Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-25-12, 06:28 PM   #101
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
入完CODE發現

原來限定版的Day1 code就是10月的DLC
而個DLC值400msp 一套 / 240 1部車
裡面有599XX EVO 和 Aventador J等名車
再加3個Token

考慮下啦
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 08:16 PM   #102
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 飛燕 查看文章
..Forza你好野

入game睇車,已經有個叫10月DLC
有Aventador J 同 599XX Evo.
睇到真係吹脹,賤到爆

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 09:54 PM   #103
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
代代都好快插水....
我想這一代也難逃...
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 10:48 PM   #104
rokuna
Crazy Gamer

你睇下呢集呢個post 5頁都未到就知喇

舊 10-25-12, 10:58 PM   #105
飛燕
懺悔不用等

隻game大貨一定插水
首發又無特別野

頹online打錢
車種夠多,但場地同環境一般
有好多場地8人跑太細
或者好多短場路,3分幾跑完...中間loading 派錢同倒數重耐D...

個level up禮物system
15 lv只是中過一次599XX係好野
大部份係成list之中頹貨
舊 10-26-12, 12:20 AM   #106
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
DLC買乜跟乜圖表

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-12, 12:25 AM   #107
飛燕
懺悔不用等

個oct DLC又疊在pass裡面...
我買collector咪...?

今次應該又重覆"DLC車其他玩家無DL睇唔到既問題" ....
舊 10-26-12, 12:29 AM   #108
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
Forza 4有10幾頁都係多得可以同隔離機部GT5嘈嘛
呢隻再頹都會好過半成品TDU2啦,當年洗成差不多400好無謂,賣都唔想賣

舊 10-26-12, 03:11 AM   #109
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: D-Joe 查看文章
Forza 4有10幾頁都係多得可以同隔離機部GT5嘈嘛
呢隻再頹都會好過半成品TDU2啦,當年洗成差不多400好無謂,賣都唔想賣

因為隻game由開發到發賣中間好少消息
幾個月前放條OP片就無....

睇在車種同跑街份上,比錢先
希望未來續集內容會用力D
舊 10-26-12, 09:43 AM   #110
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: whassupbun 查看文章
DLC買乜跟乜圖表

買隻game攪到咁複雜.......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-12, 09:51 AM   #111
rokuna
Crazy Gamer

Rally 本身Game入面都有寶事喇,洗鬼分開出dlc 咩。

不過佢個地圖有得比佢無限設計dlc .

連天氣都無改變用晒d位用黎暗藏dlc就係pk

舊 10-26-12, 11:04 AM   #112
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: ahleung 查看文章
買隻game攪到咁複雜.......
早已經唔再理DLC嘢,
因為玩好多隻GAME已經睇到個走勢,
佢CUT得出嚟做DLC的,基本上真係未必人人都覺得有需要存在,
必要的元素佢一定落晒碟,唔係連賣點都無,個系列就摺得…

舊 10-26-12, 11:20 AM   #113
IDGAF
The One

聽聞Forza Horizon目前可以用SmartGlass功能嚟當GPS地圖用,又無人試過個效果係點?

舊 10-26-12, 12:05 PM   #114
D-Joe
Game Master

引用:
作者: rokuna 查看文章
Rally 本身Game入面都有寶事喇,洗鬼分開出dlc 咩。

不過佢個地圖有得比佢無限設計dlc .

連天氣都無改變用晒d位用黎暗藏dlc就係pk
天氣可以用黎出DLC Forza 4一早出左啦...呢個係機能問題,唔想影響fps
講真係咁激氣就賣啦,不過我唔知邊到有一隻open world車GAME係可以多車過即使係普通版既Horizon架

此篇文章於 10-26-12 12:08 PM 被 D-Joe 編輯。
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-12, 12:13 PM   #115
rokuna
Crazy Gamer

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
聽聞Forza Horizon目前可以用SmartGlass功能嚟當GPS地圖用,又無人試過個效果係點?
我寧願佢出黎d fps Game度當放大地圖用重實制,gps 你唔望都有語音提示,

因為我成日都唔慣/miss 左無望細地圖,有得互動更好

(類似wii u pad )

舊 10-26-12, 12:16 PM   #116
rokuna
Crazy Gamer

引用:
天氣可以用黎出DLC Forza 4一早出左啦...呢個係機能問題,唔想影響fps
講真係咁激氣就賣啦,不過我唔知邊到有一隻open world車GAME係可以多車過即使係普通版既Horizon架
吹下水啫,只可以講d game 廠hea 住出game

黎緊隻nfs 車種都唔少。

舊 10-26-12, 12:20 PM   #117
rokuna
Crazy Gamer

引用:
無話dlc for 天氣,

幾年前隻 pgr 已經有天氣變化(雖則唔係實時而係set 左).

唔吹得你咪上黎嗎。

舊 10-26-12, 12:29 PM   #118
D-Joe
Game Master

引用:
作者: rokuna 查看文章
無話dlc for 天氣,

幾年前隻 pgr 已經有天氣變化(雖則唔係實時而係set 左).

唔吹得你咪上黎嗎。
我上面呢句個語氣點睇都唔似你咁激氣囉
係要計唔吹得你先係唔吹得果位吧
PGR4幾時變左open world車GAME?要拎都拎TDU2黎講(不過落雨時fps都要跌,加上畫面本身都係麻麻)

舊 10-26-12, 06:43 PM   #119
飛燕
懺悔不用等

Forza4玩家有車送,Aventador同一堆車
加埋禮物,都叫各級齊車夠砌online
除左R1車預設FXX極速不足會輸直路

對戰到25lv (其實好快,1~2場 1個lv,開頭1場 2個lv...)
隻game設定似乎是S級以上打開闊快路
A或以下是小場地多

S級以上好玩
有幾場玩得好精彩
同R2級EVO x2兄弟片山路,我用599XX輸直線
S級用458 spider同甩住尾同部570-4平排在2線山路片

不過又係起步比人推炒爆
後車撞過來甚至飛天orz

夜場方面,有D位黑得來但睇唔到路
個頭燈如同無物
舊 10-26-12, 10:18 PM   #120
IDGAF
The One

Forza Horizon,gamereactorTV 8/10至10/10分

Review: Forza Horizon

Thomas has been spending some time at the Horizon festival in Colorado in this the latest entry in the Forza series.

舊 10-27-12, 01:18 PM   #121
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
各種特色賽事既影片
http://www.vg247.com/2012/10/26/forz...play-its-wild/
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-12, 02:08 PM   #122
game300
Senior Gamer
game300

註冊日期: Jan 2009
買盒裝新game無說明書, 我等咗三日都克服唔倒呢個難關, 去俾錢買呢隻game, 實在太可怕喇。
game300 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-12, 02:52 PM   #123
IDGAF
The One

#EscapeTheGrid - Day 1

Find out more about Forza Horizon and Escape The Grid here - www.xbox.com/escapethegrid

Before our teams get to drive the Escape The Grid supercars, first they must complete a challenge... complete a lap in the passenger of an Audi R8 with motorsport legend, Benoît Tréluyer!

Video produced by: www.explosivealan.com

#EscapeTheGrid - Day 2

Find out more about Forza Horizon and #EscapeTheGrid here - www.xbox.com/escapethegrid

The Supercars leave France behind and head to the UK via the Euro Tunnel! Look out for the latest challenge when the teams have to pick out the best 'naffcessory' for their car...

Video produced by: www.explosivealan.com

#EscapeTheGrid - Day 3

Find out more about Forza Horizon and #EscapeTheGrid here - www.xbox.com/escapethegrid

The Supercars stop off at Playground Games to play Forza Horizon and then head to the Forza Horizon Festival at Fabric in London!

舊 10-27-12, 03:27 PM   #124
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: game300 查看文章
買盒裝新game無說明書, 我等咗三日都克服唔倒呢個難關, 去俾錢買呢隻game, 實在太可怕喇。
collector限定版 = 正價版
普通版 = 環保版

同埋vip有1.5倍 exp
打錢快D

買普通版到時唔夠exp買token又眼淚

不過,collector版得3個token
3個token的車全部唔值錢,幾十萬,好快買到...

貴個d全部5~6 token
1個token 80msp
買pack 5送1
舊 10-27-12, 11:51 PM   #125
飛燕
懺悔不用等

同開發組飛緊車

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
sound horizon 総合THREAD fancylala Neo Music UNIVERSE 215 05-24-15 07:10 PM
Forza Motorsport 2 神祕人1號 電視遊戲討論版 322 09-07-09 04:46 AM
[問題] forza 2畫面問題?? ~鏡花‧水月~ 電視遊戲討論版 14 08-08-08 01:49 PM
Horizon Perfekt + SX - 70 lange_why 照相館 0 03-22-07 11:04 PM
Sound Horizon .. heco Cosplay同人MIX討論區 11 04-24-06 02:01 AM

現在的時間是 06:19 AM

手機版 | APP版