Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-13, 12:11 PM   #251
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
好似係利佳...
我前日買左胡迪...
所以咪抽下相機仔比佢用
話時話隻胡迪係唔係返好少貨? 仲諗緊買唔買時, 行開o個間已經話賣o西.
唔通又要行出旺角油麻地一轉

舊 11-20-13, 12:11 PM   #252
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
thank you~!
未買的話可以去福仁睇睇, 見 y 拍有 post 出o黎 1 set 平過貓店

舊 11-20-13, 04:00 PM   #253
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: martinnitram 查看文章
話時話隻胡迪係唔係返好少貨? 仲諗緊買唔買時, 行開o個間已經話賣o西.
唔通又要行出旺角油麻地一轉
我唔知多唔多..不過就平...200元...
我都係MK買..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 08:49 PM   #254
地獄黑仔王

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
我唔知多唔多..不過就平...200元...
我都係MK買..
信和? $200 又 Ok (見到都係 $208/$210)

舊 11-20-13, 10:07 PM   #255
yeah yeah

引用:
信和? $200 又 Ok (見到都係 $208/$210)
我係皆旺....不過而家唔知仲有無貨...

NTR.......
舊 11-21-13, 02:47 PM   #256
yeah yeah

想問之前有得抽d 任天堂,紅白機個d旦...
而家邊到有?
同埋個個系列叫咩名?
我想係yahoo bid搵搵

NTR.......
舊 11-21-13, 02:57 PM   #257
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
nintendo history collection 改訂版

我有紅白機,keyboard,手槍,如果你有興趣,pm我丫

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743

此篇文章於 11-21-13 03:09 PM 被 DQGUNDAM 編輯。
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-13, 03:30 PM   #258
yeah yeah

引用:
作者: DQGUNDAM 查看文章
nintendo history collection 改訂版

我有紅白機,keyboard,手槍,如果你有興趣,pm我丫
send左比你...

NTR.......
舊 12-04-13, 10:47 PM   #259
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
HG MASKED RIDER BLACK
價格: HK$ 600.00
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop...00000901?TOP_B
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-13, 10:29 AM   #260
地獄黑仔王

逆再生, 唔知香港會唔會有
http://www.gashapon.jp/motomodoru/

舊 12-19-13, 10:38 AM   #261
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
逆再生, 唔知香港會唔會有
http://www.gashapon.jp/motomodoru/
幾得意喎!!! 到時要留意下

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-14, 12:13 PM   #262
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
今日8日

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-14, 09:27 AM   #263
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
依兩set都好掂(尤其4月果set).必入

4月

3月

相薄

此篇文章於 01-09-14 09:29 AM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 01-09-14, 09:35 AM   #264
J+1
望過黎呀!!!!!!

有我頂住高達版
由手機版發出
舊 01-09-14, 09:42 AM   #265
psidef

註冊日期: Apr 2007
唔知要等幾多彈先出Nu推石

舊 01-09-14, 09:55 AM   #266
大覺屋師真
The One

引用:
作者: J+1 查看文章
有我頂住高達版
由手機版發出
終於等到

引用:
作者: psidef 查看文章
唔知要等幾多彈先出Nu推石
笨大:你地努力科水我咪出lor

下set係咪出zeta插the-o,黑mk2倒地,白mk2飛踢,重高襲hk?

相薄
舊 01-09-14, 10:48 AM   #267
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
請問有無人有呢套嘅手鐲?
想用茶杯同禮盒交換。

舊 01-09-14, 11:35 AM   #268
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
終於等到

笨大:你地努力科水我咪出lor

下set係咪出zeta插the-o,黑mk2倒地,白mk2飛踢,重高襲hk?
見嘰嘰o個 set 好賣呢類可能變萬能 key

舊 01-09-14, 11:35 AM   #269
地獄黑仔王

引用:
今日8日

由手機版發出
本來想買隻 Z-Plus 但又係無貨

舊 01-12-14, 12:09 AM   #270
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
pad套蛋無影

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-14, 09:07 AM   #271
kcclpk
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
pad套蛋無影
已經出咗,早幾日行皆旺重見到有一set
kcclpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-14, 02:58 AM   #272
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
http://unwire.hk/2014/01/23/shokugan.../japan-gadget/

希望下星期第一彈零食密語會入

舊 01-24-14, 08:27 AM   #273
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
http://unwire.hk/2014/01/23/shokugan.../japan-gadget/

希望下星期第一彈零食密語會入
有掛...不過我覺得問題可能store鎖國仲大機會

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-14, 03:10 PM   #274
J+1
望過黎呀!!!!!!

銃sp5, 最想要的強化配件一抽就中

套在彈匣尾,作用0

由手機版發出

此篇文章於 01-24-14 03:19 PM 被 J+1 編輯。
舊 01-25-14, 11:15 AM   #275
地獄黑仔王

引用:
銃sp5, 最想要的強化配件一抽就中

套在彈匣尾,作用0

由手機版發出
今次呢 part 只係配件無主體把槍?
個彈匣發唔到子彈的?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 957 03-12-24 04:17 PM
出書情報? randy 日本動漫畫討論版 2 09-12-06 07:46 PM
NEW:TGS2004情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 09-02-04 08:29 PM
出書情報? kotoko 日本動漫畫討論版 2 03-15-04 08:59 PM

現在的時間是 11:33 AM

手機版 | APP版