Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-13, 12:53 AM   #1976
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: haluforever 查看文章
明天都不知要有眼個set定kill zone ,
因為點都會買哂兩樣
個Cam單買468 , 套裝計返就300 , 不過就少一個月plus。
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 12:54 AM   #1977
Silver Molu
Junior Member

註冊日期: Sep 2013
PSN  IDtlink415
其實無雙都唔係咁差姐..至少都算保值..唔岩玩,囉去賣都收番7-8成 GAME價
Silver Molu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 01:09 AM   #1978
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: Silver Molu 查看文章
其實無雙都唔係咁差姐..至少都算保值..唔岩玩,囉去賣都收番7-8成 GAME價
人人都有一隻無雙,鬼同你收
PSV果陣我講過同一句說話
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 01:42 AM   #1979
hitsu
Senior Gamer
Sony Fans

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDHitsu
引用:
作者: Kain 查看文章
人人都有一隻無雙,鬼同你收
PSV果陣我講過同一句說話
不過我都係簡無雙,其他個堆冇乜興趣
hitsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 01:51 AM   #1980
Kain

PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: hitsu 查看文章
買黎供奉都唔玩無雙
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 02:30 AM   #1981
LKC

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
係咪仲未有行Game價目表?會唔會同P3一樣係$388?
只知道
Assassin's Creed IV: Black Flag
$428

DS4手掣
$468

...
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 02:42 AM   #1982
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: LKC 查看文章
只知道
Assassin's Creed IV: Black Flag
$428

DS4手掣
$468

...
THX,只買左Cam版未有Game住,等睇有咩Game值得買

舊 11-10-13, 02:58 AM   #1983
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
PS4個cam潛力大唔大呢?
上代move好似玩game至有用
今次多咗個share功能,又可以
邊玩或睇人玩時同人視像,
好似功用多咗
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 03:03 AM   #1984
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
手制都可以用到cam, 個人覺得買得過..

我想問問,依家有買機quota,之後訂埋機, 如果遲d又抽中首賣會,咁我係咪要買多部?
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 03:09 AM   #1985
LKC

註冊日期: Nov 2006
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 04:02 AM   #1986
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
有無人買機會换埋個Hard Disk?
睇資料話有500GB,但一隻Killzone都用40GB
想問最大支援幾多GB或TB?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 04:07 AM   #1987
Takushi

引用:
作者: hitsu 查看文章
Same here
Im getting all others cross platform on Xbox one
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 05:55 AM   #1988
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
無得救
成班人諗野既方向依然唔係向住問題核心
問題係:香港憑乜野賣得貴過美國?
結果又係講其他唔合理既例子出黎
試圖將冇咁唔合理既事合理化

同埋唔好再話眾人皆醉我獨醒,或者咩與眾不同
因為香港,愚民真係佔有大多數
你見民建聯工聯會,呢d與民為敵既政黨都有咁多人選你就知
我覺得係一班香港人對唔合理既事一直硬食,食到慣左
就好似你每日返工返學搭既港鐵同巴士咁
佢地加價夠係商業決定啦
次次都有人話唔合理
但日日都係咁多人搭,口嫌體正直?
立法會功能組別分組點票,否決用特權法要政府交出HKTV死因
唔合理既事每日每星期都不斷發生
慣左硬食,忍氣吞聲,潛移默化,
到有人行出黎話你聽,呢種種事都係唔合理
反而變成異類,遭到口誅筆伐

你話香港人咁反智邊有得救丫
我敢講,如果今晚一覺訓醒
700萬香港人變晒做美國人,或者巴西人
聽日就暴動了
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 06:12 AM   #1989
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
你在香港, 買一間位於美國的house
我相信大約都係7-80萬美金

$3380
要問sony了
點解你唔去美國買ps4?

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 06:37 AM   #1990
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
無得救

佢地加價夠係商業決定啦
次次都有人話唔合理

聽日就暴動了
以偏概全咪你呢種囉、每樣事重要性都不同、遊戲機唔係必須品、無必要爭取。深水埗一串魚旦夠平過旺角啦、我樓下車位夠貴過新界啦、私人企業決定同公共事業決定都唔識分。讀咩書?

到而家都仲無理據站腳點解美國要貴過香港、眾人提供理據又無視、真係可憐。
如果你咁有道理、夠膽就發起遊行、去日本領事館示威、去索尼總部絕食、咪做鍵盤鬥士啦。反正你覺得同民生問題同等重要。

哈哈、笑死我
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 07:28 AM   #1991
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
新台幣12980元 = 港幣3410元 (香港賣3380元)

新鮮屋:PS4下月登台 售價12980元

更多專欄文章
(
SONY睽違7年後再推出的新世代電玩主機PlayStation 4(圖),預計下月18日在台開賣,售價1萬2980元。全新無線控制器增加觸控板,提供多元互動方式,新增的分享鍵可讓玩家與朋友分享勝利時刻和遊戲畫面。
業 者表示,PlayStation 4採用8核心CPU、500G硬碟,可播放藍光光碟及DVD,另有專屬應用程式,可把iPhone、iPad及Android系統手機與平板電腦變成 PS4的另一個螢幕。開賣首日會推出最新系統更新軟體,提供遙控遊玩模式,可用PlayStation 4玩掌上型電玩PS Vita裡的遊戲。主機上市時會有23款人氣遊戲同步推出。
除了台灣,PS4目前預定本月15日、29日分別在北美與歐洲開賣,日本市場要等到明年2月。
文╱朱正庭
圖╱業者提供

引用:
無得救

佢地加價夠係商業決定啦
次次都有人話唔合理

聽日就暴動了

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 08:27 AM   #1992
maxwellduo
巨艦大炮主義

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDParaMan-Vita
計埋運費都差唔多啦..... 打機o者....

舊 11-10-13, 08:48 AM   #1993
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
又入十大.......

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 09:20 AM   #1994
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
「古語」有云:「和諧係社會有100種意見,但彼此尊重。」
(「天與地」佘詩曼金句)

本來堅持立場,覺得香港PS4要夠平,
冇問題。

但當睇到「無得救」「愚民」「反智」
「將不合理的事,合理化」
我覺得冇必要傾落去。
1515 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 09:50 AM   #1995
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
講完一大輪所謂既理性論點,最後又係口嫌體正直

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 09:51 AM   #1996
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
終於收到

另外嗰位朋友算啦,真係覺得有問題就抽都唔好抽啦,你留返quota比啲唔理性同反智嘅人啦,打機對我地(各位唔好意思,我大膽用"我地")黎講係娛樂黎咋,根本就唔會去深究係咪不公平。
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 09:53 AM   #1997
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
明明新貨,但係個盒有冇殘左d....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 09:54 AM   #1998
機神GBA
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
我諗緊買唔買隻眼仔, 其實到現時為止, 隻眼仔主要用途係乜野? 係隻game入面有冇機會用到?
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 09:59 AM   #1999
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
PS4 內置遊戲the playroom, 要用到眼仔玩
1515 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:02 AM   #2000
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
無得救

佢地加價夠係商業決定啦
次次都有人話唔合理

聽日就暴動了
面是人地比 架是自己丟
你講咁大段說話都無用
官方鐘意定乜價就定乜價
你奈得佢咩何

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 04:47 PM

手機版 | APP版