Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-05-16, 09:24 AM   #1051
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
長毛點?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:28 AM   #1052
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
仲可以講有兩萬幾人靠下半身投票
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:28 AM   #1053
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: J+1 查看文章
長毛點?
由手機版發出
仲未定局
爭三個站時lead幾百
但又有將軍澳尚德重新點緊

舊 09-05-16, 09:30 AM   #1054
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
首先要教班老人家開電視睇論壇睇fb等
再用腦諗下投邊個

嗯....以上行為太麻煩,都係掌心雷算

首先老人家打開電視,見到一班政客大叫:我唔支持全民退保,後生仔無養老人家既義務

俾著你做老人家,你唔食餅都唔會投佢呀?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:33 AM   #1055
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: JMi 查看文章
有的揀的話 我寧願要教主都唔想見到黃碧雲
人地多咁多票邊有得你揀XD
由手機版發出
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:34 AM   #1056
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
連泛民都鬧緊 都有排鬧架啦

教主輸來講雷動唔算主因啦
佢四圍幫其他四區拉票 連老巢九龍城都比人打爆 都唔關雷動事
教主都輸大家都係死心吧啦

個乜9雷動,肯雷動九東起碼鳩達入到去啦

都係私怨大於大局

麻煩公佈返個雷動投左乜野人,投左幾多票

舊 09-05-16, 09:38 AM   #1057
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: vjoose 查看文章
雖然未有最後結果,不過照目前情況大致上符合民情,建制繼續係主流繼續連任,泛民就大執位,大洗牌

可以預期下一屆議會將繼續內耗抗爭,繼續先政治後民生的無聊日子,大家繼續食老本或靠阿爺泵水,失敗的民主政治將繼續為中共成功和平收回香港發揮作用 (笑
由手機版發出
ACTUALLY,係立法會俾你本土獨派大勝都冇咩用...功能組別個邊依舊過唔到...
點都會繼續內耗抗爭...
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:38 AM   #1058
JMi

引用:
作者: MS331 查看文章
人地多咁多票邊有得你揀XD
由手機版發出
我都係搞下笑姐 lol
九西我覺得最大問題係 投狄志遠果萬幾人應該要送院驗下腦
引用:
作者: 某F 查看文章

都係私怨大於大局

投得熱普城既人就唔會理雷動 理得雷動就本身唔想投熱普城(同建制)
所以雷動真係唔會對熱普城有咩影響 (反而其他泛民真係喊出黎)
熱普城輸九東 不如話比青政界票算
跟泛民口水尾唔係熱記作風啦

舊 09-05-16, 09:40 AM   #1059
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
既然開完票就上返水...

毓民唔怪得人, 自身有太多問題
論壇面對CK選擇沈默, 結果最後蘋果再隊你3日廣告, 一定有影響
加上又太睇唔起選舉論壇(我傾向係佢真係淆左CK)
最後一副老屎忽的樣子罵梁天琦, 送埋自己上路
雷動係一個問題, 但呢個唔係令佢選唔到既主因

黃洋達都係睇唔起選舉論壇,結果付出代價
鄭松泰選舉論壇表現最好, 結果咪贏...

其實最尾彈起果班, 論壇表現都係好既
結果證明個論壇廢還廢, 其實起到極大作用
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:41 AM   #1060
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
呢度其實有冇人跟左雷動指令投票..?
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:44 AM   #1061
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 某F 查看文章

都係私怨大於大局

其實我覺得很可惜...
九西黃毓民會輸..
其實與本身言論太火有關..
燒到青政得失了一些本土支持票

我一些25以下的年青FB朋友
有曾經支持過熱普城的
這一次也一致反熱普城
加上一連串的影片/FB轉貼/高登
基本上係無朋友

至於九東
無法子..
一山不容二虎..
以結果來後
快必自然會再選九東 (數字上他的確跟第5位差不是太多)
有一眾泛民組織支持
自然有一定機會勝出

至於黃洋達
始終是"以一敵十"的狀態
就算整體能力比快必高
但無朋友的狀態下
下屆再選也很難勝出

此篇文章於 09-05-16 09:51 AM 被 sunnylau 編輯。
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:46 AM   #1062
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Penny仔 查看文章
既然開完票就上返水...

毓民唔怪得人, 自身有太多問題
論壇面對CK選擇沈默, 結果最後蘋果再隊你3日廣告, 一定有影響
加上又太睇唔起選舉論壇(我傾向係佢真係淆左CK)
最後一副老屎忽的樣子罵梁天琦, 送埋自己上路
雷動係一個問題, 但呢個唔係令佢選唔到既主因

黃洋達都係睇唔起選舉論壇,結果付出代價
鄭松泰選舉論壇表現最好, 結果咪贏...

其實最尾彈起果班, 論壇表現都係好既
結果證明個論壇廢還廢, 其實起到極大作用
認同..
對於只看論壇的朋友
唔信CK 10成最少有5成
加上FB/高登/APPLE助攻
唔死先奇..
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:47 AM   #1063
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
大佬,成日都講邊個夠票就過俾第個,但毓民去到邊鬧到邊,然後一堆熱狗齊齊鬧,唔投佢就係豬,俾著我想過票嘅會唔會揀你呀?斯德哥爾摩咩
游主任除咗個樣,本身形象夠好,俾人狂鬧係雞係豬拎到幾多同情分,你覺得真係下半身咁簡單?

抹黑?長毛而家黑過炭屎架啦,點解全日唔告急都有2萬幾票呀,因為佢未點完票已經走出嚟話自己接受選民踢佢落嚟呀

雷動可能係傻傻地,但你光頭達係唔係應該諗下點解78%死都唔投你?
你咪繼續講唔投你係豬囉

此篇文章於 09-05-16 09:49 AM 被 sugihara 編輯。
sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:47 AM   #1064
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 真!DC 查看文章
咁點解元秋鼠王業瘤會入選
由手機版發出
大把老野想灼佢地

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:49 AM   #1065
Penny仔

引用:
我都係搞下笑姐 lol
九西我覺得最大問題係 投狄志遠果萬幾人應該要送院驗下腦

投得熱普城既人就唔會理雷動 理得雷動就本身唔想投熱普城(同建制)
所以雷動真係唔會對熱普城有咩影響 (反而其他泛民真係喊出黎)
熱普城輸九東 不如話比青政界票算
跟泛民口水尾唔係熱記作風啦
我覺得係有影響
始終有班人係睇形勢去投, 只要你話果個會贏, 佢就去投...而且雷動好似好權威咁
但黃洋達差一萬票咁多, 就唔能夠完全賴落去雷動果度
一來佢論壇表現唔好,
二來永續基本法其實令整個團隊宣傳上很爭扎, 件事感覺好唔熱狗
舊 09-05-16, 09:50 AM   #1066
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: sugihara 查看文章
大佬,成日都講邊個夠票就過俾第個,但毓民去到邊鬧到邊,然後一堆熱狗齊齊鬧,唔投佢就係豬,俾著我想過票嘅會唔會揀你呀?斯德哥爾摩咩
游主任除咗個樣,本身形象夠好,俾人狂鬧係雞係豬拎到幾多同情分,你覺得真係下半身咁簡單?

抹黑?長毛而家黑過炭屎架啦,點解全日唔告急都有2萬幾票呀,因為佢未點完票已經走出嚟話自己接受選民踢佢落嚟呀

雷動可能係傻傻地,但你光頭達係唔係應該諗下點解78%死都唔投你?
你咪繼續講唔投你係豬囉
豬、全部都係豬…

舊 09-05-16, 09:51 AM   #1067
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:

你咪繼續講唔投你係豬囉
對五毛認真你就輸了
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:51 AM   #1068
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
民建聯真係好難會輸的
C煙之流都界唔到票既
佢地D任務就係出黎鬧人?

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-16, 09:53 AM   #1069
JMi

引用:
你咪繼續講唔投你係豬囉
我覺得世事D野往往係因果報應
叫人唔投自己不如投建制果d
唔投建制果d咪投其他都唔會益你囉

舊 09-05-16, 09:54 AM   #1070
JMi

引用:
作者: ヨコ男 查看文章
民建聯真係好難會輸的
C煙之流都界唔到票既
佢地D任務就係出黎鬧人?
論壇企幾件做坦 唔洗驚好似上次江華TREEGUN之流自暴其短咁
每區都有一兩件做呢種角色

舊 09-05-16, 09:55 AM   #1071
Penny仔

其實范國威先死得慘....
咩事咁深仇大恨要咁樣清理門戶
舊 09-05-16, 09:56 AM   #1072
Dyhalt Rushifar