Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-05-18, 04:13 PM   #13376
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
要打百內應該都打左,剩番個個上到千七就收手...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-18, 10:57 PM   #13377
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
埋單1891排82 @@ 百大十點半打後開始好激烈好多人爭,同埋係咁俾人反,我又開始炒,最盡試過1930排40幾

之前仲以為冇人打我所以先開始衝上去,應該保到掛﹖

結算排90 XD

即刻爬山,STEP3中垃圾,FINAL STEP 中兩隻楠汁1隻純白 @@ 都係冇古鐵

原來水著純白要凸3先開晒技,又食唔到舊純白 @@ 得4粒限凸,不過精霸就黎RESET XD

此篇文章於 08-05-18 11:26 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-18, 09:46 AM   #13378
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔好話唔提,鬥滅就開
由手機版發出
舊 08-06-18, 12:17 PM   #13379
ShinDou

不過而家金箱都成日出垃圾,唔係好想打

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 08-07-18, 01:30 AM   #13380
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
想問下PVP果張劵點用架...?
唔見有得用黎抽野...

Thanks.
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 01:44 AM   #13381
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
想問下PVP果張劵點用架...?
唔見有得用黎抽野...

Thanks.
儲夠25張先會出現
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 03:45 PM   #13382
ShinDou

重神機派大器喎,唔知勁唔勁,呢排d獎品其實都算勁只係唔係大器能力爭d

舊 08-07-18, 04:08 PM   #13383
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔係BB so sad....

由手機版發出
舊 08-07-18, 05:25 PM   #13384
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
O....OMG卡碧尼⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 05:26 PM   #13385
ShinDou

Qb隻隻都好垃圾,omg應該會勁既,好似冇1隻omg唔勁? 不過射晒啦d石

舊 08-07-18, 05:29 PM   #13386
J+1
望過黎呀!!!!!!

三色卡都出,即係又係一煲闇鍋...

由手機版發出

此篇文章於 08-07-18 05:32 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-07-18, 05:41 PM   #13387
J+1
望過黎呀!!!!!!

仲有塊滑板...

https://twitter.com/srw_xomg/status/...354076672?s=19
由手機版發出
舊 08-07-18, 05:43 PM   #13388
ShinDou

無啦啦出咁多? 唔係重神機活動咩?隻主角派,冇其他機抽?

舊 08-07-18, 06:17 PM   #13389
J+1
望過黎呀!!!!!!

知道超好評嘛,唔重藥唔得w
由手機版發出
舊 08-07-18, 06:21 PM   #13390
ShinDou

OMG哈密瓜係全周圍喎,即係唔打全場﹖會扣好多分喎,整到咁唔通會學紫筆咁有神BUFF﹖但紫筆OMG左都變全場喎﹖唔通佢又係普通版周圍,OMG變全場﹖

見佢渣劍即係紫機﹖之前1路唔出紫大器,而家1出就不停出咁濟 @@

成6部新機,重神機主角係獎品,冇乜可能1個POOL5隻掛﹖有隻係30石﹖睇攻SPEC 3打十幾萬MAP砲應該係大器啦,重神機女都打到十幾萬應該都係大器黎喎﹖呢度都3隻大器啦,淨番波雷1同2又冇理由放30石PICK兩隻﹖真係唔知佢會點出 @@

此篇文章於 08-07-18 06:40 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-08-18, 03:08 PM   #13391
ShinDou

Spec3個pool咁伏有人射咩?唔係好勁咋喎,哈密瓜果3隻應該都唔係好勁

舊 08-08-18, 03:49 PM   #13392
J+1
望過黎呀!!!!!!

3色哈唔齊腳buff唔盡=垃圾
隻滑板spec3 呢隻唔識評...可能之後仲有機buff佢?

10粒有償中隻紅卡都唔知有咩用...我隻白鎗2突用來獻頭都唔會比佢食....
由手機版發出
舊 08-08-18, 10:15 PM   #13393
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
哈原來今次隻紅卡係n25d通行証.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 10:49 PM   #13394
ShinDou

齊黑紅卡應該都冇用,淨係BUFF中間隻白卡有咩用﹖兩邊黑紅卡紙咁薄是但HI1下都秒,其實隻白卡都係紙,又唔係紫筆果種勁BUFF,真係唔明點解呢個年代仲會咁出法 @@

3連星起碼3隻互BUFF仲要個BUFF勁好多

頭先見人擺,純白1野秒左白卡

清完珠1582已經排82 @@

此篇文章於 08-08-18 11:16 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-09-18, 11:05 AM   #13395
ShinDou

V精25b好似新版黎咁既?冇乜印象有打過呢版,冇拆甲好彩都過到,唔理雞拉俾隻楠汁佢打

舊 08-09-18, 11:46 AM   #13396
ShinDou

V精28b而家用天元好正,唔駛慢慢磨又穩,出兩下必就秒

舊 08-09-18, 11:50 AM   #13397
J+1
望過黎呀!!!!!!

V征依然都係用朱雀迴避過

V25 就落多隻拆甲uc,否則打得一半血就比防守map炮完場...
由手機版發出
舊 08-09-18, 11:53 AM   #13398
ShinDou

我打v精25未見過佢出map砲喎,佢d珠俾雞拉射晒XD

舊 08-09-18, 12:13 PM   #13399
J+1
望過黎呀!!!!!!

Guard個map炮...
由手機版發出
舊 08-09-18, 12:58 PM   #13400
ShinDou

好似佢防衛技半條就死,不過我出晒beam打佢,冇拆甲都冇所謂

V精29而家又好易打

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:00 PM

手機版 | APP版