Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-11-13, 11:12 PM   #1051
SUNLOK
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: whassupbun 查看文章
Grand Theft Auto Online: Half a Million GTA$ Stimulus Package this Month

回饋玩家, 本月派錢, 人人有份(先決條件10月內有玩過GTA Online)
五十萬, 分兩次比, 每次廿五萬, 直入你銀行戶口
最快下星期尾有第一批錢, 確實時間稍後公佈

雖然好過冇...
但我始終想佢快D解決"食人"既問題,老實講就算派$,你拎完一個唔好彩個角色冇左,隻人要重升都幾麻煩
我依家34慢慢爬上去40級都已經想喊
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-13, 11:37 PM   #1052
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
Grand Theft Auto Online: Half a Million GTA$ Stimulus Package this Month

回饋玩家, 本月派錢, 人人有份(先決條件10月內有玩過GTA Online)
五十萬, 分兩次比, 每次廿五萬, 直入你銀行戶口
最快下星期尾有第一批錢, 確實時間稍後公佈

你張圖真心笑左

舊 10-12-13, 12:47 AM   #1053
Anson225
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
聽日12pm HKGU組隊玩! 邊個sign up??

舊 10-12-13, 01:17 AM   #1054
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
請問如何入隊可以容易搵多D同公會既人?
選加入公會,次次只會見到1~2個....

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 02:52 AM   #1055
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: clanyuen1 查看文章
請問如何入隊可以容易搵多D同公會既人?
選加入公會,次次只會見到1~2個....
如果你係 Xbox 加上係 HKGU 咁係正常.
睇呢度都見到 PS3 多

P.S. 我玩 Xbox friend list 本身有 3個人入左公會但得 1個有玩 GTA 5

舊 10-12-13, 03:34 AM   #1056
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
打10波生存好難打

龜到上塔頂都係打到第7版

舊 10-12-13, 05:22 AM   #1057
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
求救想問問自衛殺人都係會被bad sport?

頭先有個鬼佬係咁追住我開槍(佢坐佢自己的載具)
嬲嬲地送個sticky bomb俾佢

之後系統判我bad sport.........

此篇文章於 10-12-13 05:59 AM 被 利家 編輯。
利家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 05:29 AM   #1058
c_fu
Game Master
3陪達人

註冊日期: Aug 2002
引用:
喺Social Club search唔到你, 你有冇打錯名?
http://socialclub.rockstargames.com/member/jackieual

團長,請再試試,

舊 10-12-13, 08:35 AM   #1059
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
求救.....
做完諜影重重個任務之後kick住左....
其他兩個主角因為又著草用唔到
小富個主線任務又因為無Michael開唔到....
而家要點做.....

舊 10-12-13, 08:44 AM   #1060
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 豆腐 查看文章
求救.....
做完諜影重重個任務之後kick住左....
其他兩個主角因為又著草用唔到
小富個主線任務又因為無Michael開唔到....
而家要點做.....
我記得係正常, 我知你講邊個位, 應該用富仔去Michael間屋會有任務?

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 09:25 AM   #1061
whassupbun

Hong Kong Gamers United 團隊活動第一彈

日期: 10月12 至 10月14 (確實日期待定, 請建議日期)
時間: 待定 (請建議時間)
人數上限: 16人

活動包括(但不限於): 集體跳傘, 集體光顧脫衣舞館, 集體老笠便利店, 集體登山, 集體碌落山等

PS3:
  1. whassupbun (PSN: whassupbun) 可語音交談
  2. Anson225 (PSN: Anson-225) 可語音交談
  3. rapperjohnny (PSN: RapperJohnny) 可語音交談
  4. 神風@AMD (PSN: amd8890) 暫留名,可PC語音交談
  5. www43w2002 (PSN: Kin1990) 不可語音交談

此篇文章於 10-13-13 09:09 AM 被 whassupbun 編輯。
舊 10-12-13, 09:33 AM   #1062
鐵之侍

派錢尚算證明廠方有良心和有誠意的了

倒說來這數日都少聽到了不見人的問題(當然不是沒有,起碼我的車子不見了還是事實)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 09:34 AM   #1063
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:

Hong Kong Gamers United 團隊活動第一彈

日期: 10月12 至 10月14 (確實日期待定, 請建議日期)
時間: 待定 (請建議時間)
人數上限: 16人

活動包括(但不限於): 集體跳傘, 集體光顧脫衣舞館, 集體老笠便利店, 集體登山, 集體碌落山等

PS3:
  1. whassupbun (PSN: whassupbun) 可語音交談
  2. Anson225 (PSN: Anson-225) 可語音交談
PS3:
  3. rapperjohnny (PSN: RapperJohnny) 可語音交談
p.s.如果14號舉行的話小弟未能與,先行致歉

此篇文章於 10-12-13 09:37 AM 被 rapperjohnny 編輯。
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 12:50 PM   #1064
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
我記得係正常, 我知你講邊個位, 應該用富仔去Michael間屋會有任務?
就係乜都冇發生……
屋都入唔到…

舊 10-12-13, 03:14 PM   #1065
twinsgtr
Senior Gamer
什麼都不是

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDtwins_gtr323334
玩玩下ONLINE任~突然俾人踢出黎=.=
仲要屈我自行中斷...
twinsgtr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 04:28 PM   #1066
利家
Game Master

今晚有沒有團

舊 10-12-13, 05:45 PM   #1067
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
PS3:
  4. 神風@AMD (PSN: amd8890) 暫留名,可PC語音交談

舊 10-12-13, 05:57 PM   #1068
whassupbun

引用:
作者: 利家 查看文章
今晚有沒有團
add左你PSN, 如果你今晚見到我online咪一齊打, 就算唔成團, 我本身都係會玩
頭先我都同Anson兄打左好多場, 有幾場都拉左D同Crew既人入黎

舊 10-12-13, 06:38 PM   #1069
利家
Game Master

引用:
add左你PSN, 如果你今晚見到我online咪一齊打, 就算唔成團, 我本身都係會玩
頭先我都同Anson兄打左好多場, 有幾場都拉左D同Crew既人入黎
謝謝

而家街場沒秩序可言
人地追住你黎射都唔知反唔反擊

最近一場我仲見到坦克橫行

舊 10-12-13, 09:39 PM   #1070
鐵之侍

今天和上線的朋友交談才知原來有得拿免費的廂型貨車,想請教大家是要怎樣做?

要登入以下的綱頁?那密碼是什麼呢?

http://www.rockstargames.com/V/zh_tw...72f49bd10daf3d
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 09:45 PM   #1071
gingq7

註冊日期: May 2008
玩了幾日GTA online, lv11.....我覺得最大問題是一場與一場之間實在等太耐, 玩完一場death match最順利(無人走, 個個都極快按countiue) 都要等差唔多5分鐘先可以玩下一場, 唔順利就隨時等10-15分鐘, 我一路用電話上住網等都覺得悶...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 10:52 PM   #1072
Anson225

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225
引用:

lucky we finished the survival lol
actually most games we had are really fun except the last damn mission that required us to get the Patriots

舊 10-12-13, 11:37 PM   #1073
維他仔

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDvitason_1019
引用:
作者: Anson225 查看文章

lucky we finished the survival lol
actually most games we had are really fun except the last damn mission that required us to get the Patriots
今日係街場既「廢機場」無啦啦完成十波,但都唔係守係廂型車同牆之間

舊 10-13-13, 01:08 AM   #1074
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
忙到冇玩成個星期, 今日終於打晒單機全部獎杯
下星期開始玩ONLINE, 各位多多指教

PS個人點先可以整瘦D???

此篇文章於 10-13-13 01:16 AM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-13, 01:36 AM   #1075
~零~
鑽石級潛水員

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDRaM0810
玩ONLINE真係會火滾
西門要果D車,去噴油已經係改車場伏我
去到船倉就阻住條路,仲要炸埋架車,損人不利己
之後變左貨櫃區生死戰

後悔只會令自己更軟弱
~零~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 01:00 PM

手機版 | APP版