Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-14, 12:43 PM   #476
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
其實比多2蚊去打三國志大戰比人城突會唔會開心D 利申一鋪三國志大戰都未玩過
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 12:47 PM   #477
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
高達還高達
如果街機同家用一樣dam3應該扣多少少
150秒就難搞d
不過都係格機game
冇所謂
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 12:49 PM   #478
kimtch

引用:
作者: 魔法之子 查看文章
高達還高達
如果街機同家用一樣dam3應該扣多少少
150秒就難搞d
不過都係格機game
冇所謂
請移玉步到SSFIV KOF02..
舊 03-20-14, 12:51 PM   #479
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
到達老荷現場,裝緊機……………………

舊 03-20-14, 12:54 PM   #480
YKNULL
Senior Gamer

註冊日期: May 2008
PSN  IDLYK_89
引用:
作者: STRIFE 查看文章
到達老荷現場,裝緊機……………………
裝完通知聲

舊 03-20-14, 12:54 PM   #481
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
引用:
作者: kimtch 查看文章
請移玉步到SSFIV KOF02..
點睇都係呢邊易入力
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:04 PM   #482
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
點睇都係呢邊易入力
吾同既
高達係有地型全方位戰場
入力易d但顧及既野又多返d

以前ZDX都180秒丫
得150秒真係過份

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:06 PM   #483
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
kof 都係得99秒

而家150秒
多左架啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:10 PM   #484
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
點睇都係呢邊易入力
而家咁嘅設定令我意欲大減去唔去好...

不過就算去新之城我諗我9:30都會閃水走人架啦
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:11 PM   #485
kowloon
Insane Gamer
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
CPU 3鋪個個
係入錢個到 可選係咪打3鋪電腦先比人挑機。(1line場無用)

150秒個到已經向上面投訴(我有玩過下 150真係找鬼打....)

食完飯玩得。 更新要一個鐘
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:13 PM   #486
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: kowloon 查看文章
CPU 3鋪個個
係入錢個到 可選係咪打3鋪電腦先比人挑機。

150秒個到已經向上面投訴(我有玩過下 150真係找鬼打....)
咁我實揀, 打3舖電腦練下機先
當然後面排緊隊D人罵唔罵就另作別論www
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:15 PM   #487
kimtch

咁8蚊打3鋪電腦 坐你450秒打人打到60秒唔係好過態姐
舊 03-20-14, 01:16 PM   #488
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
咁我實揀, 打3舖電腦練下機先
當然後面排緊隊D人罵唔罵就另作別論www
阻人抽根,有如殺人

舊 03-20-14, 01:20 PM   #489
kowloon
迷之技術員

引用:
作者: darkvolver 查看文章
阻人抽根,有如殺人
1line場無呢個設定,2line先開到
舊 03-20-14, 01:36 PM   #490
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
CPU 3鋪個個
係入錢個到 可選係咪打3鋪電腦先比人挑機。(1line場無用)

食完飯玩得。 更新要一個鐘
橫掂都係,點解唔投訴埋個dmg3a

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:40 PM   #491
kowloon
迷之技術員

引用:
作者: YKNULL 查看文章
打三場電腦先會挑人

BTW高過軍曹點算?
唔會全港都咁set下化
個setting勁偏新手
全香港係要跟住set
不過係モード:ノーマル之下,係無限定軍階line

試左
舊 03-20-14, 01:44 PM   #492
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
坦白講...隻GAME本身已經幾大力下, 跟番佢出廠DMG好過啦
知你地機舖要賺$, 但唔應該咁樣殺雞取卵囉, 你都唔想1個月之後無晒人打ga?
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:45 PM   #493
風之將

註冊日期: Jan 2005
觀塘廣場4部,150s,dmg幾唔知
睇見3000+2500,唔識玩既半分鐘多d就一場

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士

此篇文章於 03-20-14 01:53 PM 被 風之將 編輯。
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:46 PM   #494
kowloon
迷之技術員

引用:
作者: Thaws 查看文章
坦白講...隻GAME本身已經幾大力下, 跟番佢出廠DMG好過啦
知你地機舖要賺$, 但唔應該咁樣殺雞取卵囉, 你都唔想1個月之後無晒人打ga?
由手機版發出
我地都好慘,買左部機仲要比佢地抽水
做小2蚊就無錢賺
如果無抽,做5蚊都得啦,以前SEED 年代

DMG 同上面講D人唔識, 試下照講

此篇文章於 03-20-14 01:52 PM 被 kowloon 編輯。
舊 03-20-14, 01:51 PM   #495
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
做小2蚊就無錢賺
講真...人老左可以供比機舖o既$多左, 我課比pop'n同爆界都皮皮聲咁去啦

問題係隻GAME真係唔掂o既無玩家會特登插你地
但係你地機舖郁左SETTING而令到成個打法/氣氛/game平衡唔同晒o既玩家一定會用$話比你地知個問題
仲要加多句: 無人幫襯係抵你死
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:52 PM   #496
Furon
Junior Member

註冊日期: Apr 2009
抽唔抽水幾錢鋪唔係問題
問題係你收得呢個價就應該比返d合理既野人
8蚊唔係正常damage 210-240秒搵鬼玩\
150秒仲要一兩下死真係打家用版好過
Furon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:54 PM   #497
kowloon
迷之技術員

怪就怪新之城----》個大佬 佢代理(指)
唔跟佢set會被投訴
舊 03-20-14, 01:55 PM   #498
WAIMEMO
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDkaede0708
4年黎NEXT既死因仲未知係咩
真係抵香港機鋪死
WAIMEMO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:57 PM   #499
Time
AwAkE~!

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDTime-6RD-
引用:
做小2蚊就無錢賺

DMG 同上面講D人唔識, 試下照講
其實鉄拳TAG2都可以跟足日本一樣既SETTING,由出果陣到而家...香港NAMCO都無出過咩聲,照計MAXI BOOST今次應該都可以有計傾下,當然價錢就一定無得變住...

"の住人"
数えきれない…でも少しの歳月は流れ いったい君の事を
どれくらい分かってるのかな? 指先で地図辿るようには
上手く行かないね 気づいているよ不安そうな顔
隠してるくらい 急ぎ足の明日へと抵抗するように
駆け回っていても不思議なくらい… この胸は君を描くよ
見上げれば輝きは色褪せず溢れていた どんな時も照らしてる
あの太陽のようになれたなら
Time 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 01:57 PM   #500
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 風之將 查看文章
觀塘廣場4部,150s,dmg幾唔知
睇見3000+2500,唔識玩既半分鐘多d就一場
Free team之下已經10連勝(唔係我,我有份送左2場
趕新手一流

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:51 PM

手機版 | APP版