Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-01-15, 11:48 AM   #1601
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 12:15 PM   #1602
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
低解像睇唔到,阿斯蘭果部係救世主??

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 01:12 PM   #1603
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: T.K. 查看文章
低解像睇唔到,阿斯蘭果部係救世主??

舊 12-01-15, 08:24 PM   #1604
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 神龍 查看文章
阿斯蘭好忙,一場可以有3隻阿斯蘭飛過
(閃電、自由、橙虎)

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 09:38 PM   #1605
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
加上無印定next 隻sf用ij做過assist, 可以改名assist蘭了

舊 12-08-15, 09:52 PM   #1606
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
今日試個下係橙虎
中規中矩不過不失

主射豆豆炮,就係普普通通果隻
副射揮鞭,橫揮動作同X1差唔多不過距離短+起動慢(好傷...對人根本打唔中)
N副射唔會抓人就只會直揮鞭,一樣咁慢

和X1相比,除左慢,因為主射唔係BR,主射>副射雖然可以成立但係要算清楚豆炮幾時射停人

ASSIST蘭有突進和射擊,突進命中後麻痺,不錯好用
射擊就只有一炮,命中略差不過對本機來說還是好用因為遠距就只有這一招
而且和其他ASSIST相比,回彈快好多(10秒左右?)

副格用用鞭抓人,和SEED VS時一樣可以繼續電人,亦可以接後格
不過傷害下降很多...根本抓癢不過用來護身還是OK的

格鬥...亮點不多,N格有派生,但係只係原地揮鞭打人極易被救機
而且如果打到一半對面DOWN左....仍然會打完全SET後果就係對面起身你剛好揮完然後食佢一SET格....

BD格動作似00R,不過只有一HIT請自行接下去,傷害拉不高
後格是慢化版的00Q後格,可以做快速格鬥收招,落地,避彈之類不過不可以過信...

有沙漠在我覺得依部上唔到TOP機....
2000中游機吧大概.....
因為冇強攻招,2部橙虎對戰基本上先攻的很大機會輸.....

此篇文章於 12-08-15 10:00 PM 被 kev00269270 編輯。
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 02:50 PM   #1607
T.K.
很黃很暴力

ass蘭:基拉得三部機,我出晒四部機呀

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 12-09-15, 03:26 PM   #1608
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
ass蘭:基拉得三部機,我出晒四部機呀
基拉:我都係4部呀,部紅西我坐過一次
而且係4部都係正選出場
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-15, 01:40 AM   #1609
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: kev00269270 查看文章
而且係4部都係正選出場
仲要架IJ借埋比人做馬甲機

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 11:28 AM   #1610
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
機動戦士ガンダムEXVS.MB デスティニーガンダム(ハイネ機)

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-16, 04:20 PM   #1611
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: kev00269270 查看文章
而且係4部都係正選出場
ass蘭:咁我都五部部傳說未用過之嘛下次用老虎、渣古做ass

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-11-16, 01:21 PM   #1612
kowloon
Insane Gamer
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
純問意見:黎緊隻Mb on 有全國對戰(會唔會吸引多返d無打開mb既人玩?)
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-16, 06:08 PM   #1613
T.K.
很黃很暴力

香港駁唔駁去日本都成問題

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-11-16, 06:47 PM   #1614
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
所以九龍兄就係要做意見收集...唔係點說服班大人們

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-16, 09:28 PM   #1615
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
無打開都係一定唔會因為有全國Rank而玩返

因為一樣都係給班同店高手挑走你…如同之前打pt....

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 12:54 AM   #1616
cb391906
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
問題係連去日本,BD格慢人半秒點玩?
cb391906 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 11:51 AM   #1617
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
駁日本我覺得唔會
咁會唔會香港連香港?

不過依個根本唔會係吸引我去街機玩嘅理由
雜魚落到去死路一條, 只會幫人入錢, 我係唔會落街機架啦, 比PS4版MB我啦

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 12:11 PM   #1618
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
以家fb ps3行lan駁去日本server同日本仔打一樣係順,
所以應該唔駛擔心network問題

再講network mode唔work都仲可以正常咁打
所以mb on點都有客
出左mb on之後mb果邊就唔會再有野update
到時勢力戰都無得打,留一堆mb係度得返挑機仲無人玩
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 01:05 PM   #1619
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: kowloon 查看文章
純問意見:黎緊隻Mb on 有全國對戰(會唔會吸引多返d無打開mb既人玩?)
會, 至少唔使再單拖落機鋪要打港式EXVS(單挑), 同埋斷估都會跟返IC卡個rank 幫你match player, 水兵鬥水卒打都打得開心D
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 10:13 PM   #1620
cb391906
Junior Member

我比較怕會無得打電腦,比機鋪set 到焗挑online, 有得唔駛單挑係好,但有時同fd 出去想一齊打電腦多過挑機
cb391906 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-16, 11:07 PM   #1621
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: kowloon 查看文章
全國打都幾好wo.
起碼時間,damage跟server ,唔會比鋪set 到
新手既我會易打D

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 11:47 AM   #1622
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
的確好,問題有冇亂入先?
有的話同依家打勢力有街客亂入挑走咪一樣…

所以我唔睇好⋯

利申:我MB打左二百幾局之後放棄…

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 11:56 AM   #1623
Ginji
Senior Gamer

打全國係唔係一輸就要起身先aaa

個收費模式都唔知

好難話玩唔玩

きっと 彼らがのぞいてる
Ginji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 01:21 PM   #1624
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
其他有全國對戰既AC有D 乜野..
例如三國戰國大戰之類果款咁樣既全國大戰?
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-16, 04:12 PM   #1625
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: TOAKO X 查看文章
的確好,問題有冇亂入先?
有的話同依家打勢力有街客亂入挑走咪一樣…

所以我唔睇好⋯

利申:我MB打左二百幾局之後放棄…
好似街霸咁,有得選打完三、四場,先開始亂入
其實ok既

有shuff的話,街等人之類都會入錢既
仲要好似上邊講,唔會有新之城調較法就幾好

驚日本方面班玩家話不要外國勢仲多啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:06 PM

手機版 | APP版