Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-08, 11:04 PM   #201
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: HFK 查看文章
可唔可以講邊間呀
因為我冇咩方向感
信和上一層...對正晒落黎條電梯,係有間有大間賣game gei隔離
我之後0個日又經過,仍然有好多新淨umd
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 08:31 AM   #202
bear007
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDsidearms46
XBox Live Gamertagpeterbear360
請問除左信和仲有冇其他地方有得買?

bear007 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 10:42 AM   #203
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: bear007 查看文章
請問除左信和仲有冇其他地方有得買?
聞說灣仔有, 但唔知係188定英皇
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 12:54 PM   #204
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: wing 查看文章
聞說灣仔有, 但唔知係188定英皇
係188....有三間,不過有間食水好深,貴成廿幾三十(即係差不多成倍),另一間(我唔太記得係邊層)係以前賣開二手cd,而家擺左少少呢d平價dvd賣
第三間(同信和差不多價)係二樓賣日文雜誌隔離(我自己都有係度買過)

此篇文章於 03-21-08 04:30 PM 被 半熟蕃茄 編輯。
舊 03-21-08, 01:07 PM   #205
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
188除左賣得貴, 選擇亦小好多
都係去信和睇吧~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 05:02 PM   #206
bear007

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDsidearms46
XBox Live Gamertagpeterbear360
引用:
作者: W!LL 查看文章
都係去信和睇吧~
ICIC, 3Q

bear007 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 05:18 PM   #207
jasmin
Crazy Gamer

忍唔住手用$18買左套三碟版titanic

但係三碟版金剛搵唔到
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 06:57 PM   #208
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
都係去信和睇吧~
不過188好多box set賣...

異型,22世紀.....

港版都多d

舊 03-21-08, 07:27 PM   #209
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
都係去信和睇吧~
其實有d同信和一樣價(我見過隻Bz concert仲平過信和tim)
不過真係少d選擇
舊 03-21-08, 08:11 PM   #210
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
終於買左套下北sunday,
十分一價錢就買到,正爆!!
順便買埋隻海猿2,不過海猿2唔係太多貨
另外見到有14才の母DVD BOXSET,
原本諗住買埋,不過睇清楚原來要$1480,
即刻唔買~

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 09:57 PM   #211
江楓隨波流
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
問問海猿2依家要幾錢?
江楓隨波流 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 10:06 PM   #212
nico

註冊日期: Apr 2006
借問聲有冇人見過有大日本人dvd呀?
之前落過地庫都唔見有
最多都係得大奧、DN同動物之森
nico 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-08, 10:21 PM   #213
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
買左IROBOT, 明日之後, SPEED
抵到爛

舊 03-21-08, 11:14 PM   #214
wing
格鬥低手

引用:
作者: jasmin 查看文章
忍唔住手用$18買左套三碟版titanic

但係三碟版金剛搵唔到
只見過一次, 第二晚的起心肝想買, 去到已經見唔到了. 一晚俾人掃清.
舊 03-22-08, 12:01 AM   #215
delta
Crazy Gamer

引用:
作者: 江楓隨波流 查看文章
問問海猿2依家要幾錢?
$48~不過唔係間間有,而且得好少貨

高橋優 / 福笑い
舊 03-22-08, 07:10 PM   #216
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
今日都去左行下...睇左一間咁大把~
買左田中麗奈o既日出前向青春告白

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-08, 07:18 PM   #217
matthew313
Junior Member

註冊日期: Mar 2008
依嫁先知有呢d咁鄭既事添,聽日去掃掃貨先~
matthew313 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-08, 08:45 PM   #218
skyleader4

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDelvis_kame
琴日係信和都忍唔住入手左 6 隻,,,
DEATH NOTE $15 實在

skyleader4 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-08, 03:29 AM   #219
kinpingk

我都買左2隻48元
kinpingk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-08, 03:55 AM   #220
delta
Crazy Gamer

引用:
作者: kinpingk 查看文章
我都買左2隻48元
隻交涉人 真下正義係唔係新返ga?
lee套正野黎wor~

高橋優 / 福笑い
舊 03-24-08, 10:24 AM   #221
kinpingk

真下正義一樓果間買
kinpingk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-08, 10:36 AM   #222
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
跳躍班底既作品? 好有興趣~~
不過無中文字幕........

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-08, 04:40 PM   #223
wing
格鬥低手

引用:
跳躍班底既作品? 好有興趣~~
不過無中文字幕........

直情係跳躍世界內的外傳故事, 果個真下正義咪果個高官子弟law. 我之前睇過, 都ok ga.

仲有一套外傳, 係室井變疑犯.
舊 03-24-08, 04:45 PM   #224
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
到底有無人知點解平成咁 ??
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-08, 06:26 PM   #225
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
掃咗E.T. Collector's Edition
Death Note
Fight Club (個封面靚啲,唔係寫住特價...其實之前已經買過美版普通版,想搵特別版又搵唔到)
King Kong三碟版

仲有其他都想掃,不過都係忍忍手下次再睇真啲

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:38 AM

手機版 | APP版