Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-24-17, 06:04 PM   #7726
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
問題唔係cover範圍...而係中盾有機會唔出技,只要10次有一次唔出已經有機會死了...

====
1000石消失了

由手機版發出

此篇文章於 09-24-17 06:33 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-17, 07:02 PM   #7727
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
雙SB應該係100%發動喎..

最起馬上面果幾隊, 我掛成個雙翼活動, 加今次, 計埋幾百數都未死過...

算啦, 雖然唔知係咩問題, 但起馬我自己係咁做..

CHING肝活動加油!

此篇文章於 09-24-17 07:09 PM 被 lineage19 編輯。
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-17, 09:42 PM   #7728
J+1
望過黎呀!!!!!!

而家邊有咁多sb係街
我係用單sb做前提的....雙盾只要頭7秒打埋之後放置基本去到A之餘仲好安全

至於卡士蘭指數比想像中輕好多...而家4倍速更加輕鬆,落手打一日隨時唔駛2個鐘已經刷到每日目標2萬...今日目標8萬已達\/ (不過儲道具用多左一半間就是...)
由手機版發出

此篇文章於 09-24-17 09:46 PM 被 J+1 編輯。
舊 09-24-17, 10:25 PM   #7729
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021
引用:
作者: J+1 查看文章
而家邊有咁多sb係街

我係用單sb做前提的....雙盾只要頭7秒打埋之後放置基本去到A之餘仲好安全

至於卡士蘭指數比想像中輕好多...而家4倍速更加輕鬆,落手打一日隨時唔駛2個鐘已經刷到每日目標2萬...今日目標8萬已達\/ (不過儲道具用多左一半間就是...)

由手機版發出

因為我之前已經add到成list sb

Btw加油呀
反正都係半自動,最後一日可以刷snow wing, 首歌短,時速最快係佢

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 09-24-17, 10:43 PM   #7730
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: J+1 查看文章
而家邊有咁多sb係街

由手機版發出
駛唔駛ADD我掛SB比你?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-17, 10:54 PM   #7731
lineage19
Crazy Gamer

都可以add我呀,我長掛3色sb

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 09-24-17, 11:24 PM   #7732
J+1
望過黎呀!!!!!!

加friend冇問題 不過唔需要特登掛sb 用一次好似半個鐘都唔會再揾到...

我id 952675351想add都可以request/

樓上你滿左
由手機版發出

此篇文章於 09-24-17 11:44 PM 被 J+1 編輯。
舊 09-24-17, 11:29 PM   #7733
axe1292
Game Master
AXE

我ALL位一向掛SB

426 539 460
舊 09-24-17, 11:31 PM   #7734
axe1292
Game Master
AXE

lineage19個LIST爆左ADD唔到
舊 09-24-17, 11:49 PM   #7735
lineage19
Crazy Gamer

引用:
作者: axe1292 查看文章
lineage19個LIST爆左ADD唔到
SOR, 已清
已反ADD

此篇文章於 09-24-17 11:52 PM 被 lineage19 編輯。
舊 09-24-17, 11:57 PM   #7736
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
其實隻g@me出到咁我覺得好嘔心..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-17, 12:02 AM   #7737
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: kimtch 查看文章
其實隻g@me出到咁我覺得好嘔心..
你指掛隊?
舊 09-25-17, 01:17 AM   #7738
kimtch

引用:
作者: axe1292 查看文章
你指掛隊?
.
舊 09-25-17, 07:14 AM   #7739
J+1
望過黎呀!!!!!!

嘔x
佛o

如果連刷道具嗰4,5個鐘都要落手打,我真係做唔到
由手機版發出
舊 09-25-17, 02:26 PM   #7740
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 09-25-17, 02:54 PM   #7741
lineage19
Crazy Gamer

開始同時間復刻2部蛋機.......

舊 09-25-17, 11:19 PM   #7742
kimtch

問單邊特技穩a /s 既隊.
舊 09-25-17, 11:36 PM   #7743
lineage19
Crazy Gamer

引用:
問單邊特技穩a /s 既隊.

單邊純掛通常都b(起馬我自己果d隊係咁...)
但一開始打一部份都可以有a

舊 09-26-17, 12:25 AM   #7744
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
平時玩開都會用2D標準模式,因為怕被3D分散注意。

但今次連2D標準都好擾亂,啲燈光係咁轉嚟轉去,尤其臨尾一節突然由好暗轉好光,瞳孔都未來得切適應燈光變化,FC咁樣就冇咗。

仲有係啲音符因為角色關係是為黃色,但大佬,你用黃色就唔好用咁鬼光亮背景啦,邊L睇到嘢架?

最後首次用2D輕量先可以FC到。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 01:25 AM   #7745
kimtch

引用:
作者: lineage19 查看文章
單邊純掛通常都b(起馬我自己果d隊係咁...)
但一開始打一部份都可以有a

雙盾黎?
舊 09-26-17, 02:00 AM   #7746
lineage19
Crazy Gamer

引用:
雙盾黎?
雙盾黎, 一隻7中, 一隻11中
我D隊要雙SB先玩到單盾...
舊 09-26-17, 09:21 AM   #7747
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
平時玩開都會用2D標準模式,因為怕被3D分散注意。

但今次連2D標準都好擾亂,啲燈光係咁轉嚟轉去,尤其臨尾一節突然由好暗轉好光,瞳孔都未來得切適應燈光變化,FC咁樣就冇咗。

仲有係啲音符因為角色關係是為黃色,但大佬,你用黃色就唔好用咁鬼光亮背景啦,邊L睇到嘢架?

最後首次用2D輕量先可以FC到。
Live setting 背景有得較暗,notes 顏色都可以轉
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 10:15 AM   #7748
J+1
望過黎呀!!!!!!

預測比前日回落少少,應該12萬冇得輸...而家10萬,儲番滿道具應該夠數...
暫時好似用左2500石左右...

https://twitter.com/cindere_border/s...18339816472578
由手機版發出
舊 09-26-17, 11:17 AM   #7749
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
無單色50%限,得隊三色vi隊
我Pa d人又岩岩完美咁散開左,c+ 得1da 1vi特化, p+ 就2vi 3vo 1da特化, 仲有隻愛莉
我應該點組好?

睇怕今次又係fc m 都未必入到50000
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-17, 12:25 PM   #7750
J+1
望過黎呀!!!!!!

3色隊唔齊脚不如用番單色90% 至少5隻da發技率高過3色..
由手機版發出

此篇文章於 09-26-17 12:31 PM 被 J+1 編輯。

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:48 AM

手機版 | APP版