Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-14, 09:12 AM   #26
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
一整個電影既感覺so good
另外跳過堆無謂日常非常好
由手機版發出
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 09:20 PM   #27
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
最後幾分鐘真係好爆!個個人都變好奇怪
無奈地女比任睇,男主無反應,追求普通既生活,但唔做普通人會做既反應...
推理自己在房會做既事真笑爆
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 09:30 PM   #28
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: Kewellma 查看文章
演出做得相當好...故事爛唔爛唔知,但真係吸引到人睇落去
21:9其實幾有feel
同場今季4大gal改之一既"失未"d畫風真係睇到吐血..
有玩GAME 既 最後一集 你會好失望

雖然最後一集主要講風間雄二既過去同埋佢一直以為死左既..(都係唔劇透)

舊 10-07-14, 09:46 PM   #29
HM

引用:
作者: Lamsze 查看文章
最後幾分鐘真係好爆!個個人都變好奇怪
無奈地女比任睇,男主無反應,追求普通既生活,但唔做普通人會做既反應...
推理自己在房會做既事真笑爆
其實男主角係屬於性欲強果類
只係唔會強姦人
呢個係真漢子

...
隻GAME你叫得出名字既女角,除左一兩個,全部都俾男主角食晒
舊 10-07-14, 09:51 PM   #30
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
唔大小通吃又點會係galgame呢太合理了w

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 09:53 PM   #31
HM

講到男主角戰績就不如直接捏樂園個結局出黎
後宮END
5個女主角+姐姐
JB同學園長疑似都係後宮

另外...
男主角細細個已經俾姐姐性教育
亦都試過俾老母逆推
舊 10-07-14, 10:10 PM   #32
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
講到男主角戰績就不如直接捏樂園個結局出黎
後宮END
5個女主角+姐姐
JB同學園長疑似都係後宮

另外...
男主角細細個已經俾姐姐性教育
亦都試過俾老母逆推
...
無姐姐線既我表示極度失望 對後宮劇情無興趣. 樂園原來係指後宮既天堂XD

舊 10-07-14, 10:14 PM   #33
HM

引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
...
無姐姐線既我表示極度失望 對後宮劇情無興趣
...
講真,我覺得唔係考慮到姐姐人氣高得太離譜的話,應該係唔會安排姐姐加入後宮而係好大機會便當
個故事由頭到尾都係主角同5個笨蛋既故事
舊 10-08-14, 12:12 AM   #34
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
...
講真,我覺得唔係考慮到姐姐人氣高得太離譜的話,應該係唔會安排姐姐加入後宮而係好大機會便當
個故事由頭到尾都係主角同5個笨蛋既故事
..
應該都唔係既

果實一早已經有伏線話搵唔到一姬條屍 風間都懷疑過係咪真係死左

只不過我接受唔到無啦啦最後一集成個故事變左SF 故事 同咁樣安排一姬出場

不過一姬隻義手真係好正 話除就除

舊 10-20-14, 05:57 AM   #35
Kewellma
Game Master

今集演出又係好勁...點解咁平白既流程可以演得咁有趣orz 好神...

舊 11-10-14, 10:24 PM   #36
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
成集都好趕.
由美子一輪嘴講過去

舊 11-10-14, 11:17 PM   #37
HM

引用:
作者: Gallardo 查看文章
成集都好趕.
由美子一輪嘴講過去
壓場係天音吧?
其實最想佢可以拍到迷宮
舊 11-11-14, 02:27 AM   #38
Kewellma
Game Master

fb某page話呢套有兩季?

舊 11-11-14, 07:37 AM   #39
HM

引用:
作者: Kewellma 查看文章
fb某page話呢套有兩季?
兩季咪即係迷宮同樂園
舊 11-14-14, 11:50 PM   #40
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

舊 12-08-14, 06:33 PM   #41
Kewellma
Game Master

nagi既ed.... 驚喜!

舊 12-22-14, 04:04 AM   #42
大笨象
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDtouchris
炒車跌落山都可以玩到咁大, 某D位真係幾虐, 呢3集唔錯
一姬

不過最後講到一姬咁神, 好似趕收尾咁
GAME會唔會補返多D? 定下集仲有野講?

魔法少女 Generator
大笨象 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-14, 08:08 AM   #43
HM

引用:
作者: 大笨象 查看文章
炒車跌落山都可以玩到咁大, 某D位真係幾虐, 呢3集唔錯
一姬

不過最後講到一姬咁神, 好似趕收尾咁
GAME會唔會補返多D? 定下集仲有野講?
下集講主角同天音番去事發地點
詳細不捏
舊 12-26-14, 11:43 AM   #44
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
查實佢地跌咗去邊?學生失蹤係日本好大件事,搜查隊唔夠人咩?還是日本真係只得海猿或城市裡的消防員先咁神?果然認真便輸了

舊 12-26-14, 12:14 PM   #45
Kewellma
Game Master

海貓吹意大利潛艇二戰穿越尼羅河來到日本六軒島都得啦...電子小說既野何必咁認真:cwm26

舊 12-26-14, 01:22 PM   #46
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
你當佢全部碌晒入去青森樹海啦

舊 12-26-14, 02:20 PM   #47
HM

其實有搜索隊的,不過因為架車行捷徑而唔係原本條路,所以搜索隊搵錯晒地方
直到天音走左出黎,搜索隊根據天音既口供先搵到個出事地點
個故事就係咁解釋啦...
舊 12-27-14, 04:22 PM   #48
HM

ttp://yaraon.blog109.fc2.com/blog-entry-29183.html

【朗報】『グリザイアの迷宮&楽園』が2015年3月末より放送決定!!!

舊 12-29-14, 12:06 AM   #49
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
「グリザイアの迷宮」「グリザイアの楽園」
2015年春よりTOKYO MX、サンテレビ、KBS京都、BS11、AT-Xにて放送開始予定!
​初回60分スペシャル!
※放送日程は変更になる可能性があります。

http://www.grisaia-anime.com/news/index00660000.html
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-14, 12:23 PM   #50
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
可能係睇MF文庫系列動畫,呢套真係堅唔錯

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
(大美督10公里賽2010)10年10月10日跑10KM IamO 體育版 250 10-10-10 02:15 PM
[NDS] タシテン たして10にする物語 (10月10日發售) W!LL 手提遊戲機討論版 7 09-29-07 02:24 PM
Front Mission 3 ~ 阿麟Allan 攻略及心得交流區 2 01-14-06 10:53 AM
[PS2]FRONT MISSION 5~Scars of the War圖片及影片,12月29日發售(10周年記念作) 神祕人1號 電視遊戲討論版 74 01-01-06 12:09 AM
Front page Q頭 手機資訊/電腦軟硬討論 9 11-15-04 09:26 PM

現在的時間是 12:02 AM

手機版 | APP版