Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-20-04, 11:23 AM   #901
david_yip_kw
Crazy Gamer
托石油的人...

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagdavid_yip_kw
不如去買隻大陸版,再買隻繁體中文版老翻黎入,
淨係用返隻大陸版cd-KEY,咁可以平成兩舊.
大陸版=$130連1.10PATCH
老翻=$40
david_yip_kw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-04, 11:47 AM   #902
Crazy Gamer
托石油的人...

XBox Live Gamertagdavid_yip_kw
GAF Name : david_yip_kw
Server : US WEST
Login ID : davidyip 或者 davidyip1
Character : Charge Pally 89/Bow Amaz 87/Jave Amaz 89/冰電Sorc 92/祝鎚Pally 88/PK Pally 88(淨玩天堂之拳)/Wind ele Druid 79/pnb Nerco 84/ Barb 91(荒廢了)
版本 : 中文
作戰時間 : 晚上
P.S. 最近玩PSO,如果要帶過關就ym搵我啦 david_yip_kw
舊 06-22-04, 12:45 PM   #903
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: david_yip_kw
不如去買隻大陸版,再買隻繁體中文版老翻黎入,
淨係用返隻大陸版cd-KEY,咁可以平成兩舊.
大陸版=$130連1.10PATCH
老翻=$40
教人玩x版會被ban的~~~
update!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-04, 12:47 PM   #904
「笨輝」
Insane Gamer
暴走...

註冊日期: Jan 2003
Diablo係咪xp玩唔到架

舊 06-22-04, 12:48 PM   #905
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 「笨輝」
Diablo係咪xp玩唔到架
點會~

舊 06-23-04, 07:09 PM   #906
「笨輝」
暴走...

引用:
作者: KIM
點會~
係喎
唔知點解裝左玩唔到

舊 06-24-04, 01:03 PM   #907
大召喚帥
打工仔

註冊日期: Mar 2003
引用:
係喎
唔知點解裝左玩唔到
有D咩問題呀? 入唔到game 定係未update 呀

舊 06-24-04, 05:42 PM   #908
謎之RX-8
Senior Gamer
└┐愁帝┌┘

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 大召喚帥
應該係個patch唔0岩掛

愛得緊、愛得癡,成壓逼├┼┤愛得狂、愛得激,易窒息
愛得濫、愛得虛,徒營役├┼┤愛得寬、愛得誠,忌挑剔
愛得堅、愛得專,互珍惜├┼┤愛得純、愛得適,宜努力

車手:キラー車種:Mazda Type-S SE3P RX-8
→『 あぃしてる 』*~ ← 呢個我老婆丫,唔好蝦佢
謎之RX-8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-04, 07:20 PM   #909
「笨輝」
暴走...

引用:
係GAME都入唔到呀

舊 06-25-04, 12:31 AM   #910
大召喚帥
打工仔

引用:
係GAME都入唔到呀
係唔係正版呀?? 定係用no CD crack呀?
如果用crack 試下reinstall 用碟load 來玩下啦.....

舊 06-25-04, 01:43 AM   #911
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 謎之RX-8
應該係個patch唔0岩掛
不是自動update的麼?

唔好玩x版呀!

舊 06-25-04, 10:08 PM   #912
「笨輝」
暴走...

引用:
係唔係正版呀?? 定係用no CD crack呀?
如果用crack 試下reinstall 用碟load 來玩下啦.....
我係正版呀~
同埋我有放碟入去架

舊 06-30-04, 03:19 PM   #913
KIM
GAF足球隊金虎拾號

以前有過第3集消息, 而家冇晒聲氣~~~

舊 07-10-04, 04:32 AM   #914
Neloth
Game Master

註冊日期: Oct 2003
season2 started

/ 丶    |/  \
  /   ( ⌒つ´)    \
Neloth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-04, 08:57 AM   #915
Osmosis
Game Master
依然范特西

註冊日期: Jul 2002
started last night...my sorc lvl 43....

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-04, 01:43 AM   #916
大召喚帥
打工仔

全部角色已變為non-ladder 啦........

舊 07-27-04, 10:10 PM   #917
HoHo

註冊日期: Dec 2001
diablo2 的問題

近排好悶所以玩下diablo2...但係太耐乜都唔記得
如果用sorc ,邊一type skill殺怪最快同乜野係必練架?
paladin都想知....
thanks
HoHo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-04, 10:13 PM   #918
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: HoHo
如果用sorc ,邊一type skill殺怪最快同乜野係必練架?
thanks
sorc --- static field (打大佬超有用)
paladin --- charge (1 hit 扣最多)
garuda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-04, 10:34 PM   #919
HoHo

註冊日期: Dec 2001
電+冰好唔好架? or fire

此篇文章於 07-27-04 10:36 PM 被 HoHo 編輯。
HoHo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-04, 01:29 AM   #920
Crazy Gamer
托石油的人...

引用:
作者: HoHo
thanks
Pal的話,1.10版最勁+最難死,清怪最快都應該係玩祝鎚啦......
加滿祝鎚+祝福描準+加追+專注
最後有淨d點加晒神聖之盾
平時無咩特別事都用專注打人

sorc,本人建議冰火......因為電已經無咩作為=.=
加一點暖氣+碎冰甲+能量護盾+靜態力牆
加爆冰風球+磒石
or
加爆冰雪風暴+火球/火牆
到lv90大約有剩30點

如果玩磒石,建議加爆埋火彈同火球
如果玩火球就加爆埋火彈同磒石
如果玩火牆就加爆冰彈

殺人最快應該係冰風球+磒石.

Canon 50D with BG-E2N, 580EX II, Manfrotto 190XPROB, EF 50mm f/1.4 USM, EF 24-70mm f/2.8L USM, EF 70-200mm f/4L USM, EF 100mm f/2.8 Macro USM, EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM, EFS 10-22mm f/3.5-4.5 USM, Tokina AT-X 107 DX Fishey
舊 07-28-04, 02:12 AM   #921
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

我一向打開Single game hardcore, 所以我俾d comment 係偏向single game

引用:
Pal的話,1.10版最勁+最難死,清怪最快都應該係玩祝鎚啦......
攻擊力+效率最勁可能係
不過最難死就肯定唔係
佢D血太少啦~ 打HELL 簡直係超易死

引用:
sorc,本人建議冰火......因為電已經無咩作為=.=
同意~火係主力
不過static field 都要2,3個lvl, 易殺大佬
舊 07-28-04, 02:16 AM   #922
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

我成1年無玩過, 又想玩番
想問assassin 係唔係仲係咁難用~ 我以前玩1.09~ 超易死
依家1.10 如果玩single hardcore~ 大家覺得可唔可能唔死??
舊 07-28-04, 02:20 AM   #923
Crazy Gamer
托石油的人...

引用:
作者: garuda
我一向打開Single game hardcore, 所以我俾d comment 係偏向single game

攻擊力+效率最勁可能係
不過最難死就肯定唔係
佢D血太少啦~ 打HELL 簡直係超易死

同意~火係主力
不過static field 都要2,3個lvl, 易殺大佬

pal超易死=.=我果隻玩到lv91都好似係死過兩三次咋喎
可能係操作問題掛......我身上有anni+7-8塊+20 life sc
用兩隻soj+件咪團......
差d唔記得講......我隻pal,一點str都無加過,lv91都係25=.=
命好似有成300,mina都無加過,dex就好似有180+

可能因為咁無咁易死啦......
至於static,真係一點就夠啦喎......
我之前都加左三點之後起後悔......從新升過一隻
反正多數都淨係打大佬先用,行埋d都無咩所謂,再者,冰火sorc打大佬,同食菜差唔多=.=
唔洗驚行埋去啦
static x3+火球/熉石=1分鐘內ko
8 人大team的話都差唔多啦,人地都會幫拖打架嘛......

Canon 50D with BG-E2N, 580EX II, Manfrotto 190XPROB, EF 50mm f/1.4 USM, EF 24-70mm f/2.8L USM, EF 70-200mm f/4L USM, EF 100mm f/2.8 Macro USM, EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM, EFS 10-22mm f/3.5-4.5 USM, Tokina AT-X 107 DX Fishey
舊 07-28-04, 02:23 AM   #924
Crazy Gamer
托石油的人...

引用:
作者: garuda
我成1年無玩過, 又想玩番
想問assassin 係唔係仲係咁難用~ 我以前玩1.09~ 超易死
依家1.10 如果玩single hardcore~ 大家覺得可唔可能唔死??
hardcore......咪搞,1.10 d怪太痴線啦!!!
1.10assa用trap啦,除打大佬外清怪有如食菜
全部同電有關trap加爆就加火trap全各一點,咩都夠晒
影子果d,除左毒爪咩都加一點就夠......
心靈爆振+trap,簡直係perfect

舊 07-28-04, 02:40 AM   #925
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
pal超易死=.=我果隻玩到lv91都好似係死過兩三次咋喎
可能係操作問題掛......我身上有anni+7-8塊+20 life sc
用兩隻soj+件咪團......
差d唔記得講......我隻pal,一點str都無加過,lv91都係25=.=
命好似有成300,mina都無加過,dex就好似有180+
可能我打開single player 有d唔同~
我之前打左隻game有1年幾 ~ 都未見過1粒soj

你隻paladin 係唔係用 鎚???
有無用過近距離戰paladin~ 我相信係超易死!! (我最叻都係去到nightmare)

引用:
可能因為咁無咁易死啦......
至於static,真係一點就夠啦喎......
係~ 太耐無打~ 的而且確1 point 就ok

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Front mission 4 討論區 Q頭 攻略及心得交流區 185 05-09-05 09:47 AM
IGN The Best of 2003 Award Janus 電視遊戲討論版 0 01-19-04 11:17 AM
[推薦]網路遊戲機器人設計程式 EZScript II v2.2 上市 100N PC電腦遊戲討論版 9 12-26-03 12:16 AM
Cheaters Get the Boot from Battle.net!! (WCIII,Diablo II) GimGim PC電腦遊戲討論版 0 04-03-03 09:39 AM

現在的時間是 02:22 AM

手機版 | APP版