Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-13, 07:28 PM   #276
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
由週報到週刊支持左weekly十幾年...今期第1次唔買佢轉睇zone

$15+$10=$25逼我要本mh書,我唔會鬧...只會選擇唔買

舊 09-21-13, 08:35 PM   #277
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
以前送別冊都係$20,依家成$25
雖然我都照買左

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-13, 09:05 PM   #278
green
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
上期GW都無講係特別定價, 搞到我俾廿蚊報販, 仲等緊佢找番5元俾我, 點知佢問我攞多五蚊先知

本攻略本係上冊, 即下期都仲要收25元? 本身無玩MH4, 若收25元就放棄了........
green 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-13, 01:09 AM   #279
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
我無你地咁大反應, 因為我可以轉讓本書, $10賣比朋友
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-13, 02:56 AM   #280
JoJo

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
太郎今次真係太狼啦 跟本咁嘅書仔夠薑賣$25
仲要得一個版本冇得簡 唉…

人地GZ跟本書仔都係照舊16雞 雖然本大書幾乎薄過本龍虎門…

此篇文章於 09-22-13 02:58 AM 被 JoJo 編輯。
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-13, 03:55 AM   #281
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
買咗,對打MH4的我ok 有用(不過無講下位推薦裝就幾出奇下,因為記得屈你之前MHP3都有講過下比新手用來參考),不過太狼真係太狼,$25好似仲貴過MHP3果幾本書仔的屈你期數....

下期出"中"?一係重料D(自己打、唔好上網抄料)、一係變番$20

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 12:09 PM   #282
JoJo

太狼兄 你本價值十雞嘅超躍動狩獵攻略本(上)
沒有遊玩心得,武器裝備推介與讀友們分享也算了
連調合表也沒有 是否我要求太高?
舊 09-23-13, 01:28 PM   #283
遊戲怪
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
今期同下期都太貴啦

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 02:06 PM   #284
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
「其實上期太郎不是“太狼”,原本都打算有普通版,但由於同事在上星期四從日本TGS傳回來的稿件晚了,而當天剛巧是中秋,故印廠說只能做一個封面,所以唯有放棄普通版,在此先跟大家賠個不是。收集了意見後,太郎傾向將今期原本做書仔的MH4攻略回歸主書,照平常售價15元,附錄本留待有更多料時才一次過推出以答謝先前買了MH4特別版的讀者。」
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 02:13 PM   #285
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
我買左,DO左八達通,番到酒樓,老婆見到先話 $25既?
不過無咩所謂,反正係唔係都買既
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-13, 03:51 PM   #286
JoJo

引用:
作者: jasmin 查看文章
「其實上期太郎不是“太狼”,原本都打算有普通版,但由於同事在上星期四從日本TGS傳回來的稿件晚了,而當天剛巧是中秋,故印廠說只能做一個封面,所以唯有放棄普通版,在此先跟大家賠個不是。收集了意見後,太郎傾向將今期原本做書仔的MH4攻略回歸主書,照平常售價15元,附錄本留待有更多料時才一次過推出以答謝先前買了MH4特別版的讀者。」
咁先係加麻 連一d唔玩芒亨嘅人都局俾$25真係好趕客
本書仔做得好嘅話 莫講話十雞 俾夠你兩條都冇所謂
但係今期本書仔 除左頭幾頁真係做野之外 打後全部大眾網料
買得GW都係忠誠讀者 唔好咁對我地
上次本書仔如果五銀野我都唔會出聲
舊 09-24-13, 05:54 PM   #287
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
冇忠實GW好耐, 因為FFXIV所以買返最近幾期。
岩岩整理返早年既土炮, 對比之下, 已經覺得而家既GW大不如前

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 01:34 AM   #288
hanshimsv006
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2008
3DS Friend Code4313 0406 7096
唔玩芒亨同GTAV既我哩排真係唔洗買game書
hanshimsv006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 01:59 AM   #289
遊戲怪
高達DX

引用:
作者: keijoey 查看文章
冇忠實GW好耐, 因為FFXIV所以買返最近幾期。
岩岩整理返早年既土炮, 對比之下, 已經覺得而家既GW大不如前
真係比以前失色左

在電影中尋找故事...
舊 09-25-13, 02:14 AM   #290
leo1988

引用:
作者: 遊戲怪 查看文章
真係比以前失色左

某程度上g-zone好似仲多攻略以外既遊戲界知識可以睇
leo1988 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-13, 10:46 AM   #291
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: leo1988 查看文章
某程度上g-zone好似仲多攻略以外既遊戲界知識可以睇
GZONE一直都多SIDE TRACK 野睇
佢D專欄質素一向都高, 福田, SEVEN好有保證

舊 09-25-13, 06:21 PM   #292
leo1988

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
GZONE一直都多SIDE TRACK 野睇
佢D專欄質素一向都高, 福田, SEVEN好有保證
我每星期都有買g-zone同game weekly

我有時覺得gw d專欄太過經常講遊戲發佈會或者d遊戲展既事了

可能呢一part真係要業內人士或者真係好鐘意打機既人先鐘意睇

相反g-zone d專欄就會多d種類既遊戲界知識/歷史睇,一般玩家會覺得好睇d

但gw評game方面就比較客觀,唔會一味為d多人玩既game俾高分同作過分失實既介紹
g-zone就跟潮流咁,多人玩=好game=高分,成日都寫好d唔好玩既game...
leo1988 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 08:15 PM   #293
bear bb
abc123

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagtingting
唔鬧唔安樂

今期gweekly話隻psv/ps3育成足球
因為無行貨, 香港貨源不太多, 所以唔會做攻略

甘都講得出!

呢隻game係香港都不嬲有唔少忠實fans
亦有唔少人因為呢隻game出機添
貨源不太多=/=無人玩啊

甘多年來gweekly都會呢隻game既攻略
今次唔做認真失望

如果話唔做psp育成足球8攻略重話合理者............
bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-13, 08:59 PM   #294
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: bear bb 查看文章
唔鬧唔安樂

甘都講得出!

今次唔做認真失望

如果話唔做psp育成足球8攻略重話合理者............
因為最熟果個司令已經走左,無人識玩
但真係好失望

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 10-18-13, 10:34 PM   #295
遊戲怪
高達DX

今期介紹機戰 好似隻GAME有D新意

在電影中尋找故事...
舊 10-19-13, 01:54 AM   #296
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
唔鬧唔安樂

甘都講得出!

今次唔做認真失望

個理由又真係新穎咗D既…

舊 10-20-13, 01:26 AM   #297
initial
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
唔鬧唔安樂

甘都講得出!

今次唔做認真失望

今集真係好似冇乜聲氣 (呢度都冇討論post)
可能呢排真係太多game, 又毒性高。 d人都未有時間玩。

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-13, 01:37 AM   #298
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: initial 查看文章
今集真係好似冇乜聲氣 (呢度都冇討論post)
可能呢排真係太多game, 又毒性高。 d人都未有時間玩。
今集點會無討論POST呀?上面傾得好熱烈wo

歡迎曼聯迷進入討論

舊 10-21-13, 03:59 AM   #299
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

http://hk.apple.nextmedia.com/supple...31019/18469789
WEEKLY個MS自小已熱愛打機

歡迎曼聯迷進入討論

舊 10-21-13, 09:05 AM   #300
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: mario0606 查看文章
之前 FF11 聚會見過一次
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 05:06 AM

手機版 | APP版