Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 68 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 88 128 178  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
Metal Gear NT 11:23 AM 08-30-12
PSV復活
想買返張大容量少少o既memory card
好耐冇留意,依家行情係點?
本身跟機4GB
買16定32好?
teealpha 11:23 AM 08-30-12
作者: 卡柏:
拉闊左唔夠原汁原味...
我依家ps1 game只係用標準畫面玩, 冇拉大
另, dino用唔到磨姑玩真係有d失落....
另另, ps1 game唔俾cap screen真係唔開心, 玩dino時d 解謎code要我另外抄.....
cap得到圖的,響game畫面度按住個screen就會見到個功能
teealpha 11:27 AM 08-30-12
作者: pet3:
psv 玩ps1 遊戲 有無得倍線 ?
psv 的搖杆比psp 好用太多倍

電話的模擬器就算啦........
第1,這不是正版
第2,無制按的我唔當遊戲機
好似會自動開埋倍線…定係果個其實係AA…真係唔記得
應該唔係隻隻game都可以用到支棍,我玩影牢就用唔到,即時難度系數上升左

話說,有邊d PSOne game可以連線對戰/co-op?
我想玩果d睇過都冇得連…
TCS_disable 12:05 PM 08-30-12
作者: teealpha:
話說,有邊d PSOne game可以連線對戰/co-op?
你會唔會諗太多
TCS_disable 12:06 PM 08-30-12
作者: Metal Gear NT:
買16定32好?
32GB 無煩惱
Chitose1987 12:40 PM 08-30-12
作者: Metal Gear NT:
PSV復活
想買返張大容量少少o既memory card
好耐冇留意,依家行情係點?
本身跟機4GB
買16定32好?
32啦

美版卡大概600左右有交易
卡柏 12:53 PM 08-30-12
cap得到圖的,響game畫面度按住個screen就會見到個功能
係喎, 睇漏眼添
com1010hkjp 01:03 PM 08-30-12
dl返 ps1聖靈機

不過冇吞食天地真係有D可惜
teealpha 01:13 PM 08-30-12
作者: TCS_disable:
你會唔會諗太多
到底係S廠技術力唔得定係刻意唔咁做
好多PSOne game都想玩返但係冇連線我放棄左…由PSP到而家PSV都冇改進都唔知想點
pet3 01:16 PM 08-30-12
好似會自動開埋倍線…定係果個其實係AA…真係唔記得
應該唔係隻隻game都可以用到支棍,我玩影牢就用唔到,即時難度係數上升左

a9有人說要去設定道開就得
強化人間ですの~★ 01:31 PM 08-30-12
咁PS1本身都唔係隻隻game用到支棍架啦
dust11 01:56 PM 08-30-12
HKPSN粗音已出
$419
破戒僧 02:14 PM 08-30-12
作者: com1010hkjp:
dl返 ps1聖靈機
我仲等緊隻聖靈機2架, 開發左10幾年, 仲係發售日未定
http://www.winky.co.jp/rayblade2/index.htm

魔裝機神都出得返, 幾時到佢復活...
月牙火介 02:23 PM 08-30-12
根據某D人嘅言論,即係:

PSV對應PS1 GAME了,但各位PSV用家不要興奮,
因為佢唔興奮~

雖然PSV對應PS1 GAME了,但各位PSV用家不要玩,
因為PSP都玩到,請用PSP玩~

原來自己覺得唔想/唔好玩,人地玩就係'便便都覺得好食'~

霸氣!
小弟真係眼界大開
卡柏 02:39 PM 08-30-12
419係可接受價錢呢~~~
樓上, 算啦, 有人好釣魚你咪有得佢囉~~~~
teealpha 02:40 PM 08-30-12
作者: pet3:
a9有人說要去設定道開就得
有試過,唔得
卡柏 02:43 PM 08-30-12
有試過,唔得
唔係隻隻十卜架....
其實係咪要本身隻game出時已經出左dual shock, 咁佢先可以十卜到呢??
玩bof4係用到冇問題, 但玩bio同dino就唔得....
但諗諗下, bio2出時唔係已經有dual shock既加持喇咩?
dust11 02:51 PM 08-30-12
419係可接受價錢呢~~~
但係HK store冇試玩而JP有
忍者 02:57 PM 08-30-12
作者: 月牙火介:
根據某D人嘅言論,即係:

PSV對應PS1 GAME了,但各位PSV用家不要興奮,
因為佢唔興奮~

雖然PSV對應PS1 GAME了,但各位PSV用家不要玩,
因為PSP都玩到,請用PSP玩~

原來自己覺得唔想/唔好玩,人地玩就係'便便都覺得好食'~

霸氣!
小弟真係眼界大開
因為我冇PSV,所以PSV有咩玩,都係便便

除左心胸,銀包都狹窄
破戒僧 02:57 PM 08-30-12
唔係隻隻十卜架....
其實係咪要本身隻game出時已經出左dual shock, 咁佢先可以十卜到呢??
玩bof4係用到冇問題, 但玩bio同dino就唔得....
但諗諗下, bio2出時唔係已經有dual shock既加持喇咩?
BIO2初版係唔支援dual shock的, 之後先再出隻Dual Shock Ver.

我係我 02:58 PM 08-30-12
唔係隻隻十卜架....
試下去控制設定到set返去類比模式,我隻bh3都係改左setting先用到粒菇
月牙火介 03:03 PM 08-30-12
明嘅,
其實不嬲都知D GAME公司股東難頂,
無奈今次水準太高,而我又得閑,
所以認唔住讚嘆兩聲o者
BlackWing 03:05 PM 08-30-12
作者: 月牙火介:
明嘅,
其實不嬲都知D GAME公司股東難頂,
無奈今次水準太高,而我又得閑,
所以認唔住讚嘆兩聲o者
請善用黑名單
雖然兩邊都係有game我就玩
但老任果邊我真係黑名單左兩個
Wath 03:07 PM 08-30-12
幾時先對應ggen f
月牙火介 03:10 PM 08-30-12
作者: BlackWing:
請善用黑名單
雖然兩邊都係有game我就玩
但老任果邊我真係黑名單左兩個
唔得,
咁多發人深省嘅真知灼見,睇唔到學少好多常識呀!
第一 ... 28 68 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 88 128 178  ... 最後

返回主題版面