Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 
手機資訊/電腦軟硬討論>手提資訊&交流區 #21 (頭POST有各大手機代理維修中心電話及地址資料)
DC 97 11:16 AM 11-06-10
ANDRIOD有冇軟件可以用返pc果d bookmark?
westpat 12:10 PM 11-06-10
作者: DC 97:
ANDRIOD有冇軟件可以用返pc果d bookmark?
bookmarks I/O

export html bookmark放係SD card到

market有得d/l

另,ff4 beta出左新版
apk細左,browse快過之前

個人暫時未習慣左右條bar既用法
enishi 04:34 PM 11-07-10
2.3 都未正式公佈, Flash 10.1 已經公佈後日會出 update support 新 OS (留意 Recent change)

http://www.appbrain.com/app/flash-pl...be.flashplayer

應該呢個星期會見到 2.3 真身, 可能要考慮下 root 機喇
小光 09:26 AM 11-10-10
作者: 卡柏:
睇完wp7既片,系統整體俾人既感覺係好順暢,暫時睇左幾條片都唔覺有lag既情況出現.....
當然,對曾經奶過wm6野既我黎講,都係睇定d先...
不過,暫時就表現黎睇,的確係幾令我期待既..
希望到時我部desire可以裝到啦!xda神人們請快d做野!
我都好想支持wp7, 睇完d片感覺良好
但係no中文輸入no talk
ahleung 10:09 AM 11-10-10
samsung galaxy S 上左Android 2.2

keyboard唔同左要再習慣番.....
打字時終於有個cursor俾我"督"去第二個位!!
youtube終於知我係香港人.
video player播片時 "high" 到個back掣都唔會close條片, 而係要按螢幕上個virtual back掣先會close. 呢點幾細心.
有得kill running software幾好~~
破戒僧 10:39 PM 11-10-10
X12 ANZU現身, 傳聞直上2.3...
X10系列又做左狐兒仔, SE真係...

http://www.xperiax10.net/2010/11/10/...anzu%E2%80%99/

- 4.3-inch display
- Android 2.3 Gingerbread
- HDMI output
- handset is very slim (thinner than the Galaxy S)
- Q1 next year

個spec其實好似Mo記部Droid X...

破戒僧 02:26 PM 11-11-10
HD7: HK$4998
HTC 7 Mozart: HK$4498
ZlWS 12:52 AM 11-12-10
作者: 破戒僧:
X12 ANZU現身, 傳聞直上2.3...
X10系列又做左狐兒仔, SE真係...

http://www.xperiax10.net/2010/11/10/...anzu%E2%80%99/

- 4.3-inch display
- Android 2.3 Gingerbread
- HDMI output
- handset is very slim (thinner than the Galaxy S)
- Q1 next year

個spec其實好似Mo記部Droid X...
sony 話玩埋phone 7
下年多野揀
ios玩到悶
phone+itouch
ZlWS 12:55 AM 11-12-10
作者: 小光:
有中文app dl啦
仲有下wk更新有返copy & paste
破戒僧 09:29 AM 11-12-10
Nexus S (i9020) leaked...
應該又係好似NexusOne/Desire咁以孖生兄弟形式出場...

http://www.engadget.com/2010/11/11/this-is-the-nexus-s/

westpat 09:52 AM 11-12-10
個mytv app點解要錢既
Designer 01:07 PM 11-12-10
10 best free apps for HTC Desire
http://techspy.com/news/644178/10-be...for-htc-desire
enishi 03:04 PM 11-12-10
作者: westpat:
唔係部部機都有 Flash 10.1 可以直接上 mytv.com 嘛
由手機版發出
卡柏 11:30 PM 11-12-10
作者: westpat:
垃圾apps....
睇黎冇咩人會dl.....
豆腐 11:31 PM 11-12-10
Nexus S (i9020) leaked...
應該又係好似NexusOne/Desire咁以孖生兄弟形式出場...

http://www.engadget.com/2010/11/11/this-is-the-nexus-s/
哥哥已經出世幾個月啦~(Galaxy S)
卡柏 11:31 PM 11-12-10
作者: 小光:
小光, 你都係睇定少少先啦, 我唔排除會玩埋wp7....
呢個os就咁睇真係感覺良好到不行
破戒僧 11:41 PM 11-12-10
作者: 豆腐:
哥哥已經出世幾個月啦~(Galaxy S)
對, 正如NexusOne同Desire都相隔差左成半年...
enishi 11:45 PM 11-12-10
對, 正如NexusOne同Desire都相隔差左成半年...
不過根據消息呢部個 spec 好過 i9000... Samsung 版本應該係正統後繼機
破戒僧 11:57 PM 11-12-10
作者: enishi:
不過根據消息呢部個 spec 好過 i9000... Samsung 版本應該係正統後繼機
其實而家傳緊兩部...

一部係Nexus S(i9020), 應該同Galaxy S(i9000) 似足9成9 (不過起碼加返閃光燈!), 原定同Gingerbread同時o係11月出
另一部就係今日engadget爆出黎o既Samsung新旗艦機, 仲估係出年2月出
豆腐 10:28 AM 11-13-10
其實而家傳緊兩部...

一部係Nexus S(i9020), 應該同Galaxy S(i9000) 似足9成9 (不過起碼加返閃光燈!), 原定同Gingerbread同時o係11月出
另一部就係今日engadget爆出黎o既Samsung新旗艦機, 仲估係出年2月出
換唔換左我部galaxy s好呢...
不過聽講nexus s 個spec同galaxy s差唔多...
由手機版發出
FOKKIT 02:58 PM 11-13-10
作者: 豆腐:
換唔換左我部galaxy s好呢...
不過聽講nexus s 個spec同galaxy s差唔多...
由手機版發出
但nexus s係親生仔...更新系統應該都快d

MS2等佢出等到....Moto d動作點解會咁慢
等等下d人都轉買第二部
卡柏 05:35 PM 11-14-10
依家n s係咪goolge既親生仔都未知,我個人非常渴望三星係google既第二任太太唔會係事實...
enishi 07:50 PM 11-14-10
依家n s係咪goolge既親生仔都未知,我個人非常渴望三星係google既第二任太太唔會係事實...
如果自己收到既小道消息無錯, 你應該要失望...
卡柏 10:46 PM 11-14-10
作者: enishi:
如果自己收到既小道消息無錯, 你應該要失望...
......
唉,點解會係三星....
如果係真,唯有寄望google可以同佢執一執d 軟體.....
不過,正常應該會用番原生home掛!
enishi 11:21 PM 11-14-10
......
唉,點解會係三星....
如果係真,唯有寄望google可以同佢執一執d 軟體.....
不過,正常應該會用番原生home掛!
Samsung "應該" 只係負責 hardware OEM, OS 由 Google 主理
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 

返回主題版面