Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 02-10-15, 11:12 PM   #1
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
男極探射燈 - 主演 李逸朗

【真係呢個戲名?】傳齊昕新戲叫《男極探射燈》 與陳惠敏演父女?

建立時間: 0210 17:08

特首梁振英女兒梁齊昕殺入影圈,接拍劉俊輝監製及導演新戲,戲名傳係叫《男極探射燈》,將於今日傍晚喺沙田舉行記者會。

而齊昕於呢部戲將與另一新聞人物李逸朗演情侶,據悉齊昕於戲中演一名愛心社工,有傳該片還有大膽床戲,而貴為影壇新人嘅齊昕,片酬達6位數字。

有 傳陳惠敏將會喺戲中演齊昕老竇,本報致電陳惠敏,佢反問:「係唔係真呀?」問到期唔期待同CY女合作,佢話:「咁佢都靚女,都有睇頭。」

我一定入場支持齊昕

此篇文章於 02-11-15 02:43 PM 被 凍檸茶 編輯。
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-15, 11:24 AM   #2
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
十卜十卜

歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-15, 12:45 PM   #3
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
你真係唔理好醜,乜都食得落
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-15, 05:26 PM   #4
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
特別演出 私煙bb

舊 08-14-15, 02:52 PM   #5
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
由李逸朗主演嘅電影《男極探射燈》噚晚喺尖沙嘴舉行煞科宴,呢套戲由籌備選角到拍完,都大把是非。而本身李逸朗都唔少是非纏身,佢返嚟香港發展,早排去中環搵舊拍檔蔣雅文(Mandy)影咗張合照,跟住故事就不斷延續,李逸朗再拍《100毛》短片,被直指抽水,連退隱咗既Mandy都忍唔住開腔。

李逸朗前日已受訪講咗一大堆澄清,之後再於fb貼文,但臨時殺出謝老四掌摑曾江事件,上唔到頭條,於是晚上再寫一篇,話「希望大家繼續支持Mandy」,仲自認係「傻女」啦,又話如果佢同《100毛》條片為Mandy帶來不便,李逸朗表示「我深感抱歉」。個po最後一句係:「請各位媒體朋友别再為這件事打電話給我作採訪,因為我不會再回應更多了,多謝。」

之但係,李逸朗真係好nice,呢頭話唔講,嗰頭又講。噚晚去到煞科宴,例牌被問,對於Mandy講到明嗌佢唔好再抽水,李逸朗由頭到尾都氣定神閒,仲話喺呢個活動講埋之後都唔會再回應。即係,肯講喇。

李逸朗話:「我冇抽水,如果要抽就搵大陸拍緊戲嘅朋友,大家睇嘢方法同方向都唔同。其實好小事,冇乜嘢要交代,覺得好好笑,可能娛樂圈冇乜新聞。」仲話唔會因為呢件事特登打畀Mandy澄清。

再被問及嗰張「七年之約」合照,李逸朗表示:「係講番七年前我哋離開公司,佢去台灣發展,我去大陸,大家都叫對方俾心機做,唔可以常喺三、四線浮游,要對人生有個交代。大家互相鼓勵,所以返嚟有時間就去睇下佢,只係幾分鐘嘅事。」

幾分鐘嘅見面被勾起塵年嘅緋聞,李逸朗好似冇否認過拍拖,佢就話:「一路都冇承認過,有否認過,只係大家好似掩住眼冇睇過,我哋只係工作上朋友,係公司安排。」仲話如果大家堅持要咁睇,佢都好無奈。

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:20 AM

手機版 | APP版