Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 84 124 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 144  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
Rance 09:17 PM 11-09-18
LOG都LOGIN唔到,究竟買到O既係咪九十九世修行積落D大陰德
anyone 09:33 PM 11-09-18
-係login期限未過之內搞掂全部過程
-係cart未消失前被logout好彩撞返入login
-bot/其他

財團b連是旦一個我不是機械人認證都無
fami~yan 07:31 PM 11-15-18
作者: anyone:
-係login期限未過之內搞掂全部過程
-係cart未消失前被logout好彩撞返入login
-bot/其他

財團b連是旦一個我不是機械人認證都無
到時又係一班人走出黎話個機械人認證搞慢SER
2009 11:50 PM 01-18-19
有冇人抽中日魂特擊自由
草薙さん 12:26 PM 01-19-19
作者: 2009:
有冇人抽中日魂特擊自由
我抽中左
Hunter 06:26 PM 01-26-19
部X1街價接近$2100
我放棄了
Sar8 07:10 PM 01-26-19
玩不起
不了不了
clanyuen1 09:51 PM 01-26-19
係amiami訂左連運費$1820......
Rance 10:05 PM 01-26-19
咁賊船1980口唔係貴...
Dangerous-boy 07:18 PM 01-27-19
剛巧同事去大板旅行,幫我買咗盒X1,21080日元
GN00508771 08:24 AM 01-28-19
【祝】1月28日は『機動戦士ガンダム00』監督・水島精二さんと、ティエリア役・神谷浩史さんの誕生日!
そんな本日、「METAL BUILD ガンダムアストレア+プロトGNハイメガランチャー」商品化発表!29日(火)16時より魂ウェブ商店で受注開始です!!

繼續00
就算我好00系列 都覺得佢出得太多了w 雖然都會買
x10a 09:05 AM 01-28-19
作者: Rance:
咁賊船1980口唔係貴...

隻野23760日圓,SF 同strike 分別為2万7同約2万6
可能細機精緻啲

相對來講, 佢係好過其他
sunhikari 09:19 AM 01-28-19
https://p-bandai.jp/item/item-100013...CfyzZTY51A6I9Q

明天又大戰
今次官方仲要鼓勵人雙入,希望官方可以準備多D貨啦WWWWWWW
explosion 04:02 PM 01-30-19
港魂連機都未lag就已經sold out
不是藍星人 04:02 PM 01-30-19
我今次非常順利訂到....
x10a 04:09 PM 01-30-19
作者: 不是藍星人:

襟一隻定兩隻? 我去到付款就fail
fami~yan 04:10 PM 01-30-19
+1,明明我已經邊做野邊訂

不過今次個網抵讚,冇死到
不是藍星人 04:10 PM 01-30-19
一隻

找數時都load咗陣驚驚地
Eternal Wind 04:14 PM 01-30-19
搶到隻,但送貨時間無得改
fami~yan 04:15 PM 01-30-19
一隻

找數時都load咗陣驚驚地
最恐怖係PAYPAL前果個LOADING,突然慢左一陣
Dangerous-boy 04:22 PM 01-30-19
第一次咁輕易搶到隻MB

作者: Eternal Wind:
好似轉了新網後已經冇得選送貨時間。不過有得選又點?咁多年速遞公司都沒有一次跟送貨時間送貨
不是藍星人 04:23 PM 01-30-19
轉新版後已無得改
Eternal Wind 11:23 PM 01-31-19
轉新版後已無得改

作者: Dangerous-boy:
第一次咁輕易搶到隻MB

好似轉了新網後已經冇得選送貨時間。不過有得選又點?咁多年速遞公司都沒有一次跟送貨時間送貨
thanks,通常選上午無咩問題,但夜晚時間通常唔跟

X1 4月再販
GN00508771 09:10 PM 02-01-19

X1 4月再販
請問你邊度聽回來?
Sar8 10:11 PM 02-01-19
係精品見到一隻兩千有找
第一 ... 34 84 124 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 144  ... 最後

返回主題版面