Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-14, 06:27 PM   #301
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: 星仔~* 查看文章
個人資料係上網搞
依部好似用黎睇資料
張咭而家有無得買?
買左要上網搞完先用得?

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-14, 06:30 PM   #302
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
1.觀廣(無煙
2.觀塘康寧道GZ(無煙
3.彌敦道GZ(煙場
4.荃灣新之城金星(無煙
5.鑽石山荷里活GZ(無煙
6.西環Ming Hang Game Centre(煙場
7.MK新之(煙場
8.長沙灣活力城(煙場
9.活力長天水圍(無煙
10.荃灣金禾(無煙
11.九龍灣VZ(無煙
12.MKSG(無煙
13.沙田娛樂城沙龍(無煙
14.油麻地金星 (無煙
15.龍威(超超超級煙場
16.北角GW(無煙,冷氣大到好似雪櫃

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-14, 06:31 PM   #303
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
張咭而家有無得買?
買左要上網搞完先用得?
你話買灣岸4戈張咭已經ok

唔上網都可以用
只係改唔到介面 通訊員 BGM 稱號

舊 03-18-14, 07:09 PM   #304
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: GN00508771 查看文章
你話買灣岸4戈張咭已經ok

唔上網都可以用
只係改唔到介面 通訊員 BGM 稱號
謝大大
想當年seed d出果陣去新之等開門晨操

爆裂吧! 肝臟!!
舊 03-18-14, 07:55 PM   #305
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
本身有sega/aime卡的話可以上namco卡網將所有data引繼落去sega卡/aime
2邊共用帶少張卡

同埋上網登記左 你跌卡都仲可以救得返

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-14, 08:24 PM   #306
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: anyone 查看文章
本身有sega/aime卡的話可以上namco卡網將所有data引繼落去sega卡/aime
2邊共用帶少張卡

同埋上網登記左 你跌卡都仲可以救得返
Sega 卡是否 戰國大戰果張?
可否吾買Namco 卡然後直接用sega 卡登記 Namco 卡網?

謝謝

爆裂吧! 肝臟!!

此篇文章於 03-18-14 08:33 PM 被 魔靈娘 編輯。
舊 03-18-14, 09:21 PM   #307
anyone
The One
↘嫁

軍主卡果張就係aime卡

一開始用aime/sega卡嘟落namco機無反應
點都要開張namco save data再引繼 之後張namco卡就會變返白卡

此篇文章於 03-18-14 09:23 PM 被 anyone 編輯。
舊 03-18-14, 09:29 PM   #308
星仔~*
Insane Gamer
迷之物

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code0173 1578 7378
PSN  IDSING_SC
不過留意返一樣野
就係你張卡本身係香港地區登記左
就算引繼完張白卡依然係香港地區

舊 03-18-14, 09:42 PM   #309
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
軍主卡果張就係aime卡

一開始用aime/sega卡嘟落namco機無反應
點都要開張namco save data再引繼 之後張namco卡就會變返白卡
引用:
作者: 星仔~* 查看文章
不過留意返一樣野
就係你張卡本身係香港地區登記左
就算引繼完張白卡依然係香港地區
那正確流程是否這樣:
1) 開個bandainamco ID, 地區填 日本
2) 出張 Namco 咭打機
3) 用bandainamco ID 登錄張咭

爆裂吧! 肝臟!!
舊 03-18-14, 09:50 PM   #310
anyone
The One
↘嫁

無得填地區架
你係咩地方玩咩版本ge機就係邊度
我果陣灣岸4開卡 一定係香港區 ranking都係計international版 無日本

舊 03-18-14, 09:50 PM   #311
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
仲未正式掂過,問下百痴問題
S/F 氣係點爆?

舊 03-18-14, 09:51 PM   #312
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: STRIFE 查看文章
S/F 氣係點爆?
當中間個圓型計滿左...
F Drive:開格鬥自動開
S Drive:開射擊自動開

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-14, 09:52 PM   #313
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: STRIFE 查看文章
S/F 氣係點爆?
儲滿後再攻擊(S係射 F係格)就會自動發動

舊 03-18-14, 09:53 PM   #314
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
那正確流程是否這樣:
1) 開個bandainamco ID, 地區填 日本
2) 出張 Namco 咭打機
3) 用bandainamco ID 登錄張咭
引用:
無得填地區架
我果陣灣岸4開卡 一定係香港區 ranking都係計international版 無日本
正確

但之前LT戈陣都係直接登入番日版的手機網站
除非佢正式版分番地區

舊 03-18-14, 09:53 PM   #315
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
謝2位解答,但竟然係自動

舊 03-18-14, 10:03 PM   #316
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
正確

但之前LT戈陣都係直接登入番日版的手機網站
除非佢正式版分番地區
明白
即係等2日正式版出左先知有無分日版國際版~

改界面指揮官駛吾駛登錄手機的?定係係namco 卡網就得? 要另外用Credit Card 俾錢?
Sorry 我好似好多問題

爆裂吧! 肝臟!!
舊 03-18-14, 10:18 PM   #317
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
明白
即係等2日正式版出左先知有無分日版國際版~

改界面指揮官駛吾駛登錄手機的?定係係namco 卡網就得? 要另外用Credit Card 俾錢?
Sorry 我好似好多問題
唔緊要 有問題係好事

------------------------

所有CUSTOM一定要用手機版先得

想改就要俾月費 (MB改左一部份CUSTOM可以無料試下, FB戈陣唔俾錢就冇野俾你改)
俾錢可以用Credit Card 或者用WEB MONEY(<---我覺得呢個好D...周圍都有得買,信用咭有時仲要限乜限乜) 買笨大COIN 去交月費

我記得FB戈陣一個月係136YEN MB唔知有冇改

舊 03-18-14, 10:25 PM   #318
星仔~*
Insane Gamer
迷之物

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code0173 1578 7378
PSN  IDSING_SC
引用:
無得填地區架
我唔係指遊戲版本 不過唔排除佢會搞海外版比我地

因為我原有既卡上BANDAI NAMCO登記左香港
之前LT上VS MOBLE 登記時話我地區未支援

BTW 到時真係唔得再為有開張新卡

此篇文章於 03-18-14 10:46 PM 被 星仔~* 編輯。
星仔~* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-14, 10:28 PM   #319
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
唔緊要 有問題係好事

------------------------

所有CUSTOM一定要用手機版先得

想改就要俾月費 (MB改左一部份CUSTOM可以無料試下, FB戈陣唔俾錢就冇野俾你改)
俾錢可以用Credit Card 或者用WEB MONEY(<---我覺得呢個好D...周圍都有得買,信用咭有時仲要限乜限乜) 買笨大COIN 去交月費

我記得FB戈陣一個月係136YEN MB唔知有冇改
謝謝
136yen 1個月好平啦~ 相對於三國演武場
WEB MONEY 係咪7仔果d都有?
不過我呢d懶人應該用 Credit Card

爆裂吧! 肝臟!!
舊 03-18-14, 10:56 PM   #320
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
謝謝
日本既7仔就有XD

我指方係指去D賣GAME既鋪都有咁解

另我記錯左-.-係315YEN先岩

此篇文章於 03-18-14 10:59 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 03-19-14, 09:54 AM   #321
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
謝謝
最怕佢要求日本既信用卡先得

舊 03-19-14, 10:20 AM   #322
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
申請jcb 囉
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 11:02 AM   #323
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
每日一LUR 有開機KEY 偷跑未

BTW 香港信用卡比到

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-14, 11:14 AM   #324
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: 小嘉 查看文章
申請jcb 囉
其實我有AEON JCB

舊 03-19-14, 11:31 AM   #325
STRIFE

有冇板友收到風機鋪點SET LINK? 洗牌定固定
到時諗住用FLAG雷人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:16 PM

手機版 | APP版