Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-04-15, 06:04 PM   #1326
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
我用R愛美神開技都CANCEL 唔到LOW

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 06:08 PM   #1327
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
慎防騙徒
FEVER>爆水>100000

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 06:10 PM   #1328
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
30關BOSS:
GGG開勇氣, 3下超必都打唔停BOSS放超必
唔知係咪3珠技先打得停(或者係FAKE人根本打唔停

魯魯減攻大有用...不過食兩下超必都差唔多收隊

結論: 果然係Sega
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 06:10 PM   #1329
Gnosis
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 天子 查看文章
我用R愛美神開技都CANCEL 唔到LOW
用fd ssr斷空我都cancel唔到

最佳記錄...打剩四分一

舊 11-04-15, 06:12 PM   #1330
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
佢一低詔半血已經打唔入~

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 06:16 PM   #1331
heyman774
Crazy Gamer

玩家係TESTER是常識吧
拉60EVA打到BOSS行血去到2個S字中間, 廢事con機了
上面再難D的話點打
舊 11-04-15, 06:20 PM   #1332
T.K.
很黃很暴力

有無睇SSR介紹!??
用專家雷電轟擊呀WWW

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 11-04-15, 06:23 PM   #1333
heyman774
Crazy Gamer

引用:
作者: T.K. 查看文章
有無睇SSR介紹!??
用專家雷電轟擊呀WWW
我相信BOSS會唔食STUN
睇完我都係覺得BOSS唔食STUN
EV介紹夠有話用盾必殺打停BOSS個必殺

你都係打上去感受下有幾灰先啦
舊 11-04-15, 06:27 PM   #1334
T.K.
很黃很暴力

罰抄
我等LIST隻斷空我65出現先打

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-04-15, 06:27 PM   #1335
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
HP肯定設定錯!!!!!!!!!!!!!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 06:31 PM   #1336
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
HP肯定設定錯!!!!!!!!!!!!!
唔set 高你點重課呀
由手機版發出
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 06:32 PM   #1337
heyman774
Crazy Gamer

有冇人試到打停....能信的嗎
舊 11-04-15, 06:41 PM   #1338
Crazy Gamer

30版已經咁, 咁40同50點算?!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 06:54 PM   #1339
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
Great Fever 有3倍....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 08:22 PM   #1340
clie

咁係咪儲滿血先玩穩陣啲?
免得玩一兩關乾塘佢入FEVER,然後焗住爆水
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 09:34 PM   #1341
Crazy Gamer

入咗FEVER就梗係爆珠爆水喇!
舊 11-04-15, 09:54 PM   #1342
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: clie 查看文章
咁係咪儲滿血先玩穩陣啲?
免得玩一兩關乾塘佢入FEVER,然後焗住爆水
Fever 5分鐘內再出Great Fever先用珠

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 10:28 PM   #1343
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
如果跟CC既話
其實只會刷最後一關(因為戰功/AP效率最高)

之前既關出乜fever都唔駛理

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 12:21 AM   #1344
kaimankg
Crazy Gamer
我唔會再出聲

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDwhykkm
XBox Live Gamertagwhykkm
30好難打,點去到51....

出全唔耐就set成咁,而且換又要咁多金劵,明玩野

舊 11-05-15, 12:40 AM   #1345
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
打到30嚇親.........乜事呀...........

舊 11-05-15, 01:09 AM   #1346
heyman774
Crazy Gamer

30boss紅格虛線用EVA開技可以CUT到, 全紅格開技好似太遲
即係全紅隊報國開技應該唔係問題

慢左CUT技全滅, 懶得再打都係比一石算

有乜理由難到咁, 想當年CC第一次出踏破, 有人一晚就突爆了
隻GUNBUSTER睇落仲要唔勁

此篇文章於 11-05-15 01:20 AM 被 heyman774 編輯。
舊 11-05-15, 03:38 AM   #1347
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
主線完成, 後期就算打非整數關無特效根本唔洗玩, 仲有三十幾粒FEVER果都唔知打乜好, 成日刷唔到特效FRIEND
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 04:26 AM   #1348
wgzc
Game Master
rofl

PSN  IDJC_XD
無特效角30打後基本唔洗打.
我都係攞2隻分既算
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 09:58 AM   #1349
clie

食十隻UC 50%升技,連續3次失敗,強運滯中
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 10:05 AM   #1350
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: wgzc 查看文章
無特效角30打後基本唔洗打.
我都係攞2隻分既算
我直頭放棄算, 冇愛的話Event機突一都只係垃圾.

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:05 AM

手機版 | APP版