Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-26-17, 12:11 AM   #101
MO
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: fami~yan 查看文章
唉! 其實你打機打得勁同埋叻 又如何呀 ! 醒下la !

無啦啦HYPER扮手遊唔課金好清高,進佔打機高地
佢應該係扮緊老任fans
你可以留意下
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 02:03 AM   #102
GOGamer
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2016
引用:
作者: yuhcha5 查看文章
switch應該Cge~~反正個acc都係可以俾係隨時轉region
係就好,不過我記得轉region吾對應save,DLC本身都要翻譯...

引用:
作者: ELT 查看文章
game + dlc 咪成萬幾yen...
所以本來想買Treasure Box(有龍石版),依家睇下有無DLC想買好過

引用:
作者: mrk 查看文章
正,有大堆DLC排著出,
我就唔洗急,半年後實有完全版!
其實大家都知道早買早享受,遲買平幾舊既道理,所以我吾怕買DLC(只買角色),
最衰就係出個完整版加一兩個人,仲要無得買,
局你買之餘,仲要吾能夠CROSS SAVE...
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 02:34 AM   #103
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
http://www.4gamer.net/games/368/G036839/20170925045/

コーエーテクモゲームスは本日(2017年9月25日),9月28日に発売を予定しているタクティカルアクション「ファイアーエムブレム無双」(Nintendo Switch / 3DS)のWebCMを公開した。

支持 任天堂 !

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 10:04 AM   #104
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
今日會否偷跑,
雖然唔好無雙系列,
不過近幾個月都沈迷feh,
所以好期待,因為有大量吸收力人物使用,
覺得比zelda無雙更引人,
聽講有玩開無雙系列嘅玩家試玩過這作,都說非常好,
又有中文,必入~
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 10:28 AM   #105
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: 貓太部 查看文章
今日會否偷跑,
雖然唔好無雙系列,
不過近幾個月都沈迷feh,
所以好期待,因為有大量吸收力人物使用,
覺得比zelda無雙更引人,
聽講有玩開無雙系列嘅玩家試玩過這作,都說非常好,
又有中文,必入~
聽邊個講咁巴閉

都說非常好
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 10:45 AM   #106
ゆり

註冊日期: Nov 2004
feheros明明係fe之恥
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 10:50 AM   #107
貓太部
Crazy Gamer

引用:
作者: 亞比斯 查看文章
聽邊個講咁巴閉

都說非常好
大陸人,在日本試玩,自稱無雙系列fans,
說火紋無雙有d特點吸引,例如屬性相剋··
流暢性爽快感都ok~
舊 09-26-17, 10:55 AM   #108
貓太部
Crazy Gamer

引用:
作者: ゆり 查看文章
feheros明明係fe之恥
由手機版發出
唔同系列比,
係暫時唯一會令我玩上半年沒有停嘅手遊~
舊 09-26-17, 11:13 AM   #109
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
唔同系列比,
係暫時唯一會令我玩上半年沒有停嘅手遊~
2日
2日我就剷左
唔同系列比
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 11:33 AM   #110
貓太部
Crazy Gamer

引用:
作者: Kain 查看文章
2日
2日我就剷左
唔同系列比
由手機版發出
我話係「我」,ok?
衝出來做咩?
你二日剷,全家一齊剷都唔關我事,
d無結果又唔關主題嘅嘢又成為焦點........
舊 09-26-17, 12:22 PM   #111
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
我話係「我」,ok?
衝出來做咩?
你二日剷,全家一齊剷都唔關我事,
d無結果又唔關主題嘅嘢又成為焦點........
下次你自己加句“唔准回我”
Thx
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 12:24 PM   #112
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
出得手遊就係對普羅大眾以light gamer居多,
玩法一定與console版本唔同,大家各式其適啦!
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 12:51 PM   #113
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
唔係連老任野都要正日呀

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 01:00 PM   #114
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 代官 查看文章
唔係連老任野都要正日呀
多得啲偷跑賣魷魚2嘅鋪頭
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 01:16 PM   #115
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 代官 查看文章
唔係連老任野都要正日呀
今次啲特典套貴少少,佢應該捉緊啲
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 02:58 PM   #116
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: 野良猫 查看文章
多得啲偷跑賣魷魚2嘅鋪頭
正日哥與你同在
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 04:29 PM   #117
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
等REPORT
睇下LAG唔LAG, 多唔多兵先

舊 09-26-17, 06:02 PM   #118
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
見台灣偷跑左

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 06:48 PM   #119
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
見台灣偷跑左
台灣未有行貨, 水貨先都正常
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 07:10 PM   #120
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
希望唔會好似「覺醒」嘅DLC咁啦...
我覺醒同if全課...
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 08:48 PM   #121
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: Tannhauser Gate 查看文章
見台灣偷跑左
聞說荃灣有賣4XX,但無特典
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 09:16 PM   #122
GOGamer
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2016
引用:
作者: leungky1 查看文章
由手機版發出
請問見吾見有咩特典?

係吾係普通版無,我吾知所以問一問,thx
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 09:44 PM   #123
ゆり

註冊日期: Nov 2004
佢唔課到好似ECHOES咁樣衰老實講都會買既

舊 09-26-17, 09:50 PM   #124
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: leungky1 查看文章
由手機版發出
頭先八點幾經過荃豐, 係冇嘅

舊 09-27-17, 11:20 AM   #125
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
睇巴哈開箱文, 日版有內建中文字幕, 香港今日唔知有未呢?
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FE無双, 火紋無雙

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[收] 美版 3DS/ 3DS XL erickin 買賣專區 1 12-25-15 05:34 PM
放 二手 3ds ll 及 new 3ds ll 及少量game 23/11 UPDATED unlucky_7 買賣專區 5 11-23-15 06:49 PM
可維修 /高收xbox360 三紅 /PS3/3DS/Wii/PSVITA/3DS/3DSLL henrytam 買賣專區 2 11-02-13 04:28 PM
可維修 /高收xbox360SLIM 三紅 /PS3 SLIM /3DS/Wii/PSVITA/3DS/3DSLL henrytam 買賣專區 3 10-20-13 10:32 AM
二手 日版3DS 黑色 + 3DS GAME 2隻 + R4I (4G卡) 已更新價錢及加相 01/12 unlucky_7 買賣專區 16 01-20-13 03:12 PM

現在的時間是 05:54 AM

手機版 | APP版