Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-28-16, 09:31 PM   #1876
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
解完戰艦10lv 成就,請問各位現時最推薦使用的強化parts 有那3個?
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-16, 09:50 PM   #1877
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: sears 查看文章
解完戰艦10lv 成就,請問各位現時最推薦使用的強化parts 有那3個?
唔會買運動性同HP,多數買裝甲、攻力同移速

講開強化PARTS,今日發現電池同密達斯有4 COST
係咪改咗?定一直都係咁我無留意?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-16, 07:04 PM   #1878
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
情人節繼續有女玩....好野.....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-16, 02:34 PM   #1879
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-16, 11:28 PM   #1880
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
貳號機
抽左9x石,宗介突一
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-16, 12:12 AM   #1881
J+1
望過黎呀!!!!!!

好意淫嘅cc
不過冇石抽....
由手機版發出
舊 02-01-16, 01:26 AM   #1882
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
入坑三個月,總算夠rank認真玩ev,花哂105石,發覺營運都幾好人,定係因為黃昏先識好人

舊 02-01-16, 08:49 AM   #1883
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

3隻齊晒 我諗你呢隻GAME O既運已經用晒

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-16, 11:16 AM   #1884
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
3隻齊晒 我諗你呢隻GAME O既運已經用晒
可能係,仲以為營運臨死知驚送野益人

舊 02-01-16, 11:56 AM   #1885
clie

期待二月有得換SSR,結果又係SR,啲S CHIP儲落去都唔知有乜用
舊 02-01-16, 11:57 AM   #1886
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: clie 查看文章
期待二月有得換SSR,結果又係SR,啲S CHIP儲落去都唔知有乜用
現在真的留來換抽卡券和水了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-16, 02:47 PM   #1887
Crazy Gamer

引用:
小弟十月尾先入坑,唔係好清楚,想請問chip交換係咪只出過一次SSR?小弟都係等緊SSR,連SR主角機都冇換到

舊 02-01-16, 03:14 PM   #1888
J+1
望過黎呀!!!!!!

開始嗰個月係有ssr萬能俠換,不過唔少人相信之後仲有其他ssr 所以冇咩人換爆5隻
由手機版發出
舊 02-01-16, 03:52 PM   #1889
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
開始嗰個月係有ssr萬能俠換,不過唔少人相信之後仲有其他ssr 所以冇咩人換爆5隻
由手機版發出
其實反正都係「參考」CC,唔明點解唔「參考」足d,ev時用chip黎抽卡,咁樣一樣可以出SSR,小程度上亦係推動課金既辦法

舊 02-01-16, 04:03 PM   #1890
J+1
望過黎呀!!!!!!

算把啦,做壞個頭而家點補鑊都補唔掂...
由手機版發出
舊 02-01-16, 05:29 PM   #1891
clie

我唔少FD凸爆咗JS,我諗就算再有都唔係100CHIP就換到
零課玩家手上都有六七百粒,200粒有得換都好
舊 02-01-16, 05:57 PM   #1892
Crazy Gamer

引用:
我唔少FD凸爆咗JS,我諗就算再有都唔係100CHIP就換到
零課玩家手上都有六七百粒,200粒有得換都好
原來當時只要100chip就換到……小弟都有一大班4凸JS FD,見到都羨慕,小弟到現時都仲係一隻4凸拳機都冇

舊 02-01-16, 07:38 PM   #1893
元首KFC
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
60多石全軍覆沒

而家佢肯抽就送實用sr/ssr support
再附送一隻sr和r特效, 感覺吃白果都無以前咁心痛
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-16, 07:50 PM   #1894
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
4突拳機...除左戒角同活動機應該好難有吧:0
堅想要貳號機....有衝動課
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 08:36 AM   #1895
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 6078 查看文章
4突拳機...除左戒角同活動機應該好難有吧:0
堅想要貳號機....有衝動課
我都係因為二號機想課,但睇大家都話隻game 捱唔到幾耐,都係忍手。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 10:52 AM   #1896
yorkyork

註冊日期: May 2010
依家呢隻game算好D嫁喇,
就算抽唔到SSR,
你次次活動留50石抽一次,
用部送既SR搭好友部SSR都唔會太辛苦,
不過今次送部射機但係強敵係盾黎
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 01:55 PM   #1897
Crazy Gamer

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
60多石全軍覆沒

而家佢肯抽就送實用sr/ssr support
再附送一隻sr和r特效, 感覺吃白果都無以前咁心痛
所以小弟今次都allin哂d石,心諗抽2次總會中到1部SSR特效掛,再加上兩張送既特效同SupportUnit
點計都算抵抽,結果中哂3部算好彩
佢個lineup又吸引,貳號機、CC、宗介,泰莎同明日香,淨係睇名同樣都吸引到人抽

雖然世界冇如果,但營運一早咁玩的話就唔會搞到咁既田地
最近都認哂低威又猛咁送禮,但誠如版友所講,而家點補鑊都補唔掂,真係可惜

舊 02-02-16, 04:06 PM   #1898
元首KFC
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
所以小弟今次都allin哂d石,心諗抽2次總會中到1部SSR特效掛,再加上兩張送既特效同SupportUnit
佢個lineup又吸引,貳號機、CC、宗介,泰莎同明日香,淨係睇名同樣都吸引到人抽

最近都認哂低威又猛咁送禮,但誠如版友所講,而家點補鑊都補唔掂,真係可惜
對對, 這次真的抽得過,
紅蓮級必殺的強運宗介, 加上射機突唔到都可以一戰
新機二號自帶一珠, 以後打強敵唔夠特效都可以有d作為
雙指揮盾cc不用再愁要組拳盾混珠隊, 全體加裝甲又比加回避穩定一d, 必殺又大力一d
三隻都係好野, 未夠全隊突爆時可上戰場攝位, 有全team突爆時可放後備加珠加buff加運

同埋送果兩隻support的技能真係有實戰價值

幸好隻game都無乜人玩呈半放棄狀態, 今次一隻都抽唔到竟然覺得無乜所謂
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 06:21 PM   #1899
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: fufufu123456 查看文章

送禮?
即使家下送個量, 都同人地啲一直送開個有段距離喇,叫做OK少少咋.
根本手遊最應該重視嘅係無課人仕, 無呢最大班人支持隻GAME根本唔駛諗可以發圍.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 06:53 PM   #1900
Crazy Gamer

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
送禮?
即使家下送個量, 都同人地啲一直送開個有段距離喇,叫做OK少少咋.
根本手遊最應該重視嘅係無課人仕, 無呢最大班人支持隻GAME根本唔駛諗可以發圍.
小弟就唔熟手機game呀,成部手機都係得呢一隻game咁大把
所以唔係好知道同其他game比呢隻算大方定小家
可能小弟個人比較求其啦,只係一入坑就撞著gunbuster,再拎依家黎比較,我覺得頒返個飛躍進步獎比佢都ok

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:23 PM

手機版 | APP版