Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
日本動漫畫討論版>冬川基「とある科学の超電磁砲」総合THREAD丨鎌池和馬「とある魔術の禁書目録」総合THREAD Vol.3
hitachi 11:49 AM 05-11-13
我說 學金閃閃掉垃圾咁掉貨櫃, 絕對好睇好多WWWWW
小昭Teddy 12:22 PM 05-11-13

Gallardo 01:43 PM 05-11-13
前半同後半兩個世界
御坂妹
野良猫 02:28 PM 05-11-13
哩個藍白間咁有趣嘅,之前都唔係咁嘅性格

藍白間
Kain 02:43 PM 05-11-13
會唔會播多次右手哥?
埃及使者 04:02 PM 05-11-13
炮姐ORZ
妹竟然係藍白間

上半集姐妹對話好搞笑
但下半集就...

右手哥登場再打一次通行哥?
東條希 04:57 PM 05-11-13
前半溫馨最半好虐..
一方實在不能被原諒,坐等一方再被狠狠打臉
harakuma 05:02 PM 05-11-13
其實藍白間唔係第一次出現,

之前当麻跌汽水嗰時"鴿"過妹妹一次春光

事丫娃些 05:54 PM 05-11-13

冬雨 05:55 PM 05-11-13
一方通行出場,妹被殺T.T
下集終於lv5 對決!!
亍 ◣ 10:01 PM 05-11-13
點解妹有表情?
神秘過客 12:11 AM 05-12-13
作者: money:
打左名
御坂妹變左進擊巨人o既mikasa, 我真係想睇下mikasa 點俾人慘殺法
メソウサ 12:19 AM 05-12-13
ED搞到好似大結局前咁
datauiy 02:02 AM 05-12-13
妹呀
XenogearLam 11:30 AM 05-12-13
http://www.nicovideo.jp/watch/sm20766496

神調教

學園都市製的歌唱人形
風音 11:44 AM 05-12-13
http://www.nicovideo.jp/watch/sm20833962
未睇pv既快手
唔知幾時del
ll_layer 12:30 PM 05-12-13
個兩個肥仔想點
亍 ◣ 12:31 PM 05-12-13
3:40.....好地地攪d咁野
XenogearLam 12:43 PM 05-12-13
作者: 神秘過客:
御坂妹入面混入左兩隻豬
因為機器被干擾
影響製作過
變成御坂弟
十一月 12:49 PM 05-12-13
我覺得話要殺二萬個,and第9928次實驗呢兩個數字設定得有啲離譜。
如果係一日做一次實驗的話,第9928次,即係做了27年實驗?27年前佢地都未出世喎。
除非係一日做10次,但都要差不多三年。
casio 12:57 PM 05-12-13
作者: 十一月:
我覺得話要殺二萬個,and第9928次實驗呢兩個數字設定得有啲離譜。
如果係一日做一次實驗的話,第9928次,即係做了27年實驗?27年前佢地都未出世喎。
有時一日做幾次同幾十次,你見到上集成地妹就知
而且時間軸過幾日就已經去到10032
Kain 01:02 PM 05-12-13
作者: casio:
有時一日做幾次同幾十次,你見到上集成地妹就知
而且時間軸過幾日就已經去到10032
睇魔禁時都唔知,原來姐姐都係知左幾日
someday 02:24 PM 05-12-13
作者: 十一月:
唔係一日做一次吧
之前仲係實驗室內嘅時候一早已經 KO 左幾千個妹妹...
基本上佢只要企係度唔郁, 妹妹已經自動被反射彈死
shooter 07:10 PM 05-12-13
作者: someday:
唔係一日做一次吧
之前仲係實驗室內嘅時候一早已經 KO 左幾千個妹妹...
基本上佢只要企係度唔郁, 妹妹已經自動被反射彈死
理論上,覺得要既係殺死敵人必須的"思考過程"經驗值,而唔係單純亂殺2萬個人。
ouki 08:12 PM 05-12-13
作者: shooter:
理論上,覺得要既係殺死敵人必須的"思考過程"經驗值,而唔係單純亂殺2萬個人。
事實上可以同一方真係有得打的 LEVEL 5 只有第2位。。。其他基本都係秒。。。

而且樹圖實驗一半都未到就俾人射爆左。。。根本冇法改變計劃。。。禁書內D 學者基來都係一般人以下的智力。。。木原那D都不是好好多
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面