Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-15, 01:41 AM   #2726
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
旅行幾日剩係login
索性等埋下個event消息先開始打返...

舊 11-30-15, 02:12 PM   #2727
JMi

一換畫又幾件 果然係俄妹

舊 11-30-15, 02:35 PM   #2728
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
多左堆新對話剛剛2500石...十連得一張新sr...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 02:50 PM   #2729
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
俄妹丫~
要課了~星期6先抽

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 02:59 PM   #2730
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
每次十連保底都是智繪里
已經第4次十連了
到底有沒有實裝ssr (╯°Д°)╯ ┻━┻
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 03:07 PM   #2731
J+1
望過黎呀!!!!!!

[自我麻醉]這是音game 這是音game 這是音game......
由手機版發出
舊 11-30-15, 03:11 PM   #2732
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
十連3sr
下次新pool見
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 03:12 PM   #2733
J+1
望過黎呀!!!!!!

要留石等聖誕...
由手機版發出
舊 11-30-15, 03:37 PM   #2734
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
4跳唔中俄妹 中左卯月
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 04:37 PM   #2735
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
10連次次都係1SR 睇黎個天唔想我進入5000名內

舊 11-30-15, 04:38 PM   #2736
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
十抽兩sr得一個新的,明明一堆sr無點解來來去去都個幾張

舊 11-30-15, 04:39 PM   #2737
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
我有引繼問題要問, 我想A (iphone) 的data 引繼 > B(android), 那點選引繼那個icon 應該在a/b實行?
我在A (iphone) 設定完之後, 再在B(android)點選引繼, 系統說我相同的bandai id 不可再使用. errorcode 3057

sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 05:40 PM   #2738
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
依轉聖誕pickup到14號,之後又係另一款聖誕pickup?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 05:57 PM   #2739
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢轉唔係聖誕pack吧...一件聖誕裝都冇..
由手機版發出
舊 11-30-15, 06:03 PM   #2740
クリス.レッド

「キミに届け!クリスマスプレゼントガシャ」

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 11-30-15, 07:08 PM   #2741
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔識日文

=====<

流出圖....下回.....m+.......

http://xn--zck0ab2m.com/archives/4202
由手機版發出
舊 11-30-15, 08:56 PM   #2742
kimtch

數埋200跳都唔中俄妹
舊 11-30-15, 09:17 PM   #2743
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006

為左呢一幕用左幾多錢呢...

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 10:58 PM   #2744
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
有無人打Memories都遇到同我一樣的問題?

係開始無耐果度
有個位最右邊有條長按
之後打左邊打到長條隔離果粒 個長條就會自己斷左
我肯定自己隻手係無放開 真係越打越火大
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-15, 10:58 PM   #2745
kimtch

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章

為左呢一幕用左幾多錢呢...

我都係想咁姐
舊 12-01-15, 12:31 AM   #2746
JMi

引用:
作者: kimtch 查看文章
數埋200跳都唔中俄妹
理論值都3ssr 咁都唔中pickup都幾灰.....

舊 12-01-15, 01:13 AM   #2747
kimtch

食屎 我係中左PICKUP

200中左卯月杏 RE利嘉, 同茜

此篇文章於 12-01-15 10:29 AM 被 kimtch 編輯。
舊 12-01-15, 01:18 AM   #2748
JMi

雙pickup真係好絕...
而且舊pool越攪越大就變相新pickup越難出咁...

睇完各位巨巨的武勇伝我呢d小薯都係唔課了

舊 12-01-15, 01:21 AM   #2749
kimtch

引用:
作者: JMi 查看文章
雙pickup真係好絕...
而且舊pool越攪越大就變相新pickup越難出咁...

睇完各位巨巨的武勇伝我呢d小薯都係唔課了
我仲係抱住抽就係會有果個態度:9 好似我仲有SR係未有既 雙UP仲要2簡一真係冇得頂

此篇文章於 12-01-15 01:28 AM 被 kimtch 編輯。
舊 12-01-15, 01:36 AM   #2750
JMi

ummm
抽就會有係面不改容無限課金唔中唔停先講得出口架...
讀心系統都唔係咁易嬴
padbt我次次都抽 中左7隻光蘿喇...
1/2我真係唔敢再賭 1/3輸都無咁吐血嬴就仲開心D添 XD

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:04 AM

手機版 | APP版