Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
影音館>播放器討論區 (06)
シェンムー 12:14 AM 05-13-14
原來係甘
不過32GB又太少 , 128GB成千蚊一張又唔捨得><
可以試試一張64+32聽住先 XD
應該過一星期入手(・ω・)
部A910 可以退役了
teamkiller 12:36 AM 05-14-14
作者: 山內 一典:
原來係甘
不過32GB又太少 , 128GB成千蚊一張又唔捨得><
可以試試一張64+32聽住先 XD
應該過一星期入手(・ω・)
部A910 可以退役了
你有雙插其實都夠既...
你係聽歌唔係聽容量架嘛.....
再唔係咪買多幾張抽插lor....

我都係比D毒朋友餵毒架 ja....
AB test完之後已經即刻入左兩張......
シェンムー 01:00 AM 05-14-14
作者: teamkiller:
你有雙插其實都夠既...
你係聽歌唔係聽容量架嘛.....
再唔係咪買多幾張抽插lor....

我都係比D毒朋友餵毒架 ja....
AB test完之後已經即刻入左兩張......
係呀,其實可以换micro sd 卡都真係ok 方便
張野甘細放係銀包都ok lol

想問下c hing , 雖然我都係主要cd 轉wav算
但hk 邊度有得買/dl d 所謂Hi-Res (24bit /192kHz) (DSD) file 多 ?
都想真係聽下聽唔聽到分別 (・㉦・), thx
HI_Ricky 01:03 AM 05-14-14
作者: 山內 一典:
係呀,其實可以换micro sd 卡都真係ok 方便
張野甘細放係銀包都ok lol

想問下c hing , 雖然我都係主要cd 轉wav算
但hk 邊度有得買/dl d 所謂Hi-Res (24bit /192kHz) (DSD) file 多 ?
都想真係聽下聽唔聽到分別 (・㉦・), thx
自己RIP SACD ....
忍者 04:28 PM 05-14-14
作者: HI_Ricky:
自己RIP SACD ....
有部行得走得可食SACD O既PS3但係update左....
HI_Ricky 09:28 PM 05-18-14
作者: 忍者:
有部行得走得可食SACD O既PS3但係update左....
我可以幫忙sacd轉format,如果你唔介意分享比我 DSD成果 XD

返回主題版面