Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-03-14, 08:31 PM   #51
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
Day one 版 398 入手。

呢d大作都無咩人玩????

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 09:14 PM   #52
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: rokuna 查看文章

一向forza都無乜人玩 (GAF)
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 09:36 PM   #53
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: rokuna 查看文章

可以add我玩,我有班香港同北美朋友一齊玩X1,隨時一齊飛都得
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-14, 11:12 PM   #54
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
點解FM成日同FIFA差不多時間出

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-14, 07:00 PM   #55
飛燕
懺悔不用等

reward等了兩日都無...

然後一買VIP就收到錢和車....
真係...

今集不裝翼部車都好開
太好了
舊 10-05-14, 11:20 PM   #56
GTO
Insane Gamer
I'm GTO

註冊日期: Jul 2005
XBox Live GamertagKitse Tse
想問今次 xbox one 版 佢係唔係都有中文版?
未買機 , 想買

JAM PROJECT WORLD FIGHT 2008 @ HONK KONG!!!

下川みくにLiveTour2008 「ASIAN LOVERS ~Season2~」 in Hongkong
期待JAM,392下一次的來臨
我的XBOX成就
GTO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-14, 11:58 PM   #57
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: GTO 查看文章
未買機 , 想買
嗯,好似轉台灣區可以變埋普通話語音(唔肯定)

舊 10-06-14, 12:02 AM   #58
飛燕
懺悔不用等

引用:
未買機 , 想買

我買日文版
部機Set地區做香港就會出中文

引用:
作者: D-Joe 查看文章
嗯,好似轉台灣區可以變埋普通話語音(唔肯定)
我set香港語音是英文的
set台灣會國語?

此篇文章於 10-06-14 12:05 AM 被 飛燕 編輯。
舊 10-06-14, 02:26 AM   #59
lwmanroy
Senior Gamer
秀茂坪快昇小王子

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDlwm1975
XBox Live GamertagMAN1975
努力苦戰拉花悟空超西4中,隻game真係幾靚,好彩放棄魔戒,d人話好快爆。
lwmanroy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-14, 09:27 PM   #60
飛燕
懺悔不用等

上集一堆roadster,今集無
第1個DLC就失望...F-type都是hard top...
舊 10-08-14, 11:33 PM   #61
GTO
I'm GTO

引用:
作者: 飛燕 查看文章

我買日文版
部機Set地區做香港就會出中文

我set香港語音是英文的
set台灣會國語?
3q, 今星期去買

上集360,set香港係英文,台灣係普通話,好正

JAM PROJECT WORLD FIGHT 2008 @ HONK KONG!!!

下川みくにLiveTour2008 「ASIAN LOVERS ~Season2~」 in Hongkong
我的XBOX成就
舊 10-09-14, 03:09 PM   #62
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
想問隻game open world係點? 似test drive 平时週圍去接比賽?

此篇文章於 10-09-14 03:26 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 03:32 PM   #63
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: holsety 查看文章
想問隻game 點open world? 似test drive 平时週圍去接比賽?
http://hereisthecity.com/en-gb/2014/...atch-revealed/
地圖

類似tdu2

主要活動是杯賽
地圖裡面有幾個大城市,每個城市中有個活動中心接Championship,每個內容由4場比賽組成
分類有跑車、超跑、GT car、track toy、Rally之類

比賽完成一定數目 > unlock新城市開車過去
打滿數就打最終比賽

另外有d小任務,用指定車完成目標,跑到目標、跳台飛車20次之類等等、同火車飛機鬥快

還有D尋寶舊車

TDU2個d玩女人玩樓就無
同埋主要內容是online打road trip對戰

地圖今集整得幾靚,地形風景種類夠多又靚
好過FH1黃色一堆樹就算

但最好買xbox one版
360睇人打好似成日入loading
舊 10-09-14, 05:02 PM   #64
Vincent King
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
可唔可以剩玩比賽,唔玩任務???
Vincent King 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-14, 05:28 PM   #65
飛燕
懺悔不用等

引用:
作者: Vincent King 查看文章
可唔可以剩玩比賽,唔玩任務???
除了最開頭教學時期會要你玩一次追火車飛機
之後可以無視只打比賽,兩方進度無關係
舊 10-10-14, 01:47 PM   #66
GTO
I'm GTO

想問,
尋日買左x1 ,
安裝完入game,可以正常玩,但劇情教學同gps 冇人聲....
係安裝問題定setting?

我的XBOX成就
舊 10-10-14, 05:52 PM   #67
飛燕
懺悔不用等

引用:
想問,
尋日買左x1 ,
安裝完入game,可以正常玩,但劇情教學同gps 冇人聲....
係安裝問題定setting?
預設應該有聲的

另外有玩開forza的話,社群頁有個forza hub (中文寫住獎勵什麼的)
裝左佢,會有錢收

買Vip錢和exp有2倍
今集無得賣車,請小心
舊 10-11-14, 07:54 AM   #68
GTO
I'm GTO

引用:
預設應該有聲的

另外有玩開forza的話,社群頁有個forza hub (中文寫住獎勵什麼的)
裝左佢,會有錢收

買Vip錢和exp有2倍
今集無得賣車,請小心
尋日del 左個安裝,重新再裝,裝得整慢,1晚15% 囧
上次都3個鐘....
正常嗎?

我的XBOX成就
舊 10-11-14, 01:40 PM   #69
飛燕
懺悔不用等

引用:
尋日del 左個安裝,重新再裝,裝得整慢,1晚15% 囧
上次都3個鐘....
正常嗎?
我用碟裝1個鐘以下,8X%時比我玩

會唔會連線問題? Patch?
Demo 10gb我就真係裝左5個鐘
舊 10-12-14, 10:10 AM   #70
GTO
I'm GTO

引用:
我用碟裝1個鐘以下,8X%時比我玩

會唔會連線問題? Patch?
Demo 10gb我就真係裝左5個鐘
重新裝左,都係咩聲都有 , radio,雨水,炒車都有,
就係旁白同gps 尼2個冇聲....

我的XBOX成就
舊 10-12-14, 10:46 AM   #71
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
重新裝左,都係咩聲都有 , radio,雨水,炒車都有,
就係旁白同gps 尼2個冇聲....
我無玩, 純靠估:

試下轉主機地區, 語言.
有無駁kinect? 試下駁同唔駁有無分別.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-14, 10:51 AM   #72
GTO
I'm GTO

引用:
作者: ahleung 查看文章
我無玩, 純靠估:

試下轉主機地區, 語言.
有無駁kinect? 試下駁同唔駁有無分別.
沒買kinect

試左轉語言,中文香港,中文台灣,英文hongkong , 英文uk ....
都係一樣
六合彩又唔見我中
好彩放假,試多幾次都係咁就只好出去舖頭問下

我的XBOX成就
舊 10-12-14, 10:56 AM   #73
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
沒買kinect

試左轉語言,中文香港,中文台灣,英文hongkong , 英文uk ....
都係一樣
六合彩又唔見我中
好彩放假,試多幾次都係咁就只好出去舖頭問下
舖頭最多答你硬件有無壞.

你其他聲出到, 即係喇叭之類運作正常.

剩係game入面某D聲無聲, 我覺得係設定問題. 你不妨再睇真D in-game個option menu.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-14, 11:03 AM   #74
GTO
I'm GTO

del repeat

我的XBOX成就

此篇文章於 10-12-14 11:24 AM 被 GTO 編輯。
舊 10-12-14, 11:22 AM   #75
GTO
I'm GTO

引用:
作者: ahleung 查看文章
舖頭最多答你硬件有無壞.

你其他聲出到, 即係喇叭之類運作正常.

剩係game入面某D聲無聲, 我覺得係設定問題. 你不妨再睇真D in-game個option menu.
好.....我好白痴 ,已找出原因
唔知幾時自己手多x1轉左7.1輸出
轉返普通輸出就ok 了

話說點解旁白係男人聲黎,用返上集個女聲好似好d ?

我的XBOX成就

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] [PC] Kingdom Come: Deliverance | 真實系第一身中世紀 Open World RPG | 交響樂團背景音樂 | 100萬突破 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 55 02-14-20 06:37 PM
[PS4,XB1] The Division - Online Open-world Tom Clancy RPG david 電視遊戲討論版 329 04-07-16 05:51 PM
[PS4] Wild | Rayman Creator | open-world adventure ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 2 08-13-14 12:05 PM
Forza Horizon D-Joe 電視遊戲討論版 149 12-19-13 07:35 PM
[XB360]尊敬的小島秀夫先生加入X360,小島秀夫驚現X360廣告!(ZOE 3!?) 神祕人1號 電視遊戲討論版 49 05-20-06 12:02 AM

現在的時間是 01:06 PM

手機版 | APP版