Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-14-18, 04:51 PM   #40626
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
下次隨機出6隻會比較有趣

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-18, 06:06 PM   #40627
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
APPLE課金榜唔見左FGO同CGSS

愉悅(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-18, 06:23 PM   #40628
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

http://news.fate-go.jp/2018/questionnaire_3rd/

填問卷送3符
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-18, 06:51 PM   #40629
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: T.K. 查看文章
下次隨機出6隻會比較有趣
手上留要用個6隻

其他塞落保管庫就搞掂w
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-18, 06:52 PM   #40630
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
http://news.fate-go.jp/2018/setsubun/

※サーヴァントが一定時間、再出撃不可能となった場合、制限対象サーヴァントと同一のサーヴァントも出撃できなくなります。(1/14 19:30追記)
※より多く再出撃させたいサーヴァントの再出撃不可時間を短縮できる、補助的な機能を利用できます。(1/14 19:30追記)

營運是有多討厭複製人

咁都唔得
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-18, 06:53 PM   #40631
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004

VR既要望
我好認真寫

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー

此篇文章於 01-15-18 12:01 PM 被 Eclair 編輯。
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-18, 07:38 PM   #40632
細路翔
The One

引用:
作者: 大破人間 查看文章
http://news.fate-go.jp/2018/setsubun/

※サーヴァントが一定時間、再出撃不可能となった場合、制限対象サーヴァントと同一のサーヴァントも出撃できなくなります。(1/14 19:30追記)
※より多く再出撃させたいサーヴァントの再出撃不可時間を短縮できる、補助的な機能を利用できます。(1/14 19:30追記)

營運是有多討厭複製人

咁都唔得

超級清姬廚哭哭...

英國說大家抱團死
舊 01-14-18, 08:30 PM   #40633
c12
Senior Gamer
王道を征く

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: casio 查看文章
唔關我事,我1.5.4未陏過
只係終局
1.5果d全部計外傳唔打都得
c12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-18, 10:09 PM   #40634
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 大破人間 查看文章
手上留要用個6隻

其他塞落保管庫就搞掂w
玩唔夠一陣營運就改架啦
炎川「有本事就變還」

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 01-14-18, 10:27 PM   #40635
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
求求其其比我地FARM下野算啦....
整埋晒D奇怪野
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-18, 10:53 PM   #40636
T.K.
很黃很暴力

我覺得營運到3年,無ev就只有種火同錢打咁濟既經營真係相當出色架

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-15-18, 12:18 AM   #40637
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Hextor 查看文章
求求其其比我地FARM下野算啦....
整埋晒D奇怪野
仲farm?
復刻聖誕刷箱 > 2017聖誕刷箱 > 復刻贗作刷箱

3連刷箱我已經刷到有點想嘔啦
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-18, 01:18 AM   #40638
c12
王道を征く

隻game...好似走緊PAD條舊路咁...
玩法唔創新
只係響難易度上面一直加工..
舊 01-15-18, 01:28 AM   #40639
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
玩法由一開始就冇創新過
我由第一日開始,隻game到今時今日都係冇活動打種火....
就算有活動,來來去塊都係打幾關,等新關,再唔係刷下箱,全部都換湯不換藥

隻game只係有互動既fate小說延伸集

舊 01-15-18, 02:37 AM   #40640
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: siuterry 查看文章
想請問黑貞靈衣係咪除左升爆Lv, 夠活動材料,
仲要等活動關卡開哂先換到?
要完左活動主線先俾你換
引用:
作者: 細路翔 查看文章
隻game本身活動只有無限周回已經夠悶,仲要迫我用其他角黎週回咁趣致....
百重塔を踏破し<--應該唔係周回咁打,應該係一層一關,希望唔會真係一百關
引用:
作者: gingq7 查看文章
其實我覺得ok, 我成排4/5星坐晒係冷板凳度唔知做乜, 迫我出下d冷門角都可能係好事

不過老老實實, 咁只係治標不治本, 冷板凳的根本問題係無解決到
覺得ok+1(其實可以話期待)
小弟本身因為喜歡o既角色都有升技,戰力叫平均,如果唔係打event都只會用定幾隻升絆(雖然event都係用定幾個速刷),終於可以成日轉人,可以多d用唔同角色

舊 01-15-18, 09:32 AM   #40641
細路翔
The One

拎定作家組出黎餵到技6以上罷啦

英國說大家抱團死
舊 01-15-18, 09:49 AM   #40642
Hextor

引用:
作者: gingq7 查看文章
仲farm?
復刻聖誕刷箱 > 2017聖誕刷箱 > 復刻贗作刷箱

3連刷箱我已經刷到有點想嘔啦
就算佢出高難度咪又係打完一次之後farm fq
限你用角只係影響你farm野速度
雖然呢幾個event我都冇farm
只係拎晒金狗就算
舊 01-15-18, 10:00 AM   #40643
細路翔
The One

今次打晒100層有100張符的話我就刷晒佢(?

英國說大家抱團死
舊 01-15-18, 10:06 AM   #40644
c12
王道を征く

我估最多10層拎一次
舊 01-15-18, 10:50 AM   #40645
gingq7

一個event有10張符? 你會唔會諗多左
舊 01-15-18, 11:39 AM   #40646
Hextor

一百層應該係一符一晶4金hp&atk狗
10符真係諗多咗

此篇文章於 01-15-18 11:42 AM 被 Hextor 編輯。
舊 01-15-18, 01:07 PM   #40647
gingq7

引用:
就算佢出高難度咪又係打完一次之後farm fq
限你用角只係影響你farm野速度
雖然呢幾個event我都冇farm
只係拎晒金狗就算
正常活動要農的場數係有限, 換完晒堆野就完, 多數都自然回體加5-10粒金果就夠數, 其實唔係好多場;
但開箱活動係無限農, 連續3次開箱真係吃不消

但其實我最主要係希望佢d高難度關的質素有尼祿祭果級,
有難度之餘又有對應該角色的特別設計, e.g.山翁/文西/B叔/齊格飛/百殺夜行/師匠大狗, 會令人隔左好耐都仲記得;
而唔係隨便丟一隻高HP敵角出黎就話係高難度關, e.g. 2017水著果隻公牛腳

但總體來說, 而家每個活動都有一關至幾關高難度關的方向係無錯既,
今次行一百層可以有少少期待
舊 01-15-18, 02:10 PM   #40648
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
一百層應該係一符一晶4金hp&atk狗
10符真係諗多咗
粒晶仲要係八連双晶.

舊 01-15-18, 03:38 PM   #40649
細路翔
The One

我最記得反而係要撐住大英雄自殺到尾個關

英國說大家抱團死
舊 01-15-18, 04:46 PM   #40650
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 細路翔 查看文章
歐起上黎1符/3石就會中
非起上黎比10單你都係爆死爆到上平流層

隨緣啦師兄

我寧願佢以後唔派石,加返個天花板落個池度(妄想
前幾日承你貴言
尋晩4-5抽中邪ンヌ
多謝多謝

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:58 AM

手機版 | APP版