Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-14, 05:01 AM   #226
leo1988
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2011
終於又可以落機鋪打高達喇

對上一次既期待已經係09年,出gvgn個陣時
leo1988 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 11:11 AM   #227
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
機動戦士ガンダム戦場の絆
我玩戰絆果陣好似係100次ic黎...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 11:16 AM   #228
YKNULL

註冊日期: May 2008
PSN  IDLYK_89
係咪今日有?
聽聞琴日某個場內Pさん話今日有機舖有

舊 03-15-14, 01:49 PM   #229
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: YKNULL 查看文章
係咪今日有?
聽聞琴日某個場內Pさん話今日有機舖有
21號⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 01:57 PM   #230
YKNULL

註冊日期: May 2008
PSN  IDLYK_89
Gamezone有圖
全線18

舊 03-15-14, 04:00 PM   #231
seed0.0
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009

同SEED 2一樣有EX FINAL, 不過boss依然係佢
seed0.0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-14, 09:33 PM   #232
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
P西堅穩打穩扎

不過地味左D

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 12:20 AM   #233
-水原-
CB

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDInnovade0988
唔識用街機制,完全唔知自己按緊咩...

舊 03-16-14, 02:11 AM   #234
星仔~*
迷之物

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code0173 1578 7378
PSN  IDSING_SC
頭先3個自己友搭住個街客既
我地係度慢慢試機
街客完全被無視左

舊 03-16-14, 12:11 PM   #235
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: 星仔~* 查看文章
頭先3個自己友搭住個街客既
我地係度慢慢試機
街客完全被無視左
係c3打?

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 01:36 PM   #236
星仔~*
迷之物

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
係c3打?
這是當然吧

舊 03-16-14, 04:39 PM   #237
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: 星仔~* 查看文章
這是當然吧
剛排左2round
Master好用,不過d格吾識駁
AB夠遠,係暗黑掌起手慢
A可以射停人駁格

爆裂吧! 肝臟!!
舊 03-17-14, 11:46 AM   #238
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
今日冇機打?

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-14, 12:33 PM   #239
怪盜小G
しゃろとも

打住FB止住渴先啦

舊 03-17-14, 03:59 PM   #240
魔靈娘
Game Master
葵千尋

聽朝蛇去康寧道睇下有無先wwww

爆裂吧! 肝臟!!
舊 03-17-14, 05:24 PM   #241
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
估佢唔到咁多地方入

睇黎唔會太貴(好似鐵拳咁5蚊鋪可以接受)

不過冇PS3冇玩過上一代,完全新手
邊部機適合新手用?

(Location Test有去睇不過都係冇打過,因為得一個人)
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-14, 05:38 PM   #242
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
又話延期, 19/20先有
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-14, 05:41 PM   #243
怪盜小G
しゃろとも

開格機對流星GN-ARM好似好悲劇

舊 03-17-14, 05:48 PM   #244
星仔~*
迷之物

唔係限時咩

舊 03-17-14, 05:53 PM   #245
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
又話延期, 19/20先有
街機都延期

爆裂吧! 肝臟!!
舊 03-17-14, 06:07 PM   #246
leo1988

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: kev00269270 查看文章
估佢唔到咁多地方入

邊部機適合新手用?

(Location Test有去睇不過都係冇打過,因為得一個人)
當然係永遠既萬能機
rx-78-2喇

每一代既入門首選
leo1988 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-14, 06:17 PM   #247
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: kev00269270 查看文章
估佢唔到咁多地方入

邊部機適合新手用?

同我估既一樣
8蚊鋪.

你想平d咁打, 5蚊. 半年啦

又或者3,4個月後d煙場

記住wor, 大把人farm新手
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-14, 06:41 PM   #248
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui