諗一定會出場啦
應該話旅團唔出黎既古勒比加有Q戲做咩

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 02:24 AM

手機版 | APP版