Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-15, 11:01 PM   #651
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
查實點Check你係咪From Japan?

PS4等緊Playstation HK專人通知我攞機…(贏左部PS4)

此篇文章於 03-15-15 11:08 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-15, 11:29 PM   #652
DOA xA2raeL
Insane Gamer
DOA玩家

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDxA2RAELo
XBox Live GamertagxA2raeL
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
查實點Check你係咪From Japan?

PS4等緊Playstation HK專人通知我攞機…(贏左部PS4)
點贏⊙_⊙
btw 我整緊條片 好快有得睇XD
DOA xA2raeL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-15, 11:47 PM   #653
DOA xA2raeL
DOA玩家

救命呀 條友好慘呀

舊 03-16-15, 12:58 AM   #654
fiohk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
XBox Live GamertagFio HK
引用:
作者: DOA xA2raeL 查看文章
你打爛人地個錢罌

最後個公仔你整㗎?好攪笑

舊 03-16-15, 01:11 AM   #655
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
作者: fiohk 查看文章
你打爛人地個錢罌

最後個公仔你整㗎?好攪笑
Ps4有個軟件叫Share factory 我用佢edit的
本身個公仔樣係諗住放係開場果到 點知唔可以整某段時間先出現個樣
搞到要放最後

(升級機會 贏了就能升級) 緊係黎番個comback啦XD
舊 03-16-15, 01:17 AM   #656
ComeLOLoh

引用:
點贏⊙_⊙
btw 我整緊條片 好快有得睇XD
之前搞既活動贏的。

DOA5U好辛苦先白金,而家Last Round又要再黎過…
d combo challenge我覺得有難度架。差呢個、教學同100場online。

舊 03-16-15, 01:31 AM   #657
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
之前搞既活動贏的。

DOA5U好辛苦先白金,而家Last Round又要再黎過…
d combo challenge我覺得有難度架。差呢個、教學同100場online。
combo challenge可以搵人解 (ps4 share play)
限制係條友要夠順 小delay
舊 03-16-15, 03:36 AM   #658
ComeLOLoh

引用:
你真係勁!

我打左一晚,d感覺好番d。
Online同 D以上既人打,用Honoka用唔惦。未熟。

舊 03-16-15, 09:11 AM   #659
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
你真係勁!

我打左一晚,d感覺好番d。
Online同 D以上既人打,用Honoka用唔惦。未熟。
咁鍾意honoka⊙_⊙
舊 03-16-15, 10:26 AM   #660
ComeLOLoh

Honoka好玩嘛。
扮Jann Lee最好笑,扮Bass又得,扮Zack再轉Mila又陰到好多人。試過online對人地用Lisa,用番Lisa招好似重快過Lisa出。之後扮醉玩醉拳又得,扮Kokoro又得,有招重係扮疾風幾型。似Tina又可以。對過人地用Hitomi,我又狂用番Hitomi既招。

不過,Honoka本身特有既招,PPP‧再P 等等好易被人睇穿。會被人Hold到。要研究下…

100場 online搞惦。
Lei Fang Combo Challenge差一個
Tutorial 完成埋佢就差唔多搞惦個白金。

此篇文章於 03-16-15 10:33 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
舊 03-16-15, 11:11 AM   #661
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
想問下歐版可唔可以買(裝)日服衫?

平平地有D想買,雖然應該唔會煲…

舊 03-16-15, 04:19 PM   #662
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
剛買時我是揀雷道,但單調,好快玩厭,
現在揀穗香,揀構,可以同時知道其他角色既構特性,
但揀穗香首要是學點嘛到身,尤其玩拉打果d對手...

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-15, 06:20 PM   #663
ComeLOLoh

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
想問下歐版可唔可以買(裝)日服衫?

平平地有D想買,雖然應該唔會煲…
唔可以。

引用:
作者: kog 查看文章
剛買時我是揀雷道,但單調,好快玩厭,
現在揀穗香,揀構,可以同時知道其他角色既構特性,
但揀穗香首要是學點嘛到身,尤其玩拉打果d對手...
係,被人拉開大距離,好難埋身。

舊 03-16-15, 06:37 PM   #664
DOA xA2raeL
DOA玩家

我琴日打斷佢連勝果個 排行榜第一
一睇就知洗經仔黎
舊 03-16-15, 06:49 PM   #665
fiohk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
XBox Live GamertagFio HK
咩係洗經仔?

舊 03-16-15, 06:55 PM   #666
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
作者: fiohk 查看文章
咩係洗經仔?
2部ps4 or 搵fd輸比佢
舊 03-16-15, 09:09 PM   #667
DOA xA2raeL
DOA玩家

岩岩同隻唔錯既女天狗打 分享下先L(^o^)」
舊 03-16-15, 11:35 PM   #668
ComeLOLoh

5分鐘後我online打,當然暫昧時都係PS3。

Update: 搞惦!白金了。網上d人話呢隻好易白金,但其實都唔係咁易。
個tag combo challenge成日連唔到。不過最後都得左一次。
而家可以專心練角色。

此篇文章於 03-17-15 05:36 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
舊 03-17-15, 08:45 PM   #669
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
5分鐘後我online打,當然暫昧時都係PS3。

Update: 搞惦!白金了。網上d人話呢隻好易白金,但其實都唔係咁易。
個tag combo challenge成日連唔到。不過最後都得左一次。
而家可以專心練角色。
ps4啦快d 冇咩熟人玩(香港)
舊 03-17-15, 10:03 PM   #670
ComeLOLoh

引用:
ps4啦快d 冇咩熟人玩(香港)
PLAYSTATION HK重未有人通知我點攞機…

舊 03-17-15, 10:24 PM   #671
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
PLAYSTATION HK重未有人通知我點攞機…
贈品既野 慢慢架喇係
舊 03-17-15, 10:51 PM   #672
DOA xA2raeL
DOA玩家

排名個分改左 以前25萬 3星 依家20萬都係U
舊 03-18-15, 12:35 AM   #673
ComeLOLoh

收到通知,下星期可以攞了。
Happy,期待…
終於可以加入PS4行例。

舊 03-18-15, 12:47 AM   #674
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
收到通知,下星期可以攞了。
Happy,期待…
終於可以加入PS4行例。
快快快快快快快快快快快
唔想同日本仔打
舊 03-18-15, 04:19 AM   #675
ComeLOLoh

PC Steam®版 製品情報:
http://www.gamecity.ne.jp/doa5/lastr...team_spec.html
「The Danger Zone」、「The Crimson」は含まれません。(無新stage玩)

但有新髮型。
Online三個月內patch,發售日未有得玩住。

PS4:
舊衫已全部完成對應PS4!17/3更新:
http://www.gamecity.ne.jp/doa5/lastr...keoverdlc.html
日版對應晒,
香港要等香港PSN出舊衫PS4版download了。

此篇文章於 03-18-15 04:52 AM 被 ComeLOLoh 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
賣PSV DEAD OR ALIVE 5+ hokhin 買賣專區 2 08-06-13 02:11 PM
Dead or Alive Online imgahou PC電腦遊戲討論版 18 11-13-08 08:38 PM
dead or alive 扭蛋 Miffy~~ 收藏品討論版 8 12-11-03 01:51 PM

現在的時間是 04:02 AM

手機版 | APP版