Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-22-16, 08:03 PM   #1551
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
28層冇解異常FD上水,冇用垃圾杖,自己2把特大加FD特大秒左佢 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-16, 08:50 PM   #1552
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
31層開始每層有唔同屬性耐性
31層係無屬性耐性
32層未打,大家打完既話互相報告下
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-16, 09:12 PM   #1553
ShinDou

岩岩打完34,火耐巨人,2回行動,呢幾層冇咩特別,係好大力下,加減全能力後都俾佢打1下2千幾,冇加減既話可能會俾佢秒
舊 08-22-16, 09:18 PM   #1554
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
你們打完既就費事講,不過同時間好難快過你地…

舊 08-22-16, 09:33 PM   #1555
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
唔小心食左避雷orb T.T
請問係咩色同咩能力(揼_中)⋯⋯

舊 08-22-16, 09:35 PM   #1556
minazuki

引用:
作者: Celes 查看文章
唔小心食左避雷orb T.T
請問係咩色同咩能力(揼_中)⋯⋯
雷傷害減10% 100%發動
單綠色45
防禦100
抗魔40
舊 08-22-16, 09:38 PM   #1557
ShinDou

我自然回打咋冇爆野,不過今日留左好多AP用黎打新活動

UNIQUE ORB粒野唔同樣架,會打直,普通ORB會打斜,通常UNIQUE ORB加色多D,同埋好多單色
舊 08-22-16, 09:42 PM   #1558
minazuki

我都係自然回

32層闇耐
舊 08-22-16, 09:54 PM   #1559
Celes

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我自然回打咋冇爆野,不過今日留左好多AP用黎打新活動

UNIQUE ORB粒野唔同樣架,會打直,普通ORB會打斜,通常UNIQUE ORB加色多D,同埋好多單色
鬼暗眼
我都唔覺得食左。不過就係搵唔到⋯⋯

舊 08-22-16, 09:57 PM   #1560
神人ではない!新人だ

仲凸緊雷賊,而且更新成日都出事冇留AP

舊 08-22-16, 10:00 PM   #1561
ShinDou

咁快食4星ORB﹖我冇位果陣主要食D1,2星ORB,有時食下3星

女賊除左J得之外都諗唔到有咩用 XD
舊 08-22-16, 10:01 PM   #1562
神人ではない!新人だ

點解要爬上去?因為果度有山囉

舊 08-22-16, 10:36 PM   #1563
Celes

35層石化龍⋯⋯
用哂3次解狀態,最後俾佢石化女神出唔到大絶被KO....

可能有兩人解石化會好D

此篇文章於 08-22-16 10:40 PM 被 Celes 編輯。
Celes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-16, 11:20 PM   #1564
ShinDou

35第1次打冇解狀FD上水就咁打俾人屈石化死

第2次打有織天使FD解左2次殺左,派7星ORB,弓乙女終於出到技3LV5,全能力加16% XD

35耐冰

36耐雷,冇用解狀FD爭D俾人屈凍結死,岩岩過到

此篇文章於 08-22-16 11:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-22-16, 11:54 PM   #1565
minazuki

層數 耐性
31  無屬性
32  闇
33  聖
34  火
35  冰
36  雷

35冇fd又係被屈死左
舊 08-22-16, 11:59 PM   #1566
Celes

36一take攪掂,無被結冰,易過35好多。

37無屬耐性

此篇文章於 08-23-16 12:22 AM 被 Celes 編輯。
Celes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 08:51 AM   #1567
ShinDou

40層耐火,即死

爭1下先殺到,又搭左火特大fd,如果唔係auto甩左應該過到
舊 08-23-16, 08:58 AM   #1568
ShinDou

41打唔到了,耐冰,兩3回行動,加晒狀態都俾人打3千1下
舊 08-23-16, 09:23 AM   #1569
ShinDou

41要出雷法搭大回fd先過到
舊 08-23-16, 09:47 AM   #1570
神人ではない!新人だ

35真係鬼門黎,基本上冇熾杖FRIEND唔駛打。

舊 08-23-16, 10:18 AM   #1571
ShinDou

42俾人呃ap囉,俾人先制,噴3次雷,每次夾埋8,9千,咩都死啦,郁都未郁過

打多次自己先制,爭少少先殺到,耐雷,加減能力影響好細

此篇文章於 08-23-16 10:24 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-23-16, 10:53 AM   #1572
神人ではない!新人だ

引用:
作者: minazuki 查看文章
層數 耐性
31  無屬性
32  闇
33  聖
34  火
35  冰
36  雷

35冇fd又係被屈死左
總合下先…
31  無屬性
32  闇
33  聖
34  火
35  冰(盲OK) 石化單體/TURN
36  雷(盲OK) 凍結全體
37  無(麻、毒、咒、盲OK)
38  闇(麻、毒、咒、盲OK)
39  聖(麻、毒、咒、盲OK)
40  火(毒OK) 詛咒單體
41  冰

40唔夠佢大力…

此篇文章於 08-23-16 11:07 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 11:24 AM   #1573
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
リウⅡ書係唔係10本就夠?
而家Ⅱ書有10本, Ⅰ書只得9本, 如果Ⅱ書10本就夠, 我打番quest1
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 12:29 PM   #1574
ShinDou

諗諗下我兩把特大淨係凸左未升爆,升爆可能夠力,打下肥先
舊 08-23-16, 01:19 PM   #1575
Celes

引用:
作者: 十一月 查看文章
リウⅡ書係唔係10本就夠?
而家Ⅱ書有10本, Ⅰ書只得9本, 如果Ⅱ書10本就夠, 我打番quest1
打番QUEST1好D.

引用:
作者: ShinDou 查看文章
42俾人呃ap囉,俾人先制,噴3次雷,每次夾埋8,9千,咩都死啦,郁都未郁過

打多次自己先制,爭少少先殺到,耐雷,加減能力影響好細
同你一樣過唔到42, 火力不足... 知唔知佢會中咩異常?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 11:01 AM

手機版 | APP版