Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter X 狩技團集會所
鷹柳 12:43 AM 12-03-15
最後都想整套礦石裝頂住先
newb 12:46 AM 12-03-15
我廢,成日都just唔到
依加用大劍air _跳斬,好似都幾勁
STRIFE 12:54 AM 12-03-15
有狩技drink賣 1000pts
加快狩技儲既時間
reiyaw 01:10 AM 12-03-15
一晚比人走左三場泡泡龍數 幾時先得黎打埋大笨象
Tannhauser Gate 01:12 AM 12-03-15
狂竜身呢招狩技太潮了
滅龍士 02:01 AM 12-03-15
作者: Tannhauser Gate:
狂竜身呢招狩技太潮了
用起上o黎係點?詳細希望
=====================================================
暫時睇落骸龍武防得貓武貓裝同輕弩係叫抵整。弓性能未知,希望有人補完a
wang2009hk 08:03 AM 12-03-15
作者: 鷹柳:
最後都整套裝頂住先 想問一下 礦石裝 最要粒石可以係邊掘?
上網睇 森丘有但掘左好耐都唔見
還在HR4
上到hr4,可以先作一套p3村(揉股魔裝~!(誤))上位裝來頂~XD

這套很好做,基本材料到上位溪流+打下丸鳥
村卷去解一下P3村的任就有

技能和洞數都不錯
雷火武 08:03 AM 12-03-15
Air鎚無大地一擊?
大破人間 09:10 AM 12-03-15
請問今集上位貫通用的重弩有無好推薦?
捲毛老爺 09:54 AM 12-03-15
作者: 雷火武:
Air鎚無大地一擊?
跳起按R 有紅光[慢慢變光,好快儲完] 放手就係

落地後硬直較大
鈴蘭 10:21 AM 12-03-15
作者: 大破人間:
請問今集上位貫通用的重弩有無好推薦?
天秤
蛇炮
狐炮
newagedreams 10:29 AM 12-03-15
打 furufuru

中左唔知咩狀態 條血不斷扣 紅色閃閃下

點解除?
Tannhauser Gate 10:30 AM 12-03-15
作者: 滅龍士:
用起上o黎係點?詳細希望
自己食藥中狂龍病
wang2009hk 11:13 AM 12-03-15
作者: newagedreams:
打 furufuru

中左唔知咩狀態 條血不斷扣 紅色閃閃下

點解除?
被小臘腸咬著吧?
翻滾幾次
鈴蘭 11:40 AM 12-03-15
※剛刃研磨=砥石使用後に1分間は斬れ味が落ちない
鈴蘭 11:47 AM 12-03-15
暫時決定好整咩裝
溶岩魚頭+泡泡龍S
泡沫之舞加窮地
iu fu pig 11:55 AM 12-03-15
迅龍尾難斷左
佢著燈時間好似短左好多咁嘅?
由手機版發出
雷火武 12:28 PM 12-03-15
其實air武器係咪就咁air避係出唔到招
一定要air避踩到怪跳高先出到招
iu fu pig 01:00 PM 12-03-15
作者: 雷火武:
其實air武器係咪就咁air避係出唔到招
一定要air避踩到怪跳高先出到招
係,踩怪跳高先出到斬,
不過跳高果陣唔係無敵,中招就會比怪打返落地

暫時覺得大劍跳斬幾實用
由手機版發出
stcdavidhk 01:04 PM 12-03-15
弱弱一問點至確實可以斷到黑蝕龍角?
次次狂暴中未斷就打到佢解狂暴化...
野良猫 01:14 PM 12-03-15
作者: stcdavidhk:
弱弱一問點至確實可以斷到黑蝕龍角?
次次狂暴中未斷就打到佢解狂暴化...
想簡單啲就佢一變身即用穴
唔係追角打好煩
大破人間 01:27 PM 12-03-15
作者: 鈴蘭:
天秤
蛇炮
狐炮
請問蛇炮KEY素材是什麼?
我好似未開到
鷹柳 02:54 PM 12-03-15
作者: wang2009hk:
上到hr4,可以先作一套p3村(揉股魔裝~!(誤))上位裝來頂~XD

這套很好做,基本材料到上位溪流+打下丸鳥
村卷去解一下P3村的任就有

技能和洞數都不錯
謝謝大大 那我先去解一解村任 剛上村三星
大破人間 03:20 PM 12-03-15
突然發覺一件事,好幾個集會所任務明明之前和人網上連線完成了任務(當然不是緊急任),但結果我看任務表卻沒有CLEAR,共通點是那幾個任務都不是我開任的。

請問有人發生相同問題嗎?
Terry仔 03:48 PM 12-03-15
作者: 大破人間:
突然發覺一件事,好幾個集會所任務明明之前和人網上連線完成了任務(當然不是緊急任),但結果我看任務表卻沒有CLEAR,共通點是那幾個任務都不是我開任的。

請問有人發生相同問題嗎?
正常
我由paper mh3p 開始玩
當時都係咁樣設定
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後

返回主題版面