Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-21-18, 10:58 AM   #3951
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
F我當佢仲係摸索期丫,如果新內骨做得好之後應該會快番..

MSE就有D奇怪....睇佢D開發好似完全冇用COVERGE D資料而重制咁...如果有資源共享應該唔係而家呢個情況....
資源共享會唔會玩過 SD 版 gframe 出o黎...

舊 05-21-18, 12:25 PM   #3952
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: martinnitram 查看文章
資源共享會唔會玩過 SD 版 gframe 出o黎...
早幾年出過啦,totaly爆死左...之前都話戰犯就係將呢個理念用正常size再出一次...

http://gashapon.jp/sp/products/detai...49660065975000
由手機版發出

此篇文章於 05-21-18 12:42 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-18, 01:59 PM   #3953
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: J+1 查看文章
早幾年出過啦,totaly爆死左...之前都話戰犯就係將呢個理念用正常size再出一次...

http://gashapon.jp/sp/products/detai...49660065975000
由手機版發出
係咪出得一彈果套?
由手機版發出
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-18, 06:08 PM   #3954
J+1
望過黎呀!!!!!!

2彈..
補番part 1..
http://gashapon.jp/sp/products/detai...49660028710000
由手機版發出
舊 05-22-18, 09:26 AM   #3955
J+1
望過黎呀!!!!!!

http://p-bandai.jp/item/item-1000124296/
由手機版發出
舊 05-22-18, 11:04 AM   #3956
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:

由手機版發出
其實呢套質素幾好嘅⋯⋯
可能又唔太差,如果要講,Size可能喺死因(同埋好死板)

呢家啲人睇開e系又可能接受到
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-18, 11:15 AM   #3957
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
>>質素幾好??
?

當時作出o既評價

http://www.gaforum.org/showpost.php?...postcount=2090

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-22-18 11:20 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-18, 06:56 PM   #3958
J+1
望過黎呀!!!!!!

F91

http://gashapon.jp/blog/?m=20180521
由手機版發出
舊 05-22-18, 07:16 PM   #3959
日向小RAYRAY

引用:
我更加信F已經玩完
舊 05-23-18, 11:26 AM   #3960
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
我更加信F已經玩完
未出吞A,等佢出吞A先講啦⋯出吞A就玩完啦
其實我都喺喜歡F嘅Size多啲
由手機版發出
舊 05-23-18, 04:39 PM   #3961
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
由手機版發出
比例都說我都較LIKE F 奈何 QC真心唔得...手關節難入易甩.... 轉玩MSE 後真係覺得兩個世界黎
可惜NEO 咁快拜拜 我更LIKE NEO 既三頭身比例~
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-18, 11:30 AM   #3962
日向小RAYRAY

引用:
由手機版發出
而家K澤愛理不理F,幾個月都出唔到一彈,同玩完冇分別
舊 05-24-18, 05:16 PM   #3963
地獄黑仔王

引用:
其實呢套質素幾好嘅⋯⋯
可能又唔太差,如果要講,Size可能喺死因(同埋好死板)

呢家啲人睇開e系又可能接受到
由手機版發出
個骨格咁精奇好難接受到

舊 05-26-18, 11:10 AM   #3964
地獄黑仔王

ensemble 新 1 set 瞄店 facebook 已見

舊 05-26-18, 06:56 PM   #3965
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
E06武器pack攪乜支支鎗都淨偷外側膠

此篇文章於 05-26-18 07:13 PM 被 hitachi 編輯。
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-18, 03:29 PM   #3966
iu fu pig
塵埃...

F07居然喺暴風gun同seed嘅卒機
下個月原來有F06,我都唔記得咗

E系果埋我每次去完貓店之後先返貨⋯⋯⋯
扭蛋都有等正日之類嘅設定?
由手機版發出
舊 05-28-18, 10:56 AM   #3967
KubrickS

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: hitachi 查看文章
E06武器pack攪乜支支鎗都淨偷外側膠
好肉酸﹐點搞呀....
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 11:57 AM   #3968
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
F07居然喺暴風gun同seed嘅卒機
下個月原來有F06,我都唔記得咗
F06竟然有番透明激光劍

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 04:57 PM   #3969
日向小RAYRAY

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
F06竟然有番透明激光劍
冇興趣,由其知道取消出ZAKU3變左出THE O真係好能嬲

此篇文章於 05-28-18 07:29 PM 被 日向小RAYRAY 編輯。
舊 05-28-18, 05:21 PM   #3970
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: KubrickS 查看文章
好肉酸﹐點搞呀....
局住要把偷膠位向下或向左....
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 06:13 PM   #3971
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
冇興趣,由其知道取消出ZAKU3變左出THE O真係好_嬲
師兄快D改番個字啦...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 08:03 PM   #3972
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: fami~yan 查看文章
師兄快D改番個字啦...
好想知K澤點得罪呢位師兄
不過算啦 岩就買唔岩就當睇唔到
The O之前Next果隻已經好靚,個人覺得QC算喺最好嘅頭幾隻

F除咗關節位扣好多分之外,我覺得可以期待下會唔會改善嘅
由手機版發出
舊 05-29-18, 09:38 AM   #3973
happy_treefd
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2013
forte 夜鶯到左手, 今次個人覺得做返高水準
分件多(連胸口火神炮都分件), 關節正常返
美中不足佢無Stand 送埋

舊 05-29-18, 02:09 PM   #3974
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 05-29-18, 02:56 PM   #3975
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
好想知K澤點得罪呢位師兄
不過算啦 岩就買唔岩就當睇唔到
The O之前Next果隻已經好靚,個人覺得QC算喺最好嘅頭幾隻

F除咗關節位扣好多分之外,我覺得可以期待下會唔會改善嘅
由手機版發出
只希望隻渣古3會後面補番啦

引用:
作者: happy_treefd 查看文章
forte 夜鶯到左手, 今次個人覺得做返高水準
分件多(連胸口火神炮都分件), 關節正常返
美中不足佢無Stand 送埋
未拆
就咁睇係OK
要睇埋D關節點喇

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 06:16 PM

手機版 | APP版