Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 80 120 170  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
kakajit 05:08 PM 12-06-13
作者: rokuna:
其實day one 版 game 同普通版多左d咩?? dlc??
多左傳說中O既DAYONE DLC , 不過好似DEAD RISING 3 果個我見佢有得FREE DOWNLOAD...
其實我只係想要番反光金色封面

其實香港有貨但又唔係DAYONE EDITION我就應該知道DAYONE版應該係唔夠派
Nerd 05:17 PM 12-06-13
作者: tylau:
好景見唔到有5200喎
我是昨晚見到的,眼見有兩部,唔通賣晒?!,令師兄你白走一趟,小弟不好意思
tommy_2012 05:34 PM 12-06-13
岩岩係FB睇到直X網 賣緊5250
RS 200 06:39 PM 12-06-13
跌得幾快喎
再忍忍先
一一 06:42 PM 12-06-13

岩岩係facebook見到
IDGAF 07:03 PM 12-06-13
作者: 一一:
岩岩係facebook見到
但F系語言係美國的"國語"嚟咁都禁的話,呢部咁和諧的主機今次一定入到中國發售了~!
taikin0901 07:21 PM 12-06-13
作者: LEGOCAPTOR:
但F系語言係美國的"國語"嚟咁都禁的話,呢部咁和諧的主機今次一定入到中國發售了~!
呢個好似係因為NBA2K14 隻GAME , PS4都一樣會

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=726526
tylau 07:29 PM 12-06-13
作者: Nerd:
我是昨晚見到的,眼見有兩部,唔通賣晒?!,令師兄你白走一趟,小弟不好意思
唔駛、我去八掛都唔係買
mrk 07:30 PM 12-06-13
作者: RS 200:
唔係港live account都用到咩?
作者: ahleung:
水機都可以用港區live.
360都得啦.

而家連game都無左區碼限制. 水機既顧慮係保養, 電壓, 影碟區碼等問題.
港LIVE用到呢個我知!
但1來舊GAME不對應!
2來以前香港MS做到行GAME價好平!
3來自己房的1入4出300W火牛已經冇位插啦!
4來我應該會去排香港X ONE首賣會!(到時MS應該會有相應的優惠比番我地的, 例如:送港區金會員年費卡…等等)

cut 硬件應該冇可能架喇,除非全世界一齊出改良版or新ver機.......斷估唔會行貨要等到新ver機出左先有掛
簿版機最快都要預1年後啦!

PS:大家覺得今次500GB夠用嗎?
RS 200 07:31 PM 12-06-13
堅好笑,比人入完一球,講粗口比球証再罰多個罰球
隻game好野呀
大覺屋師真 07:34 PM 12-06-13
堅好笑,比人入完一球,講粗口比球証再罰多個罰球
隻game好野呀
意思係你本人講粗口?
Pandahahaha 07:47 PM 12-06-13
作者: 大覺屋師真:
意思係你本人講粗口?
係,kinect 收到粗口,game 入面當係技術性犯規
不過應該可以關左佢掛
mrk 07:53 PM 12-06-13
作者: Pandahahaha:
不過應該可以關左佢掛
哈哈哈!!!
KINECT 2.0好勁喎!
taikin0901 10:00 PM 12-06-13
你地有無試過手制忽然斷線?我今日無端端斷兩次,上網睇好多人都係咁
verdy_returner 10:12 PM 12-06-13
作者: tylau:
唔駛、我去八掛都唔係買
好景電梯第一檔同涼粉都係賣緊$5299 (今晚2000見到)
tylau 10:40 PM 12-06-13
作者: verdy_returner:
好景電梯第一檔同涼粉都係賣緊$5299 (今晚2000見到)
我四點睇時涼粉 $5599, 第一檔$5499。
大覺屋師真 11:16 PM 12-06-13
作者: taikin0901:
你地有無試過手制忽然斷線?我今日無端端斷兩次,上網睇好多人都係咁
好似頭兩日都試過一次
但之後改左唔用電芯, 長插usb線又未試過. 費事成日要差電咁煩
希望號 11:28 PM 12-06-13
我想問下FORZA 5, DR3 同 NBA2K14 而家出面賣緊幾錢?
taikin0901 12:44 AM 12-07-13
作者: 大覺屋師真:
好似頭兩日都試過一次
但之後改左唔用電芯, 長插usb線又未試過. 費事成日要差電咁煩
我反而頭幾日無野,今日一開就係咁,MS暫時提供嘅方法係換機或者叫你插住USB玩
andychan26675 02:25 AM 12-07-13
香港邊度有美國point card賣呀??我吾想用信用咭.....thx
仁魂 02:32 AM 12-07-13
作者: tommy_2012:
岩岩係FB睇到直X網 賣緊5250
係... 因為我頭先係佢度買左...
D-Joe 04:38 AM 12-07-13
作者: taikin0901:
呢個好似係因為NBA2K14 隻GAME , PS4都一樣會

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=726526
同FIFA一樣第一件事就係去setting熄左佢(2K14仔細D,可以淨係熄粗口果part)
八仙果 05:19 AM 12-07-13
不過應該可以關左佢掛
你講英文粗口罷?
如果廣東話得就過癮。
Nerd 08:09 AM 12-07-13
Amazon US have stock again !! Bros go get it !!
大覺屋師真 09:17 AM 12-07-13
不過應該可以關左佢掛
如果繼續狂爆粗之後演變成打球証/互毆就好喇
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 80 120 170  ... 最後

返回主題版面