Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-24-09, 11:13 PM   #1
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
其實就有關人際關係既問題

即咁既,一組3個人做份project啦
有關於design既

咁當然要拋下idea咁既

事件就係個leader成個行為帶出黎話我唔做野
咁我見唔對路就問清楚啦,佢話我成日有帶頭idea但無實質落手寫過野做樣野出黎比人睇

內容就好少事咁講啦,綜合黎講佢作哂故仔話我其實鐘意囉威但唔郁手
仲話自己最叻睇人,又唔記仇
自己講完到我解下話就話唔想聽,由佢算,過左去
再講想死

唔問佢有無問題佢唔會講,收收埋埋自己做哂跟著話人唔做野果D

我信idea係傾出黎,大家有份
但對著D咁既人,同老屈無分別
我無諗過要囉威,只想做好份功課

我唔想咁比佢扭曲,可以點做?

>>這是男的

此篇文章於 09-24-09 11:16 PM 被 咩Feel 編輯。
咩Feel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-09, 09:30 AM   #2
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
工事? 定學業?

舊 09-25-09, 09:41 AM   #3
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
如果你真係又有諗又有做ge就得啦~~
問心無愧..
人地點講都冇用~第三者有眼睇ge....

舊 09-25-09, 10:08 AM   #4
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
即咁既,一組3個人做份project啦
有關於design既

咁當然要拋下idea咁既

事件就係個leader成個行為帶出黎話我唔做野
咁我見唔對路就問清楚啦,佢話我成日有帶頭idea但無實質落手寫過野做樣野出黎比人睇

內容就好少事咁講啦,綜合黎講佢作哂故仔話我其實鐘意囉威但唔郁手
仲話自己最叻睇人,又唔記仇
自己講完到我解下話就話唔想聽,由佢算,過左去
再講想死

唔問佢有無問題佢唔會講,收收埋埋自己做哂跟著話人唔做野果D

我信idea係傾出黎,大家有份
但對著D咁既人,同老屈無分別
我無諗過要囉威,只想做好份功課

我唔想咁比佢扭曲,可以點做?

>>這是男的
即刻傾好分工(當然你可以同第三者一組,佢自己一組、又或分3組)
以後合作就可免則免

此篇文章於 09-25-09 10:17 AM 被 狼 編輯。
狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-09, 03:27 PM   #5
House
里村★紅葉

PSN  IDHouse544
你仲好d
我果姐條八婆 係咁追人交野
驚死人唔做咁
我做多少少野佢又話我搶佢d野黎做
痴_線的

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-09, 11:35 PM   #6
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
一時間都交待得唔足

其實佢份人係認真,但同時好自我/自大

叫佢分工佢會拋返比我地分,什至我做等開工佢會倒黎話我地唔做野(預計
a 都唔知等工開好定做定D野好,但做定要大改既風險幾高

但而家知佢實起哂剛,有哂防衛機制
我唔知軟化D對佢定照企硬有野就做算

舊 09-27-09, 11:46 PM   #7
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
一時間都交待得唔足

其實佢份人係認真,但同時好自我/自大

叫佢分工佢會拋返比我地分,什至我做等開工佢會倒黎話我地唔做野(預計
a 都唔知等工開好定做定D野好,但做定要大改既風險幾高

但而家知佢實起哂剛,有哂防衛機制
我唔知軟化D對佢定照企硬有野就做算
叫佢分工佢會拋返比我地分:
咁你咪大條道理話佢「連分工都唔幫手,不如我地自己做完加你個名好唔好

你先list 晒分工,叫佢自己揀佢果份,俾佢揀先

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-09, 02:10 AM   #8
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
叫佢分工佢會拋返比我地分:
咁你咪大條道理話佢「連分工都唔幫手,不如我地自己做完加你個名好唔好

你先list 晒分工,叫佢自己揀佢果份,俾佢揀先
搞彊佢我實識,我想溫和d

舊 09-29-09, 07:16 PM   #9
mmssm
Game Master

唔傾分工點知邊個做邊樣呀...
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-09, 04:34 PM   #10
咩Feel
Game Master
脫線一族

條友情緒有問題,而家可以close file
謝各位

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:11 AM

手機版 | APP版