Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
手提遊戲機討論版>sd gundam g gen a
cfchow 01:49 PM 05-01-04
打爆左, 但係...

1) 點解冇得用 god gundam?
2) 點解冇得用 master gundam?
3) 點解冇得用 double x?
4) 點解 v2 冇 "光之翼"?
5) 點解唔見有 the-o 同斯洛哥??

:-) :-)
asd65535 02:03 PM 05-01-04
因為以上全部人物,武器同機體只game都無 :-)
小黑 04:33 PM 05-01-04
冇就冇
bandai係唔出你吹佢唔漲 :-)
cfchow 07:04 PM 05-01-04
連光之翼都冇, 搞到部 v2 好似部廢鐡咁...
funfunfunny 12:26 AM 05-02-04
你都好呀
開發到V2....
我連點開發都唔知呀><"
亞飛 02:59 AM 05-02-04
作者: funfunfunny:
你都好呀
開發到V2....
我連點開發都唔知呀><"
睇下幫唔幫到你?
Attached: g0wk92dygrzv.jpg (159.5 KB) 
月之民 ̄▽ ̄ 03:11 AM 05-02-04
V2無得開發....
有胡小弟弟就會在後期入手....
funfunfunny 10:37 AM 05-02-04
咁點樣拎胡小弟弟呀>_<"
cfchow 12:10 AM 05-03-04
咁點樣拎胡小弟弟呀>_<"
自動加入架喎.
好似未過第十話就已經加入左.
月之民 ̄▽ ̄ 10:40 PM 05-03-04
胡索加入:進入EX3
EX3:9thセッション 第2部分[宇宙駆ける流星]中,4回合過版
Ishimura 07:24 AM 05-04-04
作者: 月之民 ̄▽ ̄:
胡索加入:進入EX3
EX3:9th 第2部分[宇宙駆流星]中,4回合過版
好似係4回合內清左前面個堆渣古(親身試過) :-)
入EX3就會加入胡素+OZ的可變MS,西布頓+F91

P.S.用胡素一定要同D大姐姐同隊加能力(羅娜都得) :-)
funfunfunny 12:06 AM 05-05-04
胡索.艾賓 V2 發進~~~~
拎到啦>_<
wai 02:04 PM 05-05-04
請問隻game掂唔掂? 好玩嗎? 同機戰比如何? thx!
月之民 ̄▽ ̄ 02:36 PM 05-05-04
你要搵G-GEN同機戰比....
根本沒意思嘛.....
wai 04:28 PM 05-05-04
作者: 月之民 ̄▽ ̄:
你要搵G-GEN同機戰比....
根本沒意思嘛.....
這....應該點評呢??? :-)
因為小弟未玩過呢個系列. :-)
小黑 07:27 PM 05-05-04
作者: wai:
這....應該點評呢??? :-)
因為小弟未玩過呢個系列. :-)
關數係比比較少 :-)
但比起機戰黎講係遜色左少少
不過如果模式同PS既一樣就一定好玩過機戰 :-)
funfunfunny 08:42 PM 05-05-04
鐘意高達既話一定會鐘意依隻game多過機戰
我最記得機戰入面GP-02會有 beam rifle....
知高達既人都知道
GP-02除左把死人劍, 火神炮, 核彈"一"粒
邊度有beam rifle架.... :-)
所以我都係比較鐘意玩G-Gen多d :-)
wai 09:13 PM 05-05-04
謝謝意見!! ^_^
月之民 ̄▽ ̄ 10:11 PM 05-05-04
鐘意高達既話一定會鐘意依隻game多過機戰
我最記得機戰入面GP-02會有 beam rifle....
知高達既人都知道
GP-02除左把死人劍, 火神炮, 核彈"一"粒
邊度有beam rifle架.... :-)
所以我都係比較鐘意玩G-Gen多d :-)
第二次alpha改左做GFF設定果支beam bazooka喇

返回主題版面