Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-15-16, 12:32 PM   #276
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Sito 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=oqcl-GRkVVU

惡魔交涉復活,用來取得persona

敵人變回惡魔大慨也猜到會有交涉,不過應會簡化不少?

今晚8時的實況也是這段片還是會有新東西看呢?(最希望是有中文版的消息,雖然應不會啦)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 09:04 PM   #277
鐵之侍

下次實況是7月19日

保志的角色叫明智悟郎,是偵探,應是很後才加入的吧

果然福山和中田真是很有緣份的說

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 06-15-16, 09:20 PM   #278
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
個Cutin畫過黎 主角個樣無咁惡人Feel

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-16, 09:28 PM   #279
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
感覺都係將之前公佈左既野片段化比人睇,唔太多驚喜,最驚喜果下係試卷圖像化,會唔會整條因式分解?
但整體都進步左,shadow唔再係以前甘,會變惡魔,有得說得
無左以前抽卡,EXP、$、武器無得係甘升,不過甘仲好,唔洗做億萬高中生
主角既P冰光弱
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 01:12 PM   #280
鐵之侍

有消息指中文版會和日版同步推出

.....媽的,我訂了日版你才來這套?!

舊 06-30-16, 01:43 PM   #281
pulpman
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
中文版同步睇黎係真,上次唔記得買咩game 都有questionair 睇玩家反應,我諗個個都填有中文即買呢個option....
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 02:20 PM   #282
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
有消息指中文版會和日版同步推出

.....媽的,我訂了日版你才來這套?!
迫我訂定日版唔係會可能少貨....

講真我寧可每隻game比多$100你搞哂全部語言版本入去
咁起碼我要借比人傳教都易d

舊 06-30-16, 02:34 PM   #283
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
…你不代我
在下有日版就OK架嘞,再貴D真係買唔起

不過中文同步就的確應該早響既…

舊 06-30-16, 03:55 PM   #284
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
PA真的有得訂PS4亞洲中文版了, 仲要是9月15日, 跟日文版同日

不過未有中文限定版的資料

PS. 我訂了美版的限定版, 唔知如果有中文限定版可唔可以轉
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 03:57 PM   #285
Lamsze
Crazy Gamer

重點係中文既限定版係咪同日版一樣先?
美版有公仔有書包
舊 06-30-16, 04:36 PM   #286
鐵之侍

似乎中文版是不會有限定版的

那訂了日美限定的(包括我)還可接受啦(不過大慨還是會多買一隻中文版作遊玩用,日版(只限GAME)看有沒有朋友願意要平價讓給對方吧)

舊 06-30-16, 04:49 PM   #287
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
今次玩中文版算,因為冇訂日豪

舊 07-19-16, 08:09 PM   #288
鐵之侍

今日生放送主要是:

1.遊戲序章的體驗版

2.由下星期開始8星期內每星期一次犯罪預告(TVCM)

3.動畫版 9月3日推出,漫畫版會在遊戲開始後連戴

4.下星期開始全國體驗會,到9月15日遊戲發售當天會是最後的一個活動

5.更多角色公佈(COMMU角色?),其中一位是松來未拓配音的(這真是最後聽她的配音了),生放送 主持人磯村智美的角色是個大美人

6.貓仔可以變車,還可駕駛的

現在專心等遊戲發售吧

舊 07-19-16, 09:02 PM   #289
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
發售日同TGS同日

因為到時會場物販區會有得買

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-16, 11:30 PM   #290
Lamsze
Crazy Gamer

松來仲有?即係呢個係好耐之前配定?
貓車,有出多樣產品,感覺似有趣又噁心
舊 07-20-16, 07:30 AM   #291
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
PSN見到有12800羊版本可以予約
好心動
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 02:07 AM   #292
Fun

註冊日期: Oct 2004
wa 唔入黎都唔知會有中文版
Fun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 10:00 AM   #293
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: Fun 查看文章
wa 唔入黎都唔知會有中文版
未確認消息來的吧...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 11:19 AM   #294
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: fami~yan 查看文章
未確認消息來的吧...
有中文係 PA 擺左出黎預訂 基本上一定有
但同步同日文版同一日出 sega 已經否認左
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 11:52 AM   #295
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
唔係傳話中文版係9/15同步出?
我記得係巴哈好似見過個Post
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 12:48 PM   #296
sorlohk

引用:
作者: zero0417hk 查看文章
唔係傳話中文版係9/15同步出?
我記得係巴哈好似見過個Post
巴哈個 post 都係話 PA 見到中文版預送日係 9/15 所以話係 9/15出
舊 08-11-16, 05:17 PM   #297
Lamsze
Crazy Gamer

但問題係限定係跟英定日,英既限定超吸引,好想要公仔同書包
舊 08-26-16, 10:53 AM   #299
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: sorlohk 查看文章
巴哈個 post 都係話 PA 見到中文版預送日係 9/15 所以話係 9/15出
其實PA一點都不可信

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 11:04 AM   #300
sorlohk

引用:
作者: fami~yan 查看文章
其實PA一點都不可信
其實除左官網官媒 我其他都唔信 得個笑字...

標籤
Persona 5, ペルソナ5, 女神異聞錄5

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ps3 /ps4] ペルソナ5 攻略專區 TAKE YOUR TIME 鐵之侍 攻略及心得交流區 673 05-10-17 10:05 AM
[多機種] STAR OCEAN 5 Integrity and Faithlessness l PS4/PS3 l 已售 武藤遊戲 電視遊戲討論版 366 09-11-16 08:55 AM
[多機種] 龍が如く 維新 | PS3, PS4 | 已售 鐵之侍 電視遊戲討論版 617 02-18-15 05:06 AM
[多機種] [PS3, PS4, Vita] NAtURAL DOCtRINE - 完全新作SRPG | 角川ゲームススタジオ | 已售 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 44 05-05-14 08:40 PM
[PS2] Persona 3 Fes [已售] 鐵之侍 電視遊戲討論版 61 07-08-07 04:47 AM

現在的時間是 06:33 AM

手機版 | APP版