Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-14-13, 12:45 AM   #1101
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: Irwin 查看文章
唔係…我係三段都贏晒

P.S. 我果三隻主角能力全部練爆晒先玩呢場

第一段游水,開頭衝落水果陣一定唔夠快
之後用潛泳就可以由頭帶到尾…

之後單車一定會俾NPC過到,但又可以反超返…無限LOOP
只要衝線前維持到(俾NPC HEAD住就要KEEP左係一兩秒差距),係衝線前NPC會落車(!?)
之後只要直衝終點就得…

之後跑步簡直易過乜…完全海放…
冇諗過潛泳, 單車真係鬥爬頭, 跑步真係正XD

舊 10-14-13, 01:12 AM   #1102
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
游水時點轉潛泳?
360: RB(忘了一下還是兩下)
PS3: 我沒買,我猜是R1吧…

* 前提係水底要有空間俾你沉落去,所以落左水都要游幾步先潛得

不過就算練滿了到100,過程中還是得換氣
只是潛泳時間變長了,方便在水底「超車」。

而且水底沒有波浪,超好游的

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>

此篇文章於 10-14-13 01:16 AM 被 Irwin 編輯。
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 01:14 AM   #1103
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
冇諗過潛泳, 單車真係鬥爬頭, 跑步真係正XD
潛泳好,因為水底沒有波浪,又可以超車帶出一段路
不過去到上單車果陣會被電腦強制追上就是了

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 01:18 AM   #1104
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
it's been fun yall! sorry i had to leave earlier! should play more different kind of games next time! we spent so much time messing around in free mode lol

舊 10-14-13, 01:23 AM   #1105
pongg

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
Gta 拯救Michael mission 我開車逃走時hang左兩次機,咩事呀有無大大一樣?
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 01:43 AM   #1106
www43w2002
Insane Gamer
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
我係kin1990.
頭先機車第二場中間本來帶緊頭,俾嫁npc車頂住左,然後就訓喺地下俾你地係咁車w
然後沖左落水果個都係我黎w
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 01:45 AM   #1107
AkaIITO
Game Master

如果我突然唔見左而又仍然在線, 應該係訓左ORZ

舊 10-14-13, 01:51 AM   #1108
PullMaster
Junior Member

PSN  IDbaohead
賽車笑死我 XD, 係咁撞埋一堆
PullMaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 02:00 AM   #1109
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
又話改善左個BUG?
轉個頭我2部跑車就消失在車庫中啊啊啊........
40幾萬架...........
(同一時間買部電單車就冇事,ROCKSTAR你係咪專登玩我架?)

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 02:25 AM   #1110
PullMaster
Junior Member

PSN  IDbaohead
c4 炸到hang 機
PullMaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 03:12 AM   #1111
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
散水ed? a

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 03:15 AM   #1112
Sonickingcorn
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDSonicKingCorn
引用:
作者: Viper II 查看文章
散水ed? a
做咩玩完果 round d 人走曬??

舊 10-14-13, 03:18 AM   #1113
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Viper II 查看文章
散水ed? a
團長眼訓散左band

舊 10-14-13, 03:33 AM   #1114
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun

Hong Kong Gamers United 團隊活動第一彈

精華重溫

HKGU團隊活動第一彈已於10月13日晚10時至14日凌晨3時完滿結束
多謝各位團友踴躍參與

第一站: 應節活動, 迫巴士登高睇日出

團友精彩表演老樹盤根, 由山頂至山腳全程穩站車頂

第二站: 脫衣舞俱樂部

第三站: 集體跳傘

第四站: 集體打劫便利店失敗

其他大合照

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 03:34 AM   #1115
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny

期待已久既畫面今晚終於出現!
希望聽日可以再同大家玩
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 04:44 AM   #1116
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 豆腐 查看文章
終於過左!!
thx!!!!!
過到就好了

舊 10-14-13, 10:07 AM   #1117
紗理占

註冊日期: May 2011
昨日訊號有多少唔穩定,入唔到

今晚有機會再玩過
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 10:57 AM   #1118
sorlohk

PSN  IDalfredmoody
唔好意思 尋晚影完大合照興奮得滯諗住向天射幾槍宣洩下 點知原來版友企得太近會變左打版友 打死左兩個先發現 但已經變左兩星 加上無向警方申請集會不反對通知書 重陽登高警察圍捕之旅正式展開 真係唔好意思 不過真係好好玩 希望下次大家再玩過

此篇文章於 10-14-13 11:56 AM 被 sorlohk 編輯。
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 11:51 AM   #1119
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
甩警察都有甩警察既好玩既 雖然甩極都仲有真係幾無奈

琴晚賽車實在太歡樂, 炒車, 飛落街, 由第一變第尾, 乜驚喜都有

不過仲未玩到單車落山賽 其實預設賽道有冇? 定係要自己set?

另外Battle of Los Santos我覺得係最正 16架戰機大亂鬥, 我諗Battlefield都未見過

好想成功影到一幅15人圍住個收銀打劫, 可惜琴晚雞手鴨腳, 連個收銀都嚇到走埋佬真係第一次見

第一次見證全間房都係HKGU實在太感動

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 12:07 PM   #1120
AkaIITO
Game Master

C兄, 有冇升LV心得同賺錢心得

舊 10-14-13, 12:25 PM   #1121
紗理占

註冊日期: May 2011
係game入面睇唔到crew request =3=
要出番網上先睇到

今日去㩒crew invites accept 變左confirm failed
紗理占 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 05:54 PM   #1122
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
單機上網買o既車泊o係街會當冇左o架?

解梗飛車特技成就, 去車庫換車時發覺唔見左…

舊 10-14-13, 06:10 PM   #1123
sorlohk

PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: carychow 查看文章
單機上網買o既車泊o係街會當冇左o架?

解梗飛車特技成就, 去車庫換車時發覺唔見左…
你可以去車輛扣留中心睇下可唔可以贖返 (地圖有icon, 唔係富仔吊車任務個個)
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 06:29 PM   #1124
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
online守則一
唔好渣偷車去集合

因為警察一經過就1星

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 06:42 PM   #1125
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: sorlohk 查看文章
你可以去車輛扣留中心睇下可唔可以贖返 (地圖有icon, 唔係富仔吊車任務個個)
得左. thx
真係估唔到去左o個度.
有時完成一個後跌死左仲扣埋我架車真過份…

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 12:55 PM

手機版 | APP版