Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
影音館>想用mon 打機 ( 呢度問o岩嗎?)
MarkS 03:04 PM 01-19-03
我有部gc, 想用部電腦mon 打機 (TOPCON 的CRT, 唔係LCD)
我個mon 右上角寫O左 17 inch 718BF DYNA FLAT CRT 1280X1024 ~ 0.2

可以點? 效果會好過AV 線嗎? (屋企部電視舊, 只SUPPORT AV, 連S線都沒有~_~)
THX FOR REPLY
大雄 09:01 PM 01-19-03
你要買條VGA CABLE先得喎
majicman 10:09 PM 01-19-03
GC係咪有條cable用色差改做可以connect個電腦Mon嫁?
大雄 11:28 AM 01-21-03
作者: :
Originally posted by majicman :
GC係咪有條cable用色差改做可以connect個電腦Mon嫁?
就係VGA CABLE囉~~15PIN 頭
usayarE 11:57 AM 01-21-03
Originally posted by majicman :
二百幾三百蚊條...如果唔係我個mon用唔到我買左了..=_="
Yoshi 12:18 PM 01-21-03
邊到買vga cable平?
usayarE 12:54 PM 01-21-03
Originally posted by Yoshi :
邊到買vga cable平?
星人個到有
不過唔知佢係唔係最平
HIM 02:08 PM 01-21-03
egameclub都有
Yoshi 10:34 PM 01-21-03
星人果到幾$?
thx
majicman 01:55 PM 01-22-03
[ot]星人走左咁耐,吾知E家好吾好景呢?[/ot]
何文田作品 02:32 PM 01-23-03
表哥話「台灣的TOPCON mon」用三零膽…(所以幾好…」
而mon既膽最靚係新力和三零……
usayarE 05:24 PM 01-23-03
Originally posted by Yoshi :
星人果到幾$?
thx
佢未唔做買賣板板主個時賣298,宜家唔知,不過都差唔多..
我換左電腦同mon之後就會即刻買一條來玩=_________="
MAN 10:11 AM 01-28-03
留意: GC 條 VGA CABLE 並不是隻隻 GAME 對應, 只有SUPPORT P.scan 的 GAME 才出到畫面,(通常任天堂出的都 O.K. )否則無畫面!!!
usayarE 10:17 PM 01-28-03
Originally posted by MAN :
留意: GC 條 VGA CABLE 並不是隻隻 GAME 對應, 只有SUPPORT P.scan 的 GAME 才出到畫面,(通常任天堂出的都 O.K. )否則無畫面!!!
好似唔係關左p.scan就得架啦咩...
Coquelicot 11:13 PM 01-28-03
聽人講話15hz冇p.scan既game都出到畫面喎
但我唔係好知點分

返回主題版面