Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-14, 09:48 PM   #301
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
拉打400YEN 可動盒旦, 已出
DECADE 好好玩

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-14, 11:27 PM   #302
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
DECADE 好好玩
400 yen 要價幾多港紙?

舊 02-22-14, 12:02 AM   #303
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
DECADE 好好玩
零食物語唔見有,請問邊度見到有?謝謝。
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 12:28 AM   #304
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: martinnitram 查看文章
400 yen 要價幾多港紙?
引用:
作者: Sito 查看文章
零食物語唔見有,請問邊度見到有?謝謝。
行賣45。9

香港島既反反城同零食剩返海母/OOO(星三)

現時點有一套賣,(星三)
好似14X-15X
冇散賣

舊 02-22-14, 04:09 PM   #305
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
行賣45。9

好似14X-15X
冇散賣
借問聲是否一套四盒,有沒有特別版?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-14, 11:00 PM   #306
地獄黑仔王

引用:
行賣45。9

好似14X-15X
冇散賣
請問有無樣睇下?

舊 02-22-14, 11:08 PM   #307
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
引用:
請問有無樣睇下?
佢應該係講呢套?
http://www.bandai.co.jp/candy/produc...112830678.html
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-14, 01:01 AM   #308
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 薑餅人Lobo 查看文章

YUP

此篇文章於 02-23-14 01:05 AM 被 凍檸茶 編輯。
舊 02-23-14, 11:27 AM   #309
地獄黑仔王

引用:
YUP
即係猫店呢套?

昨日行零食見有 2 號 (孤兒款?) $38

舊 02-23-14, 12:29 PM   #310
凍檸茶
The One
青龍使用者

YUP
係呢套

舊 02-24-14, 08:12 AM   #311
尼路
The One

想問一下福榮街d盒/扭蛋係真定假多?個價錢好詭異……
又其實貓店指邊間?

舊 02-24-14, 09:35 AM   #312
凍檸茶
The One
青龍使用者

又其實貓店指邊間?:-)

SSP 福利
由手機版發出
舊 02-24-14, 10:12 AM   #313
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
有邊間店有貓店長唔駛估啦
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-14, 11:09 AM   #314
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: 尼路 查看文章
想問一下福榮街d盒/扭蛋係真定假多?個價錢好詭異……
又其實貓店指邊間?
九成都係假....

舊 02-24-14, 12:09 PM   #315
尼路
The One

引用:
作者: J+1 查看文章
有邊間店有貓店長唔駛估啦
由手機版發出
少去ssp嘛,昨日先叫認真咁行一圈

舊 02-25-14, 12:06 AM   #316
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
即係猫店呢套?

昨日行零食見有 2 號 (孤兒款?) $38
反斗城有01同02,$35.X
之後行過間不知名玩具+文具店齊晒款,$38,即時買走隻新一號

PS:背脊冇上色,吹漲

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-14, 01:08 AM   #317
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
之後行過間不知名玩具+文具店齊晒款,$38,即時買走隻新一號

點解平咗十蚊嫁

舊 02-25-14, 02:22 AM   #318
Rance
The One
ガハハ

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
應該放係手機區定呢度?
比錢買個盒同透明膠片

http://www.bandai.co.jp/candy/hakovision/

我見759有呢舊野賣喎

舊 02-25-14, 08:04 AM   #319
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Rance 查看文章
我見759有呢舊野賣喎
幾錢?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-14, 09:12 AM   #320
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
我見759有呢舊野賣喎
咁正?今日去睇睇先

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-14, 10:01 AM   #321
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章

咁正?今日去睇睇先
但聽日先有 8 折.
btw, 如果 759 賣埋玩具, 零食真係可以皮已收 (雖然會有一大班炒家入貨)...

舊 02-25-14, 10:01 AM   #322
地獄黑仔王

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章

估唔到文具舖都有食玩賣, 仲要合理價

舊 02-25-14, 10:31 AM   #323
LemonCoke
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code3823 8824 1251
PSN  IDLemoncoke
XBox Live GamertagLemoncoke
引用:
我見759有呢舊野賣喎

請問邊一區嘅759 ??
因為我樓下嗰間係領X商場嘅舖, 比較細同冇乜特別嘢賣.
要搵間大小小嘅, 先有機會搵到呢舊嘢玩.
LemonCoke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-14, 10:54 AM   #324
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
屯門兩間唔見...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-14, 11:45 AM   #325
Rance
The One
ガハハ

淘大O個間,放左O係收銀到,60蚊一舊

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 957 03-12-24 04:17 PM
出書情報? randy 日本動漫畫討論版 2 09-12-06 07:46 PM
NEW:TGS2004情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 09-02-04 08:29 PM
出書情報? kotoko 日本動漫畫討論版 2 03-15-04 08:59 PM

現在的時間是 11:54 AM

手機版 | APP版