Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 06-14-03, 11:47 PM   #1
Q頭
Banned

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDgrave_terry
XBox Live Gamertagwrygrave
Metal Slug 3 討論區

the game is released
Q頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-03, 11:51 PM   #2
祖羅.祖班納
God of Gamer
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
唔係19號咩?

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-03, 12:03 AM   #3
Q頭
Banned

earlier
舊 06-15-03, 12:07 AM   #4
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
幾錢
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-03, 01:19 PM   #5
Q頭
Banned

5 stages

play over
舊 06-18-03, 06:17 PM   #6
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by fbi88 :
5 stages

play over
我都買左...

有少少比人"鈞"...

(街機几多stage ?)

咩叫飄移呀?
飄移未就係o個個粗心大意既公路
同埋o個條濕滑既司機囉!
咁又點呀? 型囉! .
路人甲乙丙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-03, 07:38 PM   #7
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by 路人甲乙丙 :

我都買左...

有少少比人"鈞"...

(街機几多stage ?)

我想問下隻game....
幾錢?
有無load game 時間長o既問題
有無偷格得明顯o既問題....
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-03, 07:41 PM   #8
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
唔係 6 Stage 咩 ?

舊 06-18-03, 07:47 PM   #9
路人甲乙丙
你想我打甚麼?

引用:
Originally posted by 吉村小音郎 :

幾錢?
反.

冇乜點load.

我好少玩街機,唔知偷格明唔明顯...

咩叫飄移呀?
飄移未就係o個個粗心大意既公路
同埋o個條濕滑既司機囉!
咁又點呀? 型囉! .
路人甲乙丙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-03, 07:48 PM   #10
Q頭
Banned

引用:
Originally posted by 吉村小音郎 :

幾錢?
the loading time is fair(quite fast)

i haven't play this game in arcade
so i don't know 有無偷格
舊 06-18-03, 08:31 PM   #11
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by Marco :
唔係 6 Stage 咩 ?
求其講下(有好多野係我無講的,可以不理)
stage1 海邊
stage2 夜晚的森林
stage3 海底>工廠
stage4 沙漠>山洞
stage5 坐戰機>坐火箭上太空>太空機地>...>final boss

引用:
Originally posted by 路人甲乙丙 :
skip
引用:
Originally posted by fbi88 :

skip
thanks
唔緊要
至小都知道隻game做到快速loading(以前o個d移植作真係有點...鳴鳴鳴)
以經係好有進步
but噤講有無偷格都好難講
俾我睇一次就會知嫁啦....(有打開街機)
我諗會係其一會係我買or 唔買o既主要原因之一...
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-03, 09:33 AM   #12
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
metal slug好唔好玩?

就來考完試,想買隻新ps2 game...但隻metal slug 3 都幾貴喎
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-03, 09:44 AM   #13
Osmosis
Game Master
依然范特西

one word: Awesome!!

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-03, 09:50 AM   #14
SherMan

引用:
Originally posted by yourmother :
one word: Awesome!!
係咪可以2p

一個人玩呢o的game硬係覺得好悶...
舊 06-21-03, 09:52 AM   #15
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
metal slug緊係正

你悶呀?
我上你度玩囉~~~

我過5日要買頭d

舊 06-21-03, 09:52 AM   #16
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

ms梗係正啦~如果想試下先咩用emu囉...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-03, 09:54 AM   #17
SherMan

三百幾...但我仲要留多大約三百蚊買《我們的太陽》啊...
舊 06-21-03, 09:55 AM   #18
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
想試玩用neogeo版囉

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-03, 10:00 AM   #19
SherMan

引用:
Originally posted by 強化人間 :
你這個邪惡
舊 06-21-03, 10:01 AM   #20
Freddy
博麗神社信徒

梗係好玩la~
PS2版仲有 UFO mode 同 Fat island 模式
UFO mode就係你係一隊卒仔ge隊長......去攻入UFO基地...
一比人打死就gameover
Fat island就係o係到食野增肥過mission...
仲可以2P對戰tim

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-03, 10:01 AM   #21
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 強化人間 :

4都玩埋

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-03, 10:21 AM   #22
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
不過我覺得PS2版比較無咁嘈
唔似街機

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-03, 10:25 AM   #23
高橋涼介
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
我好僧第一版
成批魚屍
想爆粗鬧人

wp6puk對戰版
高橋涼介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-03, 10:28 AM   #24
Sebastian veronique
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
metal slug好玩呀!
ss第一集玩到欲罷不能
Sebastian veronique 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-03, 11:38 AM   #25
八仙果
youtube 頻道

Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
行貨版 Metal Slug 3,旺角 $310 至 $315。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM

現在的時間是 11:30 PM

手機版 | APP版