Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 04-11-07, 05:13 PM   #1
GateHacker
God of Gamer
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
奇怪車禍

http://www.biku.com/opus/57120.html
段片係講有2男1女因為炒車死左
唔知點解覺得段片有d假
同埋冇心機睇晒咁多分鍾可以飛去5分鐘個度開始睇
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-07, 06:56 PM   #2
雲漾
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDylm1437
呢條片都講左好耐
不過好似係流既
之前有個恐怖熱線線人因為講左呢單野出黎...
之後收唔到科而潛左水

舊 05-16-07, 08:13 PM   #3
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
其實我都睇唔明條片做緊乜, 佢地見到D乜野?!
同埋果個女仔D表情好似好假咁....
and, 睇落個意外並唔係好嚴重 點解會死?!
仲有, 條片明明有4個人, 依家只係死左3個, 咁仲有一個呢?!
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-07, 10:00 PM   #4
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 卡柏 查看文章
仲有一個呢?!
呢個先係最謎的地方?

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活