Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-27-16, 11:35 AM   #276
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 大破人間 查看文章
每次見到花曼同刁蘭著個件黑玫瑰女~殺~手裝就想笑

今次仲要日光日白著成咁
睇見辛未甲辰兩個日光日白着成咁即刻笑咗。
殺手唔係應該着正常衫隱藏晌人群處落手咩?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 11:37 AM   #277
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: 小草 查看文章
係唔係要期待我係你親生老豆,同你丫媽有一手,養父老公係我殺,之後先死既畫面
我聽到應該會想自殺
"I am your father."
"No~~~~!!!"
我諗柯德莉最後會去出家做修女。
舊 08-27-16, 11:48 AM   #278
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: pierrekwok 查看文章
睇見辛未甲辰兩個日光日白着成咁即刻笑咗。
殺手唔係應該着正常衫隱藏晌人群處落手咩?
佢地D殺手裝日光日白咁著我只會覺得係羞恥PLAY
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 09:57 PM   #279
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
甲辰直接爆天干先生大鑊
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 10:15 PM   #280
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
屙殊殊想放火燒天干,係咪堅會玩 I am your father呢
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 10:16 PM   #281
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
甲辰直接爆天干先生大鑊
天支咁就死,戰力

柯德莉勁丫,用火攻, 我認我笑左

盲佬開第5感,第一時間紫龍上身

舊 08-27-16, 10:29 PM   #282
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
鐵布衫既弱點我就想起小雞雞
結果拳佬證實了是無效的

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-16, 10:30 PM   #283
大破人間

引用:
天支咁就死,戰力

柯德莉勁丫,用火攻, 我認我笑左

盲佬開第5感,第一時間紫龍上身
地支一向戰力零吧。

甲辰幾年前就講過佢一個可以打十五個殺手包括地支
舊 08-27-16, 10:46 PM   #284
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
地支一向戰力零吧。

甲辰幾年前就講過佢一個可以打十五個殺手包括地支
地支的工作是收集情報吧, 但奇怪是遇上牙佬竟然主動進攻真心膠
睇完今集, 深感吳剛師傅唔扮天干先生真係可惜
舊 08-28-16, 02:51 AM   #285
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
地支的工作是收集情報吧, 但奇怪是遇上牙佬竟然主動進攻真心膠
地支係個簡稱...地面既一支天線

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-16, 09:20 AM   #286
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
可能就係似吳剛是搵kc做~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-16, 10:07 PM   #287
Fio

註冊日期: Dec 2001
陰公,霸氣盡失,變返Kc
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-16, 10:10 PM   #288
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
被秒殺

他本體hp 只有10嗎?

外甲破了就變廢人

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-16, 10:13 PM   #289
風之將

註冊日期: Jan 2005
換人質比個人質捉返住係咩玩法

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-16, 10:16 PM   #290
大破人間

有D爛尾

一套現代武打作品突然古龍化左

罩門可以轉移,仲要肉眼睇到佢轉罩門,最後連心眼都睇到罩門

而且天干之前講到佢咩武功都識咁濟,但最後一集下下硬食無敵咩招都無哂

龍成虎幾下俾天干打到嘔血,呢幾個俾天干打左N下都仲行得跑得
辛末好似連心臟病都唔見埋咁
剛剛教堂先俾人劈左幾刀,換衫趕去決鬥完全咩事都無……
舊 08-28-16, 10:16 PM   #291
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
果然最強係刁難啦,可以power up 拳佬,仲可以咁輕易就汚辱咗拳佬
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-16, 10:29 PM   #292
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
果然最強係刁難啦,可以power up 拳佬,仲可以咁輕易就汚辱咗拳佬
點解本童子會諗起賭俠......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-16, 10:30 PM   #293
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

成套最強係柯徳莉

所有女角都係最強

最後變笑片

舊 08-28-16, 10:31 PM   #294
鐵之侍

不過作為boss算像樣啦(指的是未失功力那時。。。。。)

收得還不錯啦,cctvb不要搞什麼懶大製作,好好的做情節我們還是會看啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 08-28-16, 10:39 PM   #295
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

同丫媽講,其實一屋同城寨共通點係拍到8090年代風格
之後話呢幾年係退步

舊 08-28-16, 10:46 PM   #296
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
下套的睇到廣告
已經唔開胃

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-16, 11:00 PM   #297
鐵之侍

引用:
作者: pet3 查看文章
下套的睇到廣告
已經唔開胃
9時半那套明抄人家漫畫(名也和中譯一樣) 或者還可以,8時半那套人家餅家自己出錢拍的「自傳」。。。。。我第一緝時已很討厭了

舊 08-28-16, 11:13 PM   #298
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
套"鉅"輪就算把啦......d劇情仲當殖民星係之前子彈橫飛果陣時......

至於另一套...本童子睇到咩野叫世態炎涼......
本來某女角之前仲話係X姐頭馬乜都搵佢擔大旗.......
而家形象破產之後明明算係女一都當佢冇到寧願掘番馬明出黎將香香捧成女一......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-16, 11:43 PM   #299
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
收尾要腦殘

引用:
有D爛尾

一套現代武打作品突然古龍化左

罩門可以轉移,仲要肉眼睇到佢轉罩門,最後連心眼都睇到罩門

而且天干之前講到佢咩武功都識咁濟,但最後一集下下硬食無敵咩招都無哂

龍成虎幾下俾天干打到嘔血,呢幾個俾天干打左N下都仲行得跑得
辛末好似連心臟病都唔見埋咁
剛剛教堂先俾人劈左幾刀,換衫趕去決鬥完全咩事都無……
我反而諗起北斗d穴位轉移

段通天都係幾下俾天干打到嘔血
主角威能

引用:
成套最強係柯徳莉

所有女角都係最強

最後變笑片
成套d女角都好強

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-16, 12:15 AM   #300
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
收得還不錯啦,cctvb不要搞什麼懶大製作,好好的做情節我們還是會看啦
我主要想睇武打,
情節都係一貫cctvb, 尤其埋尾兩集
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 無記黃金時段倉底及B級劇集總合評論/吐槽區 昏迷童子Sleepy Neo Entertainment TREND 1001 01-08-16 09:17 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 02:45 AM

手機版 | APP版